Októbrovky 2010. Pridajte sa!
Ahojte všetky ktoré budete mamičkou v októbri 2010.
Budem rada keď sa pridáte a podelíme sa o naše spoločné šťastie.
Už sa na vás veeľmi teším 🙂
@jammka Ja krpca vazim tak, ze najprv ja sa odvazim sama a potom s nim a ten rozdiel je jeho vaha....A vcera nam to vyslo na 8 500 g, ja uz nechapem z toho ako moze tak vela priberat stale...Ved sa malinky narodil, 3 100g a teraz???? Hruza , nech sa to uz zastavi, lebo nosit ho tiez uz prestava byt sranda... 😉 A pediatricka tiez hovori , ze je to ok.... 😠 Emily ma vo fotoblogu tabulku vahy a vysky nasich deticiek v kazdom mesiaci, tak si to pozri ale tvoja Stelka je fakt asi najmensia...A pripadne je posli do IP tvoje udaje , aby ta tma pridala... 😉
Daj potom vediet ake su tie plienky.... 😉
@syssi Jeeeezis, tak to si si uzila, ani sa ti nedivim ze si nemala na nic ine naladu...Tiez by som sa zblaznila ☹ NAstastie je vsetko v poriadku,a uz aj ty sa mozes tesit z toho ze mas zdraveho chlapceka.... 🙂 To je krasne ze uz ti Renko hovori mama, inac aj mne sa zda ze Misko ked chce ist na ruky a nahodou mu hned nesplnim jeho zelanie, tak tak nervozne tiez hovori ma ma... 😎 Ach tie nase zlaticka... 😅
@emily327 V tom LIdli , terza maju aj take nove ze, prebalovacie podlozky, tampony na kupanie dietata, tampony na mlieko pre dojc.matky, vlhcene obrusky, jednorazove podbradniky,....no taku kolekciu kozmetickych potrieb pre babatka a to tusim nemali predtym...Alebo neviem ,ja tam az tak casto nechodim...Ta podprda mi je mala na obvod samozrejme, aj som si myslela, a to som kupil ze 85 C, vacsiu uz nemali, ale neva pojdem ju vratit.... 😉 A tie plienky som nekupila, povedala som si ze nebudem experimentovat s ritkou maleho predsa...Ked mu sedia Pampers, tak to nechcem menit..... 😉
@horalka777 Jaaaaj, nie aby si si oddychla a nabrala nove sily bez Blanky 😉 tak ta to takto skoli.....Rychlo sa uzdrav 😉
@emily327 na mimibazar pozor ja som na nom zavisla uz skoro dva roky🙂
@syssi Plavanie je aj v Ruzinove mobik.sk , a potom aj v Trnavke alva.sk, a aj na Nobelovej zabiatko.sk....,a aj v Devinskej je nieco....Baby pojdu do Trnavky, ja tiez uvazujem ze asi tam, ale az maj, jun...by som chcela...A Hrosik som citala , ze je tiez velka spokojnost, je tu tema na MK Plavanie v BA , tak to mam nastudovane.... 😉
babulky, mne sa dnes vecer zasa spustil monitor dychu...uz sa mi to stalo raz davnejsie...som hotova.nastastie som par min predtym bola pri malej a mrvila sa, tak som nechytila az taky infarktovy stav..ale aj tak, myslim, ze v noci uz oka nezavrem..mam nanny.stalo sa vam to uz niekedy?
neviem ktorá spominala že chce šatičky riflové- pardon zabudla som
http://www.minibazar.sk/Riflove-siatky-id237967
http://www.minibazar.sk/Riflove-saty-id290347
http://www.minibazar.sk/krasne-saticky-id232688
http://www.minibazar.sk/d.-saty-id175496
http://www.minibazar.sk/Riflove-slonikove-satoc...
http://www.minibazar.sk/Saty-adams-id241332
behala som po nete tak ma to napadlo papa
ja používam len pampers a ked bude väčší prejdem na nejaké lacnejšie, aj pri malej som to tak spravila, ked mal mesiac som mala tie lepšie z tesca lebo boli pampersky vypredané ale veru vyparoval sa mi v nich, tak zatiaľ len pampers 🙂
@tanija133 ja ju vazim tak isto ako Ty... aj som si pozerala na mamaaja, je tam vaha a vyska podla mesiacov dietata a tam sme uplne ze priemer, tak sa asi nebudem znepokojovat🙂
plienky som vyskusala, su samozrejme troska hrubsie ako pampers a nie su ani take mäkke, ale inak sa mi zdaju v pohode, ale je pravda, ze som zatial vyskusala len dve... a sa mi zda, ze hned ako sa vypiškala, zacala hned aj protestovat, takze asi az tak nedrzia vlhkost ako pampersky
dobré ránko kočeny.... 🙂
u nás zase jedna z otrasných nocí---bože ona sa mi stále budí túto noc dokonca už protestovala po hodine 😒 ..no a mňa bolí komplet celý človek a tuším sa mi na krku pricvikol nerv,tak to bolí.....
zatiaľ sa mi herečka nepretáča,ale už včera mi skoro vypadla z kočíka a z vajíčka a to som pri nej---tak sa dokáže posúvať tými nožičkami,že sa mi odtiaľ doslova vycúva.....tak navečer som potrebovala navariť a tak to istilo jedine ju pripútať vo vajci 😅
@ziza55 ..hovoríš pekné šatočky pre dievčatká??---tak treba zamiesiť a možno sa podarí teraz aj malá copaňa 😉 😀
@sofia2008
@mona777
@ziza55
dakujem vám kočeny... 🙂 🙂
@syssi ....dakujem...som veľmi rada,že si zase medzi nami 😉 ...len tak si odídeš 😕
Renko je krásnučký a veru dobrý smejko--nádherne sa usmieva..
@mircova .... 🙂 ....dakujem..veru keby si ju videla naživo--niekedy je taká smiešna v tých svojích vláskoch--ako vojín 😀
@syssi ....no moja ste si riadne pretrpeli kvôli doktorom---to je tak,ked ideš len na jedno vyšetrenie,tak si ťa potom posúvajú od dverí k dverám---hrozné a už detto na kramároch---tiež sme takto chodili po všetkých možných vyšetreniach,lebo pediatričke sa nezdal ten jej vyplazený jazyk a už z nej robila gege bábo...
som veľmi rada,že máte super výsledky a Renuško je v poriadku.... 🙂 🙂
kocky, my sa zajtra chystame konecne na ockovanie, co si mam zaobstarat na doma pre vsetky pripady? ake lieky, sirupy?
ahojte teda dobre ranko ja uz niesosm panna 😀 😀 😀 😀 😀 bolo to troska bolestive ako keby pichalo ale dalo sa to vydrzat kosielka bola akurat muz bol zo mna pif paf 😀 😀 😀 a dali sme si rychlovku na gauci v obyvacke lebo sme sa bali ze zobudime deti 😀 😀
@nivejka aj ja vilka priputavam a ja ja varim..on kuka potom mrnci potom reve vresti no zabavam ho kadejako..a ked sa to uz neda vydrzat tak ho berem na ruke..vcera som leco varila s nim na rukach taky bol priecny..sme boli v meste od osmej rana a vydrzal nepapat a v kuse spal od osmej do dvanastej lenze poobede uz ani oka nezazmuril len reval a reval nakrmila som ho zgrcal sa ako nikdy..asi 10 krat take slahy z neho vyletovali..to ma preto ze ekd sme dosli sa nvedel dojest a potom som ja nevedela co s nim zuril krical no des a hroza zaspal potom az o pol osmej vecer a noc taka o nicom kazdu chvilku hore o druhej sa posral brutalne prebalovala som ho hned potom mi nexcel spat a rano som bola ako zombie..takze ta uplne chapem ako sa asi citis 😅
@nivejka no nehadza sa ale to bolo take svate vcera...taka romantikus..aj muz sa obliekol do novych boxeriek..tak mi bolo smiesno ..take krokodile na tom boli..no sranda a ja v tej kosielke..akoze pekny dekolt to urobilo skoro ako na obrazku ba dokonca aj lepsie...ale tanga sa ledva obliekli uz uz som myslela ze ta gumicka rupne 😀 😀 😀 no necudo velkost s a ja svoj kufricek davam do čukót velkost xxl 😀 😀 😀 😀
no a este po "tom" ze milacik podaj mi tie bombardiaky..je cas sa obliect do civilu.. 😀 😀 😀 😀 tak som si dala bavlnene tielko pod neho plienku na cici a pyzamko a slo sa spat 😀
@vejinka ....tak to teda bola romantika 🙂 ....spojená s rýchlou realitou 😀 ....aj môj nosí také obrázkové trenky--mne sa to páči,lebo mi to je aj smiešne.....
nechápem ako väčšinou detičky málo spinkajú my musíme poctivo cez deň každú hod a pol,lebo potom je ako čert zlá...a aj tak má oči ako malá dracula.....ale spí mi teda polhodinu a niekedy sa stane,že potiahne aj na hodinu....

@repi ahoj aj my pouzivame tie z DM a su fajn...my sme uz vyskusali viacej druhov a idem vyskusat aj tie z Lidla. mm hovori ze maly ma oblukove cikanie lebo vzdy tie plienky nejak precika naboku a cely je mokry 🙂