Mamičky a nemamičky z Topoľčian a okolia
Otvaram novu temu pre mamičky aj nemamičky z Topoľčian a okolia,kedže jedna Topoľčianska tema je už zamknuta pre skupinku vyvolenych. 😉
no tak to ja mela schvaleny v cr dvoulety, zvladala jsem to jen tak tak a najednou prask ho a pry treba nedostanete nic 😖 no nastesti jsem mela uzasne stesti na uradnice, tak v cr jak tady 🙂
po tom jak mi skoncil ten dvoulety jsem si tady zazadala o treti rok a nastesti jsem ho i dostala, ted jsem stestim bez sebe, ze mi prdelku vzali od zari do skolky, muzu si hledat praci, jen doufam, ze se zadari 😅
jinak nevim, jsem proste na vse uplne sama, nemam nikoho, takze to budeme muset nejak zvladnout 😅
co rikas na tu nocni bourku? 😅 ja cekala kdy se prdka vzbudi a ona nic 😀
ted uz jsem zas opet zocharka 😀
pristi tyden se chystame na vysocinu jestli se povede na vikend 🙂
Ahojte topolcianske maminy, pripájam sa k Vam. 🙂
Nejla sa pýtala na MC v TO, ja mám rovnakú otázku. Raz som sa docitala aj o MC v Tovarnikoch, neviete ci to funguje? Mne by vyhovovalo poobedné fungovanie.
inffinity ďakujem, aj Ty tam chodíš? Ako veľké deti tam môžu chodiť? Moja malá má 8 mesiacov, sme skoro stále doma, tak som rozmýšľala, že by som ju mohla trochu zvykať na kolektív iných detí, ale asi by som mala počkať do 1 roka, keď bude trochu rozumnejšia, že? 😀
viem ze sa ma v Pe rusit prave toto oddelenie a dr.Abutaima urcite niekde prestupi a ja si zistim kde minuly rok vravel nieco o tom ze by chcel ist do LV takze urcite pojdem radsej tam ako do TO!!! 😀 😀 😀
lepsieho dr ako abutaima som veru este nevidela a to som si uz svoje uzila co sa tyka gynekologickych problemov a tak a bola som uz veru vselikde takze viem posudit a tiez som zdravotnik))))takze... 😎 😎
Ahojte mamicky 🙂 ..tiez som z TO, byvame tu kratko a potrebovala by som nejaku dobru koznu doktorku pre 2 a pol rocnu dcerku..budem vdacna za kazdy typ 😉
@mmonika presne presne ako my, tiez sme chodili kade tade a vzdy nas odbavili kortikoidmi 😠 😠 a zakazdym sa nam to vracia ☹ ..az tato pani doktorka zacala liecit od zakladu,podstatu toho co nam sposobuje tie kozne problemy..vsetko mi vysvetlila,bez toho aby som sa co len spytala..predtym mi nikto nevedel odpovedat,radsej nas vybavili kort.mastami 😠 Mam z nej velmi dobry pocit 🙂 🙂 ..tak snad to dotiahneme aj my do uspesneho konca s nasimi vecnymi problemami s pokozkou 😉 😎
Ahojte, a kde ma ordinaciu ta MUDr. Stumpelova?
@sasa123 no, keď som bola naposledy u nej,tak bola pri nemocnici dole,kde je tá lekáreň,v tej budove.ale či tam je doteraz,to neviem.inak,mne tiež dosť pomohla🙂
@sasa123
MUDr. Stumpelova už nie je pri nemocnici viac ako 2 roky. Má ambulanciu na námestí, oproti VÚB v tej novej budove vedľa Saturu - na prízemí predávajú bicykle a Andrejka je na 1., či na 2. poschodí. Ale ona nie je klasický kožný lekár. Je to skôr dermato-kozmetické centrum a všetko si u nej platíš!!! A či berie deti? To netuším, ale myslím, že nie.
@sasa123 Ahoj,ordinaciu ma tam ako uz napisala riami78,deticky berie 🙂 ..nas zobrala a videla som tam chodit aj ine deti,berie iba objednanych,takze treba sa objednat bud telefonicky alebo osobne. Je pravda,ze je sukromna,takze vsetko sa plati aj za vysetrenie,ale co pre svoje deticky clovek nezaplati,len aby boli o.k 😉
Ja som max. spokojna, hlavne s jej pristupom..momentalne sme v stadiu liecenia,kt. samozrejme trva trosku dlhsie,pretoze nas neodbavila ako ini kortikoid.mastami,ktore samozrejme zaberu hned,ale kozn.problem sa vrati po case 😠 😠
Dakujem baby 🙂 🙂
Ahojte, tak pôrodníčku mám zatiaľ vytipovanú Kerekovú. Ešte by som potrebovala poradiť detského a všeobecného doktora. Ako detskú som dostala odporučenú MUDr. Mihálikovú, máte s ňou niektorá osobné skúsenosti? Alebo koho doporučíte? díky, díky
Ahojte 🙂
@nejla my sme sa u nej registrovali a aj ked sme tam boli len raz tak musim potvrdit, ze to bola vyborna volba 😵 tuk tuk
pred tym co sme mali doktorku, tak prdka u nej vzdy vrieskala, na nicom sa s nou nedalo dohodnut, tu prdelka v poho, otvorila aj krasne usta, nechala sa popocuvat, je to mlada prijemna baba, prijemny hlas, vidiet ze sa stale vzdelava, nepredpisuje hned len tak antibiotika... fakt som spokojna 😉

holky kdo byste chtěly mám doma kupon do DM na hami optivital 3 sleva 1,50€ a babylove bio detský příkrm 250g sleva 0,20€ platí do 30.6.2012
TESCO beba 2 a 3 sleva 20% platí do 3.7.2011
Kdymy měl někdo zájem pisněte a dohodneme se 🙂