November 2010 - a ja budem mamou
Vidím, že november 2010 tu ešte nie je a teší ma, že ho môžem začať práve ja 🙂
O bábätko sme sa pokúšali od februára 2008, medzičasom sme o dve prišli, no teraz to bude dobré! Verím tomu! Verím, že November 2010 bude náš mesiac! 🙂
@mikailla no a najhorsie je to ze ked ten vytok z prs ide tka ma aj bolia je ot neprijemny pocit fuj... no a som kukala tvoje foto no ty tam aspon daco mas ale ja ani take nremam kkks skoro iba tak trosku ..
@ani_sama_neviem juj mna len prsia bolia a bradavky ani nevravim ale netecie nic
@bamarama82 no ved jo ale to je u kazdej baby individualne niektorym tecie niektorym nie :DDD no ale akurat prave mne musi :((( vsetko mam od toho ach jaj a este aj to teplo no konec :((
to je jasne ze je to indi vindi len som ta chcela utesit ze mna aspon prsia bolia ked ty az takto trpis. teplo mi tiez nerobi moc dobre-mdloby a tak.
ahojte,som rada ze je vas tolko na november,chcem sa spytat,je tu nejaka buduca mamina,ktora bude rodit v Galante?
@klaudialip , ja som síce zo Šale, ale radšej asi pôjdem do Nových Zámkov ako do Galanty.
baby ja sa najviac trápim s krížami, cítim ako keby som mala nerv zacviknutý, niekedy sa ani neviem postaviť z postele, a prudké pohyby to už vôbec nemôžem robiť... 😒 , a keby to bolo len kde-tu ale od začiatku tehu, a len sa to zhoršuje, neviem čo budem robiť ešte do novembra 😨
A prsia tiež bolia
@tamka84 ja som mala niečo podobné asi pred mesiacom. Tiež som to pociťovala ako pricviknutý nerv, nemohla som sa poriadne ani v posteli otočiť a umývanie riadu bolo asi najhorsie, ten predklon a tak. Ale potom mi to chválabohu prešlo, normálne zo dňa na deň. Ale vytrpela som si tri týždne v bolesti 😒
@zuzanca14 strasne,uz chcem aby bolo chladnejsie. tie teploty su neuveritelne. Ja mam termin na 30.novembra
@tamka84 kup si ketospray,mozu aj tehotne,nastriekas si ho na tu oblast co ta boli a ulavi sa ti,ja som mala tiez taky problem,dr.mi poradila ketospray 3x denne a este ti pomoze aj teplo(napr.z fena)
@tamka84 kup si ketospray,mozu aj tehotne,nastriekas si ho na tu oblast co ta boli a ulavi sa ti,ja som mala tiez taky problem,dr.mi poradila ketospray 3x denne a este ti pomoze aj teplo(napr.z fena)
@klaudialip ahojky moja a kolko kilov si pribrala a už vieš čo to bude?
@ani_sama_neviem - tak Ta uz len upokojim ze musis pockat tak do 26tt kym Ti vykukne 🙂 vtedy uz bude musiet lebo uz bude mat velke rozmery 😀
@zuzanca14 ahoj,este neviem co to bude,pretoze tam ma stale nozicky.29.-teho idem na poradnu,tak dufam, ze sa nam uz ukaze 😉
naposledy som bola vazena 23.6.u lekara kedze doma nemam vahu, a tam som nepribrala nic.v 12.tyzdni som schudla nejake to kilo a pribrala som ho naspat.
takze vahu mam v teh.knizke rovnaku v 12.aj v 18.tyzdni.
a co ty,pribrala si?co budes mat?
@klaudialip aj ja mám termín na 30.nov. 🙂 , a díky, skúsim ten spray čo píšeš, lebo dnes mám obrovské bolesti, keď dlhšie stojím neviem si sadnúť a keď dlhšie sedím zas sa neviem postaviť .... hrôza 😝
@tamka84 poznam aj ja, tiez som myslela, ze sa ani nepostavim, take bolesti. Ja som sa to pokusala zmiernit opatrnym cvicenim, ale to musi prejst same. Dr. mi vtedy povedal, ze je to tym, ze niektore zeny maju chrbitcu na koci viac ohnutu dovnutra. Pocas tehu je nan vyvijany vacsi tlak. Ale casom to prejde, drzim palce.
@klaudialip awojky moja ja som pribrala 2,5kg ja som bola na sone ale sa tak trepalo a bolo trošku aj otočene tak ani ja neviem co to bude až v 30týždni mi povie na 100%.Inak všetko ok nebyvalo mi vobec nič zo začiatku som schudla hned 3kg.Teraz pojdem na cukor.
@tamka84 skus,ja som mala zapalene nervove zakoncenie pri chrbtici,a aj teraz ked sa velmi namaham ma to boli. to je super,mozno pojdu nase babatka na svet v ten isty den,i ked mozno v inych nemocniciach :D
cau zeny, tak ja som dnes bola na cukor, vysledky budu v pondelok, tak si drzim palce 🙂
a chcem sa opytat, ked ste boli na cukor, tak vam brali krv z palca alebo zo zili, mne zo zili a myslela som ze budu z palca 😵
@zuzanca14 ja sa uz neviem dockat kedy bude 29.-teho,a uvidime,zatial bolo otocene vzdy tak ze mu bolo vidiet do tvaricky,ale nozky ma skrcene a prekrizene.Pekne si tam vegeti 😀
@klaudialip tak to áno moja ja pracujem v Rakusku tak som si tu nejake veci pokupila u Nas je to drahšie.Si vydata?
@ani_sama_neviem ahoj ja vobec nemám vytok z prs man boleli prsia hned zo zaciatku teraz už vobec nie mám termín 11.11.
baby ja umieram od toho tepla!!! 😖 Chcelo by to nejaký dážď, nech sa ten vzduch prečistí a trošku ochladí. Neviem si predstaviť byť v nejakom ôsmom - deviatom mesiaci v týchto horúčavách. Dnes behám doma len v plavkách a sukni 😀 Vy to ako znášate??? 🙂

@velika1 - neviem kde je NI 😖 to je nazov mesta v Uk alebo skratka 😅 ja som v casti wilthshire,mozno Ti nieco hovori Bristol,tak mestecko pri 😀 tak to su inak paradne ceny v USA ked sa zadarilo aj po 1e 😲 fuu len asi letenka je dost dobra paka 😕