icon

Októbrovky 2010. Pridajte sa!

sue33
24. jan 2010

Ahojte všetky ktoré budete mamičkou v októbri 2010.
Budem rada keď sa pridáte a podelíme sa o naše spoločné šťastie.
Už sa na vás veeľmi teším 🙂

jana_toky
14. okt 2010

@bonninka vdaka za info o nivejke, tak to uz potom nemusim drzat a mozem ist na to. Kedze som jej slubila, ze ju nepredbehnem 😀 . A to ty a poradna teda bezo zmeny? Hm, tak drzim palceky s manzelom. Ja tusim tiez zacnem prehovarat toho mojho 😀 😀 😀

jana_toky
14. okt 2010

@slavuska30 vsetkym chlapcekom sa akosy nechce ☹

bonninka
14. okt 2010

@mircova no, zatím nic neposlala, tak uvidíme. Já jsem si taky pospala, jsem dnes už taková unavená,... A vařím si krupičku 🙂

cukruska1920
14. okt 2010

Ahojte dievcata....tak v pondelok idem na prijem a v utorok mi urobia sekciu...mam zmiesane pocity...ale tesim sa 😉

jana_toky
14. okt 2010

@marcelka123 dakujeme pekne. Uzivaj si krasne chvile s babatkom 😉

jana_toky
14. okt 2010

@mircova veru, veru, ja sa tiez nemozem dockat sprav o malemimi a nivejke... 😀.

A cim menej nas tu pise, tym viac som zvedava, ako vsetky ostatne dopadli.

Snad to pre nas znamena, ze aspon naval na porodnici nebude velky, ked sa konecne dostaneme na radu 😀 😀 😀 . Uz aby to bolo.

jana_toky
14. okt 2010

@cukruska1920 jeeeej, tak uz mas aspon isty termin. Neboj, bude to v pohode. Ja idem v pondelok do poradne, tak mozno sa stretneme v porodnici 😀

bonninka
14. okt 2010

@cukruska1920 tak aspoň máš už nějakou jistotu, my tu jenom vzdycháme a už jsme celé netrpělivé,...

mircova
14. okt 2010

@bonninka takže tiež máš chuť na dáku dobrotku 🙂

jana_toky
14. okt 2010

Baby, ja som spominala par dni dozadu, ze mi opuchla ruka v okoli zapastia, a ze je to asi opuchnuta slacha, ci zila ☹ . Na poradni mi povedali, ze to nema suvis s tehu, tak mam teraz zmiesane pocity z toho 😖 , ale uz to aj prechadzalo, ale dnes ma to zacalo certovsky boliet. Zrovna je to prava ruka a ked to potlacim, tak to vydava taky vrzgavy zvuk ☹ . Uz som to obviazala, nech je to spevnene, skusam octana a kalciovku, ale moc nepomaha. A mam teraz dilemu, ze ci zajtra mam ist s tym lekarke, nech sa mi na to kuk. Ale na druhej strane, uz moc chodit nemozem a cakat u lekarky sa mi tiez nechce a predsa v nedelu je termin a tak. Co by ste mi poradili prosim??? 😢 😢 😢

mircova
14. okt 2010

@jana_toky ani tomu môjmu sa bojí 😒

cukruska1920
14. okt 2010

@jana_toky ked si z Nitry tak moze byt 😀

mircova
14. okt 2010

@cukruska1920 neboj všetko dobre dopadne a aspoň nemusíš netrpezlivo čakať ako my 😉

cukruska1920
14. okt 2010

@mircova no...len dufam ze ma to nechyti prirodzene 😕

jana_toky
14. okt 2010

@cukruska1920 no ja Ruzinov, zasa mam v tom chaos 😉

cukruska1920
14. okt 2010

@jana_toky he...tak to sa nestretneme...jedine telepaticky 😀

tanija133
14. okt 2010

@cukruska1920 Tak ty sa mas, aspon vies uz presny termin a psychicky sa poriadne na to pripravis 🙂 Vsetko bude urcite OK... 🙂

cukruska1920
14. okt 2010

@tanija133 to dufam...bojim sa aby to vsetko dobre prebehlo tak ale musim mysliet pozitivne...ale v pondelok si urcite asi vypytam nieco na spanie lebo nezaspim

mircova
14. okt 2010

@jana_toky tak si skús zavolať k tvojej doktorke a vysvetli jej o čo ide, možno ti poradí po telefóne a ak nie tak sa dohodni, že si tehu, či by ťa nezobrala bez čakania ( veď už začína chrípkové obdobie), ale radšej to nenechaj len tak,
potom už fakt na to nebude čas 😒
Dúfam, že to nemáš nič vážne.

zucha
14. okt 2010

@jana_toky jednoznacne chod k lekarke. Musis to cim skor preliecit, lebo rukami budes zdvihat dietatko, drzat ho pri kojeni a proste s nim manipulovat. Objednaj sa presne na hodinu, tych par euro ti naozaj za to stoji

tanija133
14. okt 2010

@jana_toky J asi myslim , ze vsetko co mame teraz vsetky opuchy, susvisia s tehotenstvom, ja by som to este pozorovala aspon 2 dni, a keby sa to nezlepsilo , tak az potom by som riesila lekara...Ale ty musis vediet podla bolesti.... 😉

jana_toky
14. okt 2010

@mircova no, dik. Asi to tak skusim urobit, ze aspon zavolam a potom sa uvidi co mi povie. 😒

bonninka
14. okt 2010

@jana_toky no, asi by bylo nejmoudřejší jít k té doktorce, ale umím si to živě představit, jak je to na nervy tam čekat. Asi bych pak byla prostě tak drzá, že tam zaťukám a poprosím, jestli by tě nevzala dřív, když máš v neděli termnín. Však babky jsou v důchodě, mají času dost, můžou si počkat,...
Já mám zase už tak dlaně oteklé, že mi nejdou skoro vůbec zohnout a bolí mě všechny klouby,..nic jsem s tím zatím nedělala a nevím, jestli je něco, co na to spolehlivě funguje. Myslela jsem si, že když už to bude brzo, tak to doklepu, ale zhoršuje se to, tak na to jdu zkusit měsíčkovou indulonu,... 😒

tanija133
14. okt 2010

@zucha Ako sa ma tvoje dietatko? Poslucha?

mircova
14. okt 2010

Myslím, že je to úplne jedno ktorá sme z ktorého kúta Slovenka, aj tak si určite na Vás spomeniem keď budem v pôrodnici a budem sa tešiť ako Vám napíšem, keď to budem mať za sebou a budeme sa spoločne tešiť. 🙂
Veď ja to s každou prežívam akoby som Vás osobne poznala. 🙂 🙂 🙂

jana_toky
14. okt 2010

@tanija133 Je to uz 4 den, co je to taketo, pomalinky mi to prechadzalo, tak som sa spolahla, ze to bude dobre. Ale teraz sa hnevam sama na seba, ze som sa na to vykaslala ☹ ☹ ☹

mircova
14. okt 2010

@zucha ...teba som sa chcela opýtať ako Vás doma prijali,len ťa akosi vždy nestihnem. ☹ Tešili sa však??? 🙂 nežiarlia?

zucha
14. okt 2010

@tanija133 zatial poslucha 😉 , len tie starsie dve vymyslaju srandicky stale 😉 Vsetko je zatial len o prebalovani a kojeni. Buduci tyzden ideme k detskej na prevazenie, ze ci a kolko za tyzden pribral. Na zaciatku je dostatocne priberanie velmi dolezite, tak netrpezlivo cakam do pondelka.

tanija133
14. okt 2010

@jana_toky Tak mozno pre istou skoc zajtra k lekarovi, aby si si bola ista, ako zuch apise, budes potrebovat ruky pri babtku....Ja mam napr. uz 2 mesiace reumaticke prsty na rukach , zle sa mi ohybaju, nemozem nic poriadne sltacit, su opuchnute, ale asi aj o tom je tehotenstvo, tak to neriesim, urcite to prejde...

zucha
14. okt 2010

@mircova myslim, ze neziarlia, lebo v podstate su dve a nie je to take, ze ma zrazu pri sebe nemaju. Janika este ani nejak moc nevnimaju - zatial im neberie hracky, tak ho nemaju "za zleho". Si pamatam, ze aj pri starsej zacala nervozita az ked mladsia zacala brat hracky a podobne.
Ale inak je to lepsie, ako som cakala. Bohuzial obe maju take vyvojove obdobie, kedy je to s nimi narocnejsie, ale zas to nie je nic nezvladnutelne.