Októbrovky 2016
Tak baby pridajte sa 🙂
zienky, neviem, ake mate skusenosti, ale mne dr. odporucil lactofeel si davat preventivne po kupani v lete... nikam sme nechodili, tak som ho nevyuzila... minuly tyzden ma ale trapil silnejsi vytok, aj zafarbeny, tak reku vyskusam ten gel a musim poklopat, ze sa mi ulavilo hned po jednej davke.. bud sa uziva 7 dni v kuse na liecbu, alebo kazdy treti den ako prevencia... ja mozem len odporucat
@zuzhe ja som si laktofeel kupila pred par mesiacmi po mykoze. Dala som si ho len sem tam, keby sa to nahodou chcelo vratit. A zdola som cista ako lalia. Urcite sa ako prevencia vyplati. Ja som ani kazdy 3 den nedavala. Mozno raz za dva tri tyzdne. Ostali mi este dve. Tie si necham, keby sa to chcelo vratit.
@vik_i je to volnoprrdajne, v tehu sa po 15 tt moze. Moj gyndos ma dovcu, inak by som to tiez tiesila cez neho. Ale takto som sa poradila v lekarni co mozem na tie tazkosti
@alicazazrakova super, ďakujem veľmi pekne za pomoc. Zajtra zabehnem k Dr a uvidíme čo a ako. Hádam to nebude nič vážne...
Baby ja som dostala krém lomexin, ale stery budú až 8.9. Spomínala som mu že občas mám viac vytoku a svrbenie som mala tiež chvíľku, ale uz je to preč... Snáď bude všetko v poradecku
Zienky, tak ja sa idem pochvalit. Dnes po pol roku koncim pn a zajtra oficialne materska. Konecne budem slobodnaaaaaaaaaaaaaa 😀 😀 😀
@janifer bacha na petržlenovú vnať, v tehotenstve je nevhodná, hlavne v poslednom trimestri môže vyvolávať sťahy maternice... :P
testovala som nechtiac na sebe a fakt to funguje, urobila som si smoothie s vnatou a myslela som, že krámy dostanem :/
tak žienky bola som na tych prietokoch a povedali mi pohlavie 🙂 ked malo stale spojene nožky vraveli sme si ze to bude dievcatko no nakoniec budem mat chlapceka 🙂
Este pred tyzdnom si vravim, aka pohoda toto tehotenstvo, nic mi neni. Ale uz to zacina, zle spanie, zaha, unava, nohy obcas trpnu...fuuu...som to tusim zakrikla 🙂 ale vzdy si vravim, lepsie to uz nebude 😀 uz len to musime vydrzat.. joj a som sa tesila, ze som pribrala len dako 6kg.. a teraz co tyzden.. to kilo ... uz sa len smejem, ze nic nechvalim radsej 🙂 a vy ste na tom ako?
@alicazazrakova
@zuzhe
@jersey87
ahojte baby, takže môj Dr ma samozrejme dovču, to svrbenie ustúpila ale aj tak rozmýšľm či si nepôjdem na nejaký krém do lekarne pre istotu
@janka_mu noo musime vydrzat ,ja som vcera vobec skoro nespala,nedalo sa mi ani na jednom boku,uz ani na lavom,na ktorom to islo .zahu mam skoro stale od zaciatku,mne opuchaju prsty na rukach,chodidla bolia len ked dlhsie stojim.a ja som pribrala 9 kg ,ale dost rychlo,lebo prve 4 mesiace mi bolo zle a schudla som vracanim a ako mi zacalo chutit,tak som to rychlo dobehla 🙂
Baby ja som pribrala zatiaľ 10,5 a teraz som v rodnom meste a počúvam aké mám malé brucho :/ uz to beriem s nadhľadom a odpovedám, že sa nemusím zákonite vykrmit len preto, že som tehotná.... Niekedy tie reči fakt stoja za to
@iviciatko - ja mam presne taky stav ako ty, oka som nezazmurila, brucho ma bolelo, babo hralo kopanu v brusku, nohy a ruky trpli, som normslne myslela ze uz zacinam rodit. najhorsie je uz to zacina byt kazdodenna realita.
Tak ja sa tiež pridávam k tým nižším váham a menšiemu brušku 🙂 pribrala som do teraz len 6,5 kg, ale babo má už 2 kg, takže si z toho vôbec nič nerobím 🙂
@vik_i skus ten canesten, ja som mala kombinovane balenie -cipok a mast. Zabralo a hoci som mast pouzila asi len 4x lebo som v nemocnici a zabudli mi ju doniest, mozem povedat, ze zabralo. Ale stale rano vecer umyvam tym lactacydom na upokojenie. Alebo v lekarni ti mozno ine odporucia. Drzim palce
bral niekto z vas aktiferin compositum ?.. lebo akurat mi dosli a neviem ci vnich mam pokracovat dalej na nete som citala ze liecba ma trvat 4-8 týždne .. ked som chudokrvna može to ubližiť aj bábätku?
@nikolajka2 asi si na to budeme musiet "zvyknut",mna doktorka "povzbudila",ze to bude este horsie.
Comu som rada,ze termin vychadza,ked uz nebude horuco 🙂
@zuzka71291 cosiii, 9 kg je uplna pohoda. Ja som pribrala asi 11 kg, ked to ratam od najnizsej vahy v 3-4 mesiaci. A stale si myslim ze by som mala byt vacsia. 🙂
@zuzka71291 to 9 kg je ešte pohoda, ja som mala na začiatku tehu 49 kg a teraz mám 66,5 kg a tiež som krpatá, tak som ako tučniak...a ešte asi priberiem, pritom nie som pažravá 🙂
Boooze ja som taka rada ze som uz doma. Dnes rano som bola cvicit a poobede som si aj schrupla. Taka nejaka unavena som po vsetkom. Od pondelka pomaly upratujem vsetky synove hracky. Treba preriedit a vyhadzat blbosti s cim sa nehra. Len to musim ked bude v skolke hih. A dnes zase pracka a nakup atd.
@tanikbb 🙂

@eva2809 jasné že dám, ale predpokladam že mi dá znova Rosalgin na výplach...ja len dúfam, že to nebudem mať pocas pôrodu, nerada by som riešila zapálené očká mojej maličkej...😯