icon

Októbrovky 2010. Pridajte sa!

sue33
24. jan 2010

Ahojte všetky ktoré budete mamičkou v októbri 2010.
Budem rada keď sa pridáte a podelíme sa o naše spoločné šťastie.
Už sa na vás veeľmi teším 🙂

tanija133
14. okt 2010

@zucha Obdivujem ta, taketo 3 malinke deti mas po sebe, este 2 mozno ano, ale 3!!!! ako to stihas?

jana_toky
14. okt 2010

Som skusala este teraz volat na ambulaciu lekarke, ale uz som zastihla len sestricku a lekarka bude az v pondelok. ☹ . Podla nej je to pretazene (len ja som nic take nerobila), tak si to mam namastit niecim, obviazat a uvidim, ci to prejde. Ked tak sa mam zastavit na vysetrenie. No, aspon nieco... . Snad to prejde. Ked sa malicky narodi, chcela by som byt fit a pre neho plne k dispozicii... 😀

mircova
14. okt 2010

@zucha tak to máš fakt náročné, ale ty si určite šikulka si poradíš 😉
...ma to zaujímalo, lebo manžel mi rozprával príhodu ako sa jeho brat na neho strašne tešil a po týždni čo bol doma z pôrodnice mu pobalil všetky veci a mame povedal, nech ho idú vrátiť, že už ho nebaví, 😀 😀 😀 :- ale to bol starší ako tvoje dievčatká 😉

vejinka
14. okt 2010

ahojte kocky tak maly papa druhy maly haja a ja mam asi 5 minut tak idem napisat o porode 😵

o pol tretej rano 4.10.2010 som zobudila muza ze asi je uz cas..no nebola som si ista ale ze sa to opakovalo kazdych cca 10 minut tak muz rozhodol ze teda ideme. dosli sme tam pozreli ma a ze na 4 prsty to bolo 4 hodiny rano no bolesti nic moc dali ma na pasy muz sa prezliekol a robil mi spolocnost..potom nasledoval klistir ale zeby som sa nejako vyprazdnila tak to ne..len voda zo mna vysla co do mna napumpovali 😀 ..o osmej ma pozreli zasa a ze na 8 prstov tusim teda najprv ze 6 potom tam posprtal a ze sedem a potom ze reku sak to je uz osem prepichneme vodu...nebolelo to je to z cista bezbolesty ukon len troska neprijemne ako kte sa pocikali a nejde to ovladat 😅 no a tymto ukonom rozhodli ze je najvyssi cas ist na salu...lenze kontrakcie som mala podla mna strasne slabe aj ked ukazovali nad 100 a boli kazdych cca 7 minut co bolo velmi dlhe ..teda intervaly sa vobec neskracovali...cakali do 12.30 pozreli ma a zistili ze som stale na 8 prstov a nejako sa to zastavilo..chodila som si po porodnej sale a xcela som si zatancovat sak ma takmer nic nebolelo.12.30 mi pichli vyvolavacku .potom to nabralo rychly spad kontrakcie cez minutu a kazde dve minuty ...dootvarala som sa za velmi rychlo...o 12:39 mi povedali ze cas tlacit...troska som si poplakala od bolesti lebo uz to ozaj bolo na nevydrzanie ale povedali mi ze do minuty je maly na svete len mam poriadne zatlacit...pozbierala som posledne sily a zatlacila doktor urobil sikovny tah jednou rukou mi chytil koselu a predlaktim zatlacil na brucho a sup..maly vyletel na jedine zatlacenie este ze medzi nohami bola dalsia doktorka ktora maleho zachytila 😅 takze u mna porod trval 10 minut ..a za 10 minut to za to stoji len to sitie bolelo jak fras ...no potom v nedelu skontatovali ze sa mi sitie roztrhlo zapalilo a treba urobit rekonstrukciu hradze lebo mam slabu sliznicu a ta bolest potom bola asi 100 krat horsia ako sitie po porode...no oni za to nemozu a ja som netusila ze mam slabu sliznicu v okoli posvy a konecnika...ale som doma a teraz sa tesim z mojich dvoch syncekov 😉 a podla mna mi velmi pomohol ten malinovy caj..sakk ja som bola kvazi prvorodicka a 10 minut je uzasny cas 😉 po porode som si myslela ze sa maly narodil o jednej ale o jednej ma vraj dosili a ze maly sa narodil 12.40 a mam to aj v papieroch... 😉 takze kocky nebat sa porodu..treba sa tesit 😉 este pridam video z porodu 😉

vejinka
14. okt 2010
mircova
14. okt 2010

@jana_toky skús si na tú ruku urobiť kúpeľ so soľou, ja som raz mala takto opuchnutú nohu nevedela som z čoho a toto mi pomohlo.......no a potom si to zaviaž a daj octanový obklad 🙂 snáď to pomôže

vejinka
14. okt 2010

muz skoro nestihol zapnut kameru 😀

cukruska1920
14. okt 2010

@vejinka kraaasa.. az mi slzy idu ked si predstavim utorok

mircova
14. okt 2010

@vejinka gratulujem vejinka, si silná žena 🙂 držím Vám obidvom palčeky nech ste zdravučký a šťasná rodinka 🙂 🙂 🙂

mircova
14. okt 2010

@vejinka to je krása, až sa mi slzy tisnú do očí 🙂

jana_toky
14. okt 2010

@vejinka krasaaaaa, ja som si normalne poplakala 😢 . Prekrasne, este raz gratulujem. 😉

tanija133
14. okt 2010

@vejinka Boze, ja som si poplakala, kraaasne, to su zazraky v zivote a ja so z toho uuuplne hotova... 😔

jana_toky
14. okt 2010

@mircova no, idem na to. Potrebujem mat ruku co naskor fit. vdaka za radu. 😒

jana_toky
14. okt 2010

ty brdoooo, ja sa musim ist normalne po tom videu ukludnit, tak som sa rozrevala...

bonninka
14. okt 2010

@vejinka no, tak to je nádherné video 🙂 až mi slzy vlítly do očí 😵

vejinka
14. okt 2010

@cukruska1920 aj mne 😀

vejinka
14. okt 2010

baby vy padavky 😀 😀 😀 😀

babu9
14. okt 2010

jeej to už je rok? ...tak mamičky a budúce mamičky, držíme palečky a všetko dobré nech sú detičky zdravučké....nám ten rok ubehol ako voda 🙂

jana_toky
14. okt 2010

@vejinka tym viac sa tesim ked uz bude malicky na svete 😀

vejinka
14. okt 2010

@jana_toky verim verim ja som sa uz nemohla dockat 😉

tanija133
14. okt 2010

@vejinka No a CO!!!! tak sme, nevadi.... 😎 Ty za to mozes !!!!

vejinka
14. okt 2010

@tanija133 zabi ma 😀

tanija133
14. okt 2010

@vejinka No si zasluzis, takto nas dojat k slzam..... 😎

vejinka
14. okt 2010

no dobre ja prcham...detisu horeee

jana_toky
14. okt 2010

@vejinka vdaka a drz sa 🙂

ziza55
14. okt 2010

takze kocky info o malemimy...zevraj ked dosla do poradne tak bola otvorena na 5cm..tak si ju tam nechal dr.rovno..mala sa narodila v ten den cca O13tej..mala 358ogr...obe su v poriadku

bonninka
14. okt 2010

a toto přesně píše právě teď Nivejka:
"Volam sa Lilien a som prekrasne dievcatko z mieramy 3 630g a 50cm a uzrela som svetlo sveta o 15,30."
Tak gratuluju, máme další krásné miminko 🙂

ziza55
14. okt 2010

@vejinka jeeeeej perfektne video...maly je uzasny..sme pozerali aj s polovickou...a zrazu nejak meni nazor...ze hadam by aj bol pri tom porode...co vzdy rezolutne odmietal... 🙂

ziza55
14. okt 2010

@bonninka jeeeeej parada

bonninka
14. okt 2010

@ziza55 no, on to bude asi silnej zážitek i pro toho chlapa 🙂