Nájde sa tu nejaký admin?

nada97
27. mar 2012

☹ ☹ DOBRY VECER NAJDE SA TU NEJAKY ADMIN ? POTREBUJEM SURNE RADU..DAKUJEEEEEEEEEEEEEEEEM

lenkamiz
10. apr 2012

Dobrý večer,prosím vás, ako je možné,že včera som napísala jednej nespoľahlivej osobe negatívne hodnotko a ona ho tam dnes už nemá....Ako je to možné?Ďakujem za odpoveď....

deenisa
2. jan 2013

Ako možem obnovit vymazaný inzerát? Vdaka denisa

bemifa
25. jún 2013

chcem poprosit admin o radu ako zabranit doticej ,,overal" aby prestala nepravom obvinovat , utocit, vyhrazat sa, klamat a pod. ona mi neposlala dohodnuty tovar a pritom omne pise ze to ja som neposlala jej, ale niektorym sa priznala ze jej to prislo.neviem si s nou rady stale sa vyhraza je to uz trapne a otravne.

mariaraj
3. aug 2013

dobrý deň,prosím asi som si zmazala všetky inzeraty,viete mi poradiť ako ich vratiť späť.daju sa zmazane inzeraty znovu obnoviť?moc dakujem za skorú odpoved mariaraj

stana99
22. aug 2013

Dobry den, mam za sebou velmi neprijemnu skusenost s jednou predavajucou, ktora uz predo mnou oklamala jednu mamicku, tak sa chcem spytat, aby sa predislo podobnemu, neuvazovali ste o nejakej novej zalozke napr. mojich nakupoch, kde by sa nachadzala nieco ako cierna listina s vyhladavanim, kde ked zadam nick predavajuceho sa objavi ci v minulosti bol nejaky problem, alebo sa neobjavi nic, z coho by som dedukovala , ze nikto o nom nepisal.
Pripadne existuje uz nieco podobne? Vo fore som nasla nespolahlivych predajcov, ale tam sa to casom vsetko strati, kedze cez klasicke vyhladavanie na fore nick nespolahliveho predajcu nenajde. dakujem, s.

andy171
28. sep 2013

dnes mi admin vymazal 4 inzeráty,že údajne ich mám stiahnuté z netu..tak milý admin..to su moje fotky moje oblečenie..a ak si to poriadne pozreš,všetky moje veci čo mám tu na modrom koníku mi visia na tej istej skrini,čo mám v spálni.tak mi nepíš že mám stiahnuté z internetu a nepridávala som tam žiadny vodotlač.tieto inzeráty mám už tu dlhšie,len su aktualizované...kedže na admin poštu sa nedá odpovedať píšem sem...žienky máte také skúsenosti že vám vymazali inzeráty???

caoli
28. sep 2013

aj mne bol stiahnutý inzerát... všetko si fotím sama a dám si s tým tú prácu, aby boli dobré, aby bolo vidno každý detail. A vraj stiahnuté z netu, tak si myslím, ze jeden admin by už mal byť natoľko profík, aby to vedel rozoznať. Ale ja tuším, čo je vo veci - pravdepodobne sa tu pohybuje špehúň alebo viacerí, ktorí si z nejakého dôvodu (závisť, neprajnosť, whatever...) hoja svoje biedne ego nahlasovaním inzerátov, v ktorých sú fotky lepšie, ako tie jeho... a admin si zrejme nedá ani trochu námahy, aby sa vôbec na tie fotky pozrel, rovno pristúpi k činu... smutné, trápne.
Ja som to riešila cez správu adminovi s tým, že kedykoľvek viem preukázať, že fotky sú moje, do 24 hod. bol môj inzerát naspäť

infatti
24. nov 2013

Aj jaj potrebujem vymazat niektore stare komenty da sa to? dik

renata04
2. mar 2014

prečo mi nenabehli nove inzeraty už som tu 2hodiny anič

adka2003
22. mar 2014

dobry den. ako mozem vymahat od mamicky peniaze. totizto, kupila som od nej topanky pre syna na zimu. opytala som sa, ci su nejak poskodene, alebo potrhane, ci okopane.ona napisala, ze su uplne v pohode. ziadne vady ani oskrenie. topanyky vsak prisli na jednej topanke sa z boku paraju a okolo urcite budu premokat. uplne vidno, ze ich prala v pracke a guma po jednom noseni nevydrzi. nic. napisala som jej, ze su poskodene a chcem peniaze spat. napisala, ze ok. po niekolkych dnom som jej pisala, ze mi peniaze nedosli a ona, ze ved este nedostala topanky. je toto mozne? napisala som jej, ze ani ona mi neposielala topanky pred platbou. od vtedy sa neozvala. co mam robit? ako mam dostat peniaze spat. dakujem za radu.

snepinka
8. apr 2014

Mohla by som poprosiť admina o zmenu registrácie z CZ na SK, nakoľko by som rada pridala nejaký inzerát a takisto by som si tu rada aj niečo kúpila? ĎAKUJEM!

nelkintatino
15. apr 2014

máte aj konkrétny kontakt na toho admina?????? potrebujem surne

bajka22
3. júl 2014

@admin @mariosmykal @martinjasen a ďalší prosím odpovedzte mi na moju správu, pani z nickom esshop mi dala zle hodnotenie za to, že som jej nechcela poslať tovar na dobierku, tak to prosím riešte, keď tu dám príspevok, ktorý nieje dovolený, reagujete okamžite, keď Vás prosím o riešenie problému, akosi mi nikto nevie poradiť! Dakujem!