Hľadám pôrodnú asistentku na domáci pôrod v okolí Topoľčian

janeunknown
10. dec 2023

Zdravím,
Hľadám porodnu asistentku ktorá robi alebo je ochotná vykonať domáci pôrod v okolí Topoľčian, Nitry alebo Partizánskeho. Ak nou ste alebo o nejakej viete, prosím pošlite správu.
Veľmi pekne ďakujem.

Poprosím sa držať predmetu diskusie a nemám záujem o lekciach typu aký je domáci pôrod nebezpečný. Som vysokoškolský vzdelaný zdravotník v obore, takže viem do čoho idem. 🙂 ďakujem.

janeunknown
autor
10. dec 2023

Ak niekto nemá účet tu, môžte ma kontaktovať na JaneNameless@proton.me. ďakujem🙂

patus_2
10. dec 2023

@janeunknown tu asi nenájdeš to čo hľadáš. Skús skupiny, kde si ženy s rovnakým pohľadom na vec.

sisa_s
10. dec 2023

Nerobim v odbore gynekologia, ale ak by sa nieco udialo, studovana porodna asistentka ma myslim pravnu zodpovednost aj mimo nemocnice... takze z tohto dovodu si nemyslim, ze niekto sa do toho bude pustat

blankaj
10. dec 2023

@janeunknown naozaj by si ako vysokoškolský vzdelaný zdravotník išla k niekomu domov riskovať basu ? Ja nie a to ním som...

cimage
10. dec 2023

@sisa_s su porodne asistentky, ktore chodia domov k porodom, len sa o tom nerozprava a je velmi tazke ich aj najst. Ja by som po mojej skusenosti volila radsej dulu, ale tiez som tvrdohlavo chcela PA. Drzim palce.

janeunknown
autor
10. dec 2023

@cimage boli by ste ochotná sa podeliť so mnou o vašu skúsenosť? Ak áno možme prejsť do sprav alebo by som vam kľudne aj zavolala ak by to bolo pre vas jednoduchšie.

janeunknown
autor
10. dec 2023

@patus_2 poprosím tipy, ďakujem🙂 kľudne aj v správe súkromnej.

janeunknown
autor
10. dec 2023

@blankaj zalezi od okolnosti, v zahranici kde som študovala (západna europa) je to uplne bezne. Na slovensku pokial viem je to seda legislativna zona, ale chapem a viem ze nie je veľa ochotnych..

rebrambora
10. dec 2023

Je to bezne v zahranici, ano, su na to ale vytvorene podmienky, zdravotnictvo je na uplne inej urovni... Je to ale predom vsetko dohodnute, cize ak by sa nieco zkomplikovalo, okamzite pride sanitka alebo oni maju vybavenie so sebou, ze ta do nemocnice mozu zobrat. Dalsia vec je, ze duly pridu dve, nie jedna.
Dalsia vec je zodpovednost. Ale urcite niekoho najdes.

trgypadl
10. dec 2023

@janeunknown ahoj. hmmm ak si z odboru tak sama dobre vies ze to nie je o "ochote"..
Som za prirodzene pôrody, chapem Tvoje pohnutky preco si sa tak mozno rozhodla, ale v prípade komplikacii s nie dobrym vysledkom by si asi nebola "ochotna" prizmurit ocko nad PA.
Každopádne drzim palce nech dopadne vsetko podla Tvojich predstav.