Kto sa snaží o bábo od marca 2012?
tentomesiac nam to nevyslo dufam sa to co najskor podari 🙂
@sabaka tak vitaj po dovolenke......no my ideme na to a neriesime, ci to bude na prvy sup alebo nie,ideme si uzivat samych seba a ked to nevyjde, tak nic.......snazim sa mysliet na leto, dovolenky a podobne somariny......buduci tyzden Sonicka ide na prazdniny k svokrovcom....juuj...aj nam bude smutno, ale zase si trocha oddychneme...a mame vselico v plane, tak snad nebudem mysliet na nase druhe vytuzene babo......drzim palce vsetkym babam, nech sa Vam podari na prvy sup alebo aj na viacere...... 🙂 🙂 ....len nech sa podari a nech sme v inej skupine 🙂
Ahojte,my sa snažíme tiež o bábo od marca 2012,môžem sa k vám pridať?
ako to prežívate?
@puhinka minuly mesiac som si zacala merat BT...este tento mesiac na porovnanie a dufam, ze uz nebudem musiet.....ovulacne testy si nerobim, nechcem az tak mysliet na to.....minuly mesiac som bola u lekara...a hovoril, ze vsetko funguje ako ma...tak neriesim...ano mam 3-rocnu dcerku......druhe sa nam zadarilo v roku 2010, ale nakoniec to bol MA. ale co uz, zivot ide dalej...aj horsie veci sa stavaju......no ja mam dostat 02.06. MS...tak uvidime...teraz by sme sa mali najviac snazit 🙂 ......
ahojte baby 🙂 ja sa tiež pridávam, aj my sa snažíme od konca marca, tak netrpezlivo čakám, kedy sa zadarí 🙂
@sabaka ahoj. ja akurat cakam na koniec ms a potom budem cakat ovu 🙂 ale v poho, teraz to idem brat tak normalne, ze ak hej tak hej, ked nie tak nie, lebo teraz som len na to myslela nonstop, ze co ak sa uz zadarilo. a tiez sme si s mm povedali, ze dobre tak, ze v januari je velka zima, ze by sa mu nechcelo kocikovat 🙂 . a aj pred tym sme si vraveli, ze chceme aby sa narodilo v juni, takze do septembra mame tusim cas, aby bolo podla povodneho planu 😉 a ked sa podari skor, budeme prijemne prekvapeni 🙂 ale to vravim teraz, ked sa bude blizit cas ms, tak zas budem verit, ze sa jej nedockam. ale nejak som nemala pocit teraz, ze by to malo vyjst na prvy sup, takze asi ani nie som sklamana sa mi zda. ale maajovy sup, to uz bude mozno o inom 😀
nemame info o bocianoch?? ze ako funguju?? 😀 musia ponad nas preletiet?? my sme vcera s mm mali dilemu, ci ho nahanat, ci co? 😕
Ahojte my sa snažíme tiež o bábo od apríla možem sa pridať?
@tatarida eeeej tak ty si aká šikovnica teda že si sa na to takto vrhla 🙂 Ja som tento mesiac začala merať bazálku - hádam zistím či tú ovu mám a kedy asi a dúfam že potom to pôjde ľahšie, zatiaľ sa mi teplota drží stále na 36,5 ... inak som rozmýšľala, že mi mens začal blbnúť asi odvtedy, odkedy som sa rozhodla, že chcem bejby - tak neviem či mi ho neoddeľuje moja psychika náhodou 🙂)) No všetko je možné ... ach tie biologické hodiny 🙂))
tak kočky dlhšie som sa nehlásila, len som občas nakukla. Tak ja som v živote nemala problémy s precitlivelosťou resp. náchylnosťou na nejaké infekty a pod. Ale po potrate a následnej kyretáži sa to na mňa nejako sype. Tak teraz som po dúfam že úspešnom doliečení candidy, teda mykózy. - z pracieho prášku...!
Ach jaj...
Dnes som bola na kontrole u dr. a malo by to byť všetko ok. Sestrička mi zlepšila náladu, lebo mi vraví-tak a teraz môžete zasa normálne fungovať a žmurkla na mňa 😉 a nabudúce vás dúfam uvidíme s tým, že nám prídete povedať, že vám mešká menzes 😀 Tak v to dúfam aj ja 🙂 Som nabitá novou enegijooooooo takže ju treba už len správne pretaviť 😀 😀 😀 Držím nám palčeky 😵
Ahojte , my sme sa zacali snazit minuly mesiac , ale neviem ci tomu mam davat velku nadej lebo mam na lavom vajecniku cystu , mate s tym niektora skusenost ci je tam nejaka sanca ze sa to podari ?
Ahojte kočky
Ani si neviete predstaviť aká som rada,že som našla túto tému 😀 .Máme 3-ročnú dcérku Viktorku a momentálne sa snažíme o súrodenca.No vlastne sme sa snažili od 8 mája do 13 mája.Už si vôbec nepamätám ako to bolo,keď sme splodili malú,či som mala hneď nejaké príznaky 😒 No od včera pociťujem tlaky a trošku ma to aj pobolieva vo vaječníkoch,ako pri MZ,ale MZ mám dostať až 29-tého
Zase stresujem,ako pri malej,neviem sa dočkať výsledku.Pri malej nám to trvalo pol roka,ale verím,že to vyšlo hneď 😅 Alebo si zase len niečo namýšľam.S manželom sme sa dohodli,že to nebudeme zatiaľ nikomu rozprávať,tak sa teším,že ste tu vy 😲

@basikes @tatiana77 @kapokapo pekne nedelne rano, dievcata. takze u mna to tento mesiac nevyslo, ale to nic - aj tak by som nechcela rodit v studenom januari 😀 😀 (vsimate, ako sa pekne ukludnujem?)
Od soboty minuleho tyzdna som bola s mm na dovolenke a dva dni ms meskala. uz som si zacala namyslat, ze mozno nieco a potom hnusoba predsa dorazila! takze som nakoniec traposila na dovce s cervenou. ale uz je po nej a zaciname odznova. a vy ste na tom ako?