icon

Kto sa snaží o bábo od marca 2012?

karle17
8. mar 2012

tentomesiac nam to nevyslo dufam sa to co najskor podari 🙂

horseshoe
5. okt 2012

@simonkato No presne ako pises. My dve mame na toto rovnaky nazor 😉 Ale kazdy sa musi rozhodnut sam za seba co urobi 😉 😉 😉

zora256
5. okt 2012

@horseshoe Ahoj!Z tým Duphastonom som bola presne tak isto ako ty od 6tt som ho brala,pri tehu aby sa udržalo tehu a aj som čítala tuná jedna písala že aj sním potratila,takže zrejme proti potratu nezabráni ale ako lekár vravel posilní maternicu,aby sa plod udržal a ak je plod neschopný sa vyvíjať tak či onak dôjde k potratu.

horseshoe
5. okt 2012

@zora256 Je to tak ako pises - Duphik je podpora tehotenstva, ale ked je plodik privelmi slabunky, tak odide tak ci tak. Ale to zena ani doktor nedokazu vidiet na sone, ze plodik je privelmi slabunky a bude zbytocne uzivat Duphaston - preto ho treba preventivne uzivat v tych rizikovych pripadoch ako krvacanie, spinenie, nepravidelna mrcha, ....

donna11
5. okt 2012

@typa ak mozem poradit, radsej necakaj s nicim, aj ked je to len slabulinke, nevies, co sa deje vo vnutri..ja mam za sebou nieco podobne, bola som tehu, asi zaciatok 4tt, uz pred tym ako som to potvrdila testom mi byvalo strasne zle, ale nic ine..jeden den som bola uz dr na potvrdenie, este nic nevidela, len zvacsenu sliznicu, zobrala krv a dalsi den rano som tam uz utekala, lebo som zacala spinit, ale tak malinko, ze len 1x na toaletaku, ledva to bolo vidiet a keby som vatovou tycinkou nezasla kusok dovnutra, ani neviem, ze spinim!! Isla som k dr, pytala sa, ci som mala pohlavny styk, alebo ci som dvihala nieco tazke - no nic z toho..tak mi dala dufik 3x1, tyzden dobre, o tyzden kontrola krvi a uz bola skoro nulova a den nato som sa rozkrvacala..cize vsetko je len na tom malinkom zazraku..na tvojom mieste preventivne si zajdem vypytat dufik..dufam, ze vsetko dobre zvladnete.. 🙂

ataner81
5. okt 2012

Ahojte lásočky moje koníkové 😀. Tak k môjmu vyšetreniu. Bála som sa viac ako pred štátnicami 😝. Za sestričkou som prišla zelená. Najprv, že ma nevezme lebo už je neskoro a moja doktorka je na seminári, takže je tu zastupujúca ale ako zdvihla hlavu od papierov a zbadala moju zelenú farbu meniacu sa na mŕtvolne bielu, ihne ma dala do poradia 😀. Zastupujúca doky je tak isto zlatá. A teraz k tým výsledkom. SOM ÚPLNE V PORIADKU 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀.Žiadne SPCO, prolaktín, progesteron aj štítna žlaza v norme. Menej folikulov nič neznamená. Vaječníky priechodné(teda podľa toho, že ovulka prebieha). Mám príkaz merať bazálku(drahého porazí-každý deň budík 4:20 😀)aj napriek nočnej a nepresným výsledkom. nasadila mi duphaston na 3mesiace a v novom roku ak nič, čo samozrejme nebude lebo tehulkujem už na Vianoce, idem do centra asistovanej reprodukcie na dôkladné vyšetrenie. Vraj sa nemám absolútne prečo stresovať a užívať si slobodu vo dvojici 🙂. No nezožer takú super doktorku 🙂.A dostalo som príkazom ísť to osláviť do mesta pri červenom kvalitnom vínku. ja na to:a čo ak som tehu? A ona:tak vás vyobímam ale to vínko si určite dajte. 2dcl kvalitného červeného neuškodí. Príkaz splnený 😀
@ellis21 všetko najlepšie moja k narodeninám, veľa sťastia, zdravia lásky a samozrejme krásnz voňavý uzlíček v náručí 🙂
@drobca07 Ivka krásne príznaky 😉. Prajem ti vrackanie, škaredú pleť, vypadajúce vlasz.....samozrejme spôsobené babuliatkom v brušku 😀
@simonkato pusa veľká za držanie palčekov. Pomohlo 🙂
@janka9900 jaj Janulka to ma mrzí. Ale ja to berem tak, že si proste charakter a počkáš na nás do novembra aby sme spolu tehulkovali, hladkali brušká pod stromčekom a v lete urobili inváziu na pôrodnice 😀. Kedy nečakáš ďalšiu mršku?
@franica no jasné Zuzanka, že som na teba myslela. Máš veľké červené políčko v mojom kalendári 😀. Mojka ja 12.10.( teda ak mrchaňa nedorazí skôr čo asi áno lebo bolesti sa stupňujú 😒 )na 100%testujem. Idem na ten pobyt a nechcem nič riskovať. To vieš, šalené baby z vychodu 😀
Aktualizujem tabuľku: @lianka11 @nikol44 @waltea ozvi te sa nám a testíkujte 🙂
@lianka11 27.9. vodnár Katka
@nikol44 3.10. býk Nikol?
@waltea 5.10. vodnár Linda
@mabika 10.10. panna
@jeackynka 10.10. baran
@ataner81 12.10. panna Renka
@drobca07 12.10. baran Ivanka
@deculko 12.10. rak Evička
@sabaka 17.10 panna
@ellis21 20.10 váhy Elenka
@alicek14 ?.10. baran Alica
@simonkato 21.10. ryby Simonka
@tatiana77 22.10. kozorožec
@hanya1 22.10. lev
@zora256 22.10.-2.11. baran Zora
@zvolsiinylogin 25.10. ryby
@werusss 28.10. váhy Veronika
@brumka ?.11. kozorožec Dadka
@linddi ?.11. baran Zlatica
@janka9900 ?.11. kozorožec

deculko
5. okt 2012

ahoj Reny,to je super ze mas vsetko v poriadku🙂))) tesime sa vsetky 🙂))

franica
5. okt 2012

@ataner81 jeeej Reni no takto pozitívne nabitú správu si vždy rada prečítam 🙂 🙂 🙂 OBROVSKÉ ovácie a gratulácie k výsledkom, si šikulka 😀 To je super, že je všetko ok...trochu paniky nezaškodí, potom je človek oveľa šťastnejší ako keby bol len "obyčajne" zdravý 😀 😀
A najsamviac sa mi páči veta: ...čo samozrejme nebude lebo tehulkujem už na Vianoce 😀 😀 😀 Toto je ona, naša Renča 😲 A ešte nevieš, že Ivankine príznaky sa budú určite stupňovať a vy dve budete testovať spolu a my ostatné budeme s napätím sledovať! Takže hurráááá na snažilkovanie!
Košice-nekošice..ja idem nájsť tú doktorku...takéto super veci ti ani najlepšia kamoška nepovie, ja ju chcem! 😀

nikol44
5. okt 2012

@ataner81 Ahoj tak super, že výsledky sú OK 🙂 no men MS ešte nedošla 🙂 Ale testovať budem až budúci týždeň niekedy aby som nebola zbytočne zase sklamaná 🙂 To už vydržím nejako 🙂 Teraz toho v práci veľa dnes mám za sebou už aj kontrolu všetko úspešne prebehlo takže ešte hodinka a pol a idem domov aj s mojim drahým 🙂

horseshoe
5. okt 2012

@ataner81 nazdo moja 😉 teba je dnes normalne radost citat 😀 😀 😀 Normalne kebych bola pri tebe teraz, tak asi z tej pozitivnej energie, ktore z teba srsi aj vyzdraviem 😀 😀 😉 No vidiiiiiiiiiiiiiis, tak vysvitlo ze si komplet ouki-douki. Gratulujeeem 🙂 😉 😉 😉 To je spravicka, ktora je hodna nie 2deci vinka, ale celej flasky 😀 😉 Inak dokinka ti dobre radi to vinko - ja sa ti priznam, ze ten mesiac co sa nam zadarilo som po veceroch popijala decko-dva cerveneho 😀 Lebo som mala nervyyy a kto by vydrzal ten nas sexmaraton bez podpory? 😀 Takze ja sa podobne ako ta dokina priklanam, ze do konca roka by si si mala len uzivat keksik s cistou hlavou a uvidis, ze pod stromcek dostanes potom ten najkrajsi darcek svojho zivota - //ciarky 😀 😉 😉 😉

deculko
5. okt 2012

a @drobca ak by si ty bola tehu,tak take ovacie robime,ze az.... 🙂))) raz tie ovacie oslavy budeme robit tak ci tak,lebo raz tehu budes na 100%

deculko
5. okt 2012

dievcata... korpus na tortu mam upeceny... zatial to vyzera dobre...neviete,mam ten korpus pozdlzne prerezat este teraz,ked je to teple,alebo az ked to vychladne.... robim tortu len druhy raz v zivote a toto si nepamatam...
mohla som ten korpus robit aj zo 6 vajec...takto ho mam len zo 4/roch.... ale to by som si musela pri prvom pokuse poznacit,co som samozrejme neurobila... takze bude ta torta trochu nizka... nevadi... uz to len dokoncit a zakamuflovat nezrovnalosti...a mixovala som zavreta v kupelke,aby sa mi deculo nezobudilo🙂))) to uplne rucne slahanie len s varechou som si oskusala len raz a dakujem,radsej mixer a klobuk dole nasim babkam,ked mixery neboli...

ataner81
5. okt 2012

@deculko @franica @nikol44 @horseshoe baby žiarim ako vianočný stromček. Skoro som tej doktorke dala pusu od šťastia 😀 .Som šťastná kvôli výsledkom ale aj preto, že som natrafila na dobrú doktorku, zastupujúcu doktorku, sestričku a usg dokyho 🙂 . Ale po tej krave by bol skvelý aj Jack Rozparovač 😀
@franica Zuzka sestrička mi hovorí, že do pol roka ste tu na poradni. A ja na to, že to asi ťažko, ja prídem skôr 😀
@horseshoe vínko bolo a ja si hopkám po byte ako srnka 😀 . Všetko bude dobré, viem to 🙂
@nikol44 držím palce na // testík 🙂

ataner81
5. okt 2012

@deculko Evka ja sneh šľahám zásadne ručne. Nejako mi to viac sedí ako so strojom. Ten korpu rež jemne vychladnutý, no stále teplý aby sa ti nelámal 🙂

deculko
5. okt 2012

neviem,mam citak,ze mam korpus prezerat este teraz... ked je to teple....ale zase v obchode,ked sa kupi korpus,tak sa prerazava az potom,nie... vidis Reny,kecam tu o torte,ale samozrejme,ze som v prvom rada stastna,ze si ok a super,ze si si aj to vinecko dala...no veruze neviem,ci si ho veru s muzikom nedam vecer tiez... 🙂)))
inak tiez ma dnes doobedu boleli krize...ako ked je mrska... divne... lebo zvyknu ma boliet az v den mrsky....ale inak,neverim,ze by som tento mesiac mohla otehu,lebo sme sa vela nesnazili a hlavne preto,lebo je to posledny mesiac,co by som mohla vyuzit to DNP a tie zakony schvalnosti su take trefne,ze neverim,ze by sa stal zazrak a bola by som tehu hned...skor budem tehu na dalsi mesiac,ked uz budem v praci a DNP si nepredlzim....

deculko
5. okt 2012

ok Reny,idem rezat korpus...

deculko
5. okt 2012

perfektne Reny,hopsam si v duchu s tebou,a asi vsetky tu s tebou hopsame...🙂)))) tak idem rezat korpus🙂))

ataner81
5. okt 2012

@deculko Evička hoď fotečku torty aj s malým bagristom. Júj aký je chutný 😀 (tvoj malý chrústik samozrejme 😉 )

nikol44
5. okt 2012

@ataner81 Ďakujem 🙂 Veď potom keď spravím testík dám hneď vedieť a ak budú // tak hodím aj fotečku 🙂

waltea
5. okt 2012

Ahojte dievcata 🙂 Ja sem sice velmi neprispievam, ale pravidelne vas citam, najcastejsie sa sem dostanem z mobilu a to sa blbo pise...ale citam vas a @ataner81 velmi sa tesim, ze mas vsetko v poriadku, ja som to tak tusila !!! 😵 😅
Tak to poriadne oslav a podla mna uz dalsia mrcha ani nepride 😉

Inak hlasim dnes 1DC. mrcha prisla presne ako mala, tak som rada, kedze tento mesiac sme to chceli odlozit 😉 Dalsia by mala prist 2.11. Ale oktober uz do toho ideme naplno, tak sa tesim a...uvidime, ze dokedy 😀 😀 😀

deculko
5. okt 2012

@ataner81 jasne,zajtra tu fotku sem hodim🙂)) ked sa mi ta torta aspon trochu vydari...mohla som ju spravit vacsiu...takto z nej kazdy ledva ochutna... :( dobreho je ale vzdy malo,ze.... 🙂 tusim som pocula maleho,zeby bol uz hore? len aby mi ten korpus deculo nezjedlo hned.... 😀 dost ma taha,spravit vecer este jednu tortu....este jeden korpus.... nech mozme krajat tortu aj doobedu s nasim aj poobede s tatovou babkou.... co vy na to? mam robit torty dve? jaj moje dilemy...🙂))

horseshoe
5. okt 2012

@deculko ahojky. ja rezem korpus az ked je vychladnuty. keby si mi napisala skor ze pecies, poslala by som ti super recept na korpus, ktory sa vzdy vydari 😉 a ja slaham sneh zasadne mixerom - co som otrok robit to rucne? 😀 Sneh sa slaha tak, ze zo zaciatku na najnizsom stupni - aby sa ti do snehu dostalo co najviac vzduchu a potom ku koncu zvysovat stupen otacok 😉

simonkato
5. okt 2012

@typa ja ta nechcem naozaj vobec placit nie som v tejto situacii moc objektivna ale uz teraz viem ze keby som bola znovu tehu a nieco sa mi nezdalo hned utekam k doktorovi aj ked by to malo byt tri krat za den.Drzkate sa hlavne odpocivaj a nenamahaj sa mozno ako sama pises to bolo len koli tomu keksiku.

horseshoe
5. okt 2012

@deculko ty si ina superzienka, ked chces robit 2 torty 😀 😀 😀

deculko
5. okt 2012

@horseshoe sneh som mixerom slahala prvy krat.... u nasich som sneh slahala tym rucnym slahacom bez elektriny,co sa takou klukou toci.... a to ide v pohode,ale raz som si oskusala slahat sneh uplne rucne len metlickou a to ma skoro porazilo... myslela som,ze z toho nikdy sneh mat nebudem...
.... k tym dvom tortam...ja som takej povahy...alebo marskrtnosti,ze sa mi vzdy zda malo... 😀 😀 😀 😀 ale to asi suvisi skor s tym mojim sladkym papkactstvom🙂)) cukrarska bosanova 😀 😀 od Nohavicu🙂))

ataner81
5. okt 2012

@nikol44 sme v očakávaní 😉 😀
@waltea no nepotešila si ma ☹ . Ale nevadí, aj ty sa pridávaš k vianočným tehulkám 😀
@deculko ja som za 2 torty, veď sladkého nikdy nie je dosť 😀 a ty si šikulka. Navyše potešíš všetkých a hlavne malého veľkého chlapíka 🙂
@horseshoe ja som iná-asi z Jupitera 😀 😀 😀 😀 Milujem ten pocit keď sa mi bielka menia pod rukami na sneh aj keď pri tom nadávam ako dlaždič 😀

ataner81
5. okt 2012

@deculko MILUJEM NOHAVICU 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂

simonkato
5. okt 2012

@deculko moja my sme vzdy rezali korpus ked bol vychladnuty aj tak vzdy robim ale 100ludi 100nazorov.ze by si sla tak ako som ti hovorila urobit dve torticky xi xi ty si trufas nasa sikulka.Ked sa na to citis kludne urobkaj aj dve. 🙂

deculko
5. okt 2012

@nikol44 nadeje su,tak drzime palce🙂)) a @waltea,u teba si pamatam,ze si to snazenie nazvala romantickym obdobim cize vyroba dietatka🙂)))) take zlate to bolo,ze si to pamatam...🙂)) tak to ber takto nadalej a bracek sestricka pride kedy ma🙂)))
juchuuuu @ataner81 🙂)))

deculko
5. okt 2012

@ataner81 tak ideme najblizsie spolocne na jeho koncert🙂))) raz som uz na neho bola,a bolo to nezabudnutelne🙂)) taka komorna atmosfera,len on,heligonka a publikum🙂)) ked bude najblizsie Nohavica v KE,tak by som na nho este rada sla🙂))

simonkato
5. okt 2012

@ataner81 milacik moja ja som taka stastna ze ked ta citam az mi vyhrkli slzicky stastia hovorila som ti ze bude vsetko v absolutnom poriadku moc sa s tebou tesiiiiiiiiiim 🙂 Hned by som ta vystiskala vypusinkovala a hopsali by sme si obe 😀