icon

Kto sa snaží o bábo od marca 2012?

karle17
8. mar 2012

tentomesiac nam to nevyslo dufam sa to co najskor podari 🙂

zora256
7. máj 2013

@tusinka Moc Ti prajem tusinka aby sa vám podarilo čoskoro z Inofolicom otehotnieť lebo stojí majland ,nech Ti teda pomôže a ja som si začala tiež emrať Bt už presne 2mesiace a veru som múdrejšia 🙂Aspoň čo sa týka môjho cyklu 🙂Nájdeš tu na Mk fórum grafy Bt Ale presne Ti napíšem link o chvíľku.

zora256
7. máj 2013
jeackynka
8. máj 2013

@zora256 ahojte Takze mrcha aj mne dorazila vcera,no a dalsi termin je 5.6

zora256
8. máj 2013

@jeackynka Ahoj!Tak to mi je fakt ľúto,ja už nechápem tak dlho tu neboli tehulky...Asi v januári naposledy :-/.Už by sa patrilo byť teraz v tomto krásnom mesiaci lásky aby sa tu roztrhlo vrece z tehulkami 😉 .Držím palčeky aby vám aspoň jún prial k // na testíkoch a aby tento máj vám zamiešal bábo 😉

slinka3
8. máj 2013

@zora256 Ahoj tak aj mne mrcha dorazila včera jak hodinky a dalšsia by mala byť 3.6 😒 ideme dalej sa snažilkovať

zora256
8. máj 2013

@slinka3 To mi je fakt ľúto :-/baby kde sú tehulky chýbajú nám vírusíky???? @ataner81

slinka3
8. máj 2013

@zora256 to už asi len mi vsetky co sa snažime budeme tehulky a tie virusiky fakt chybaju tak tehulkysup sup s virusikmi nech sme aj mi tehulky konečne 😅

zora256
8. máj 2013

Snažilkovská tabuľka:
@luciana789 7.-8.5 snaž.3mes. Lev
@huncut 13-17.5. snaž.6mes. Ryby
@radka1303 14.5. snaž. 1rok Ryby
@matulindaaa 17.5. snaž.3mes. Lev
@zora256 25.5. snaž.1rok a 3mes. Baran
@ponozkazt 29.-31.5. snaž. 1rok a 2mes. Blíženci
@slinka3 3.6. snaž.6mes. Kozorožec
@anuska3107 4.6. snaž. 1rok a 10mes. Lev
@tusinka 4.6. snaž. 1rok a 6mes. Baran
@jeackynka 5.6. snaž. 1rok a 1mes. Baran
@fidka21 ? snaž. 1rok a 3mes. Váhy
@mata67 ? snaž. 2roky Rak

oddychujúce:
@leonetka
@sam1234
@dorekapa
Čo máte nové?

zora256
8. máj 2013

@slinka3 Veď to,že už sem tak zriedka nakukne nejaká tehulka,zato sa nám nedarí :-/

fidka21
8. máj 2013

@tusinka no veru uz by nieco mohlo zabrat dufam, ze ked ho lekari teraz tak odporucaju tak nieco na nom musi byt 🙂 tak to mas super aspon budes vediet, ze ked ti meska tak sa zadarilo nie ako ja ja uz to beriem ako samozrejmost naposledy ked som hovorila s dr. mi chce dat znova duphaston na cyklus no ktovie mozno teraz mi pomoze sak uvidim 🙂 vies co nie nemeriam si to by mi uz z toho sibalo uz by som sa potom otehu zaoberala viac ako treba a bolo by mi to na nic lebo mm je doma cez vikendy a stvalo by ma, ze kebyze zistim, ze mam ovulaciu a mm v robote takto to je dobre ako je 😀 co by som ja zato dala kebyze nam to uz vide akesi je to tu zakliate uz dlho tu niktora neotehotnela neviem co sa deje... 😕

fidka21
8. máj 2013

@zora256 ahoj dakujem aj ja drzim tebe to bude radosti ked sa to konecne podari uz cakame fakt dlho ja neviem preco prave nam sa taketo veci deju, niekedy je to o drzku ale nejdeme sa vzdavat ja sa nevzdam aj keby traktory padali 😀 ked sme boli v pondelok s mm pri dr. tak nas ani zobrat nechceli co bolo tolko ludi a setricka nas asi tri razy odbila taky sme boli nastvany na cely svet a este sa tam trepeme 50 km tak sme sa na druhy den nastvali a sli zasa a cakali uz od 5 rana a chvalabohu aj vybavili aj ked sme si 3 hodky posedeli na nervy ale co clovek nespravi pre dietatko.. ja az dakedy nechapem co vsetko nam zivot hadze pod nohy a ako nam to strasne komplikuje co sme komu urobili...ale nech si len hadze my sa nevzdame 😀 😀

fidka21
8. máj 2013

baby suhlasim s Vami je to tu akesi zakliate neviem dlho tu neboli // asi surne potrebujeme virusiky a vela vela 😎

ataner81
8. máj 2013

@zora256 plním prianie a posielam vírusíky nech sa už konečne pridáte k nám tehulkám 🙂 TTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTT

zora256
8. máj 2013

@fidka21 Ahoj!Veď to,že ešte aj tý lekári majú taký prístup,že radi nám sťažujú celú situáciu...Moc vám prajme aby sa vám čochvíľa podarilo mať babulko 😉
@ataner81 Ďakujem moc Renatka a povzbu´d aj ostatné tehulky aby nás tu navštívili a poslali nám ešte aj oni nejaké T vírusíky 😉

fidka21
8. máj 2013

@zora256 no ved vies pre nich si len pripad ako kazdy iny ...ale asi si tym musime prejst co uz...a ty ako uz si po ovu?ci?

zora256
8. máj 2013

@fidka21 Ahoj!Ja som už po vulácii,mala som ju 5.5.tak už len vyčkať 25.5.že či mi ms dorazí,alebo či budú // na testoch.Tak môj graf zatiaľ vyzerá dobre.Ale že ako bude postupovať to je ešte záhada.
http://www.womenzone.cz/uzivatelka/zora256/graf...

fidka21
8. máj 2013

@zora256 no mas to zaujimave tak dufam, ze to vyjde drzim palce 😉 takze uz len cakat ci sa zadarilo ci nie kebyze sa to cakanie dalo preskocit 😀

radka1303
8. máj 2013

kazdy den vidim aspon 3 bocianov....keby konecne doletel aj k nam....objednavam sa k dokymu,uvidime co povie folikulometria a snad bude vsetko ok....

radka1303
8. máj 2013

babeny inak to aj vasi chlapi su taky strasne bojazlivy si ist dat spravit spermiogram??? ja tam toho mojho nedotiahnem ani za rok asi....a to este aj fajci a akosi to neobmedzuje...

radka1303
8. máj 2013

@zora256 ahojky moja....u mna to vyzera opat na mrchu...strasne ma bolia prsia... ☹ neznasam to....este 6 dni cakam...ale pocit ako by mala prist uz aj hned... ☹

radka1303
8. máj 2013

@zora256 inak som sa tesila ze sa nam to podari...aj BT som si merala a vsetko tak ....este je aj maj...mame 13ty mesiac snazenia...a 13tka je moje stastne cislo....je aj rok 2013...ja som sa narodila 13.3. ....jaaaj kedy to uz konecne pride....mat to stastie pod srdcom....

tusinka
8. máj 2013

@fidka21 no tak s tým máš pravdu- zistím, že OVU blízko a mm v práci ☹ nuž, ani jedna to s tým, že mm máme v práci tak často a ja k tomu ešte aj ďaleko nemáme jednoduché a podľa mňa aj to je veľkou príčinou, že sa nám nedarí...☹ stačí, že je práve cez ovu preč a už je ďalší mesiac snaženia v háji...a potom sa čudujem, že ako sa nám dlho nedarí...ach jaj 😠 😠 😠 😠 ale nevadí, ja to meranie skúsim a uvidím... 😉 mrcha nikde?????

fidka21
8. máj 2013

@tusinka aj tebe chlap chodi na tyzdnovky? no podla mna aj to je dovod, ze to tak trva lebo tym sa znizuje sanca, ze sa prave trafime do plodnych dni aj ked ja ani neviem ci ovu vlastne mam ked mi mrcha nechodi....ved ja ju ani necakam sak ked mi dr. povedala, ze to na nu ani nevyzera tak asi tak skoro sama od seba nepride vyvolavacku mi hadam uz aj da buducu stredu 😝 ale pocula som, ze jednej babe tiez chodila ms pomaly kazdy druhy treti mesiac a aj tak sa jej podarilo otehotniet tak nadej mam 😀 sak jasne za skusku nic nedas aspon budes mat lepsi prehlad kedy ju mas 😉

ponozkazt
8. máj 2013

baby tak zajtra drzte paluchy .. folikulometria po clostile a inofoliku, to uz tam proste musi nieco poriadne byt!

fidka21
8. máj 2013

@ponozkazt drzim palce 😉

luciana789
9. máj 2013

@zora256 ahoj, tak mrcha prišla, ďalšiu napíš na 5.6, dúfam, že táto je posledná 😠

blcha76
9. máj 2013

@ponozkazt Držím ti silno palčeky 🙂 ... Mne na folikulometrii, pri braní inofolicu a po clostile povedali, že folík nepraskol a vznikla mi z neho 31mm cysta. Bola som taká nahnevaná 😀 ... A teraz som nahnevaná druhýkrát, pretože som včera mala dostať mrchu a nič... Tá cysta mi totiž mala zmiznúť po mrche a teraz keď neprišla... no neviem... zase budem musieť ísť k doktorovi a zase nejaký problém 😠 😠 😠 ... Som z toho všetkého smutná 😢 .

zora256
9. máj 2013

@fidka21 Ahoj!No už neverím,že tento mesiac vyšloklesla mi teplota tak ako aj min.mesiac,proste všetko má zrejme svoj čas.:-/.

zora256
9. máj 2013

@luciana789 Ahoj!Tak to ma mrzí :-/Ale tak máte ďalšiu šancu na snaženie 😉 Držím palčeky do ďalšieho kola 🙂

zora256
9. máj 2013

@radka1303 Ahoj!Tak so spermiogramom,aj môj bol tak bojazlivý,ale tak ekď mu lekár dovolil zdomu vziať spermie rýchlo po tom... tak sa odhodlala a potom už nikdy viac nešiel a ani nechceke´dže mu aj prostatu vyšetril aj na sono obličiek poslal proste všetko :-/ A mal le 50% životaschopných spermií a nato 9mes. sa podaril náš syn.
A čo sa týka bolestí pŕs tak tie som mala aj na začiatku ms a mám vždy od začiatku ovulácie do ms :-/. Tak možno ťa bolia z tehu uvidíš,až keď bude meškať ,držím palčeky 😉