Pokladíky z novembra 2009
tak šup sem 😉
adka..napriklad..sme pozerali fotky z ich dediny..a on nato, ten dom si pamata...a zburany bol tak 20r pred jeho narodenim 😀 😀
to hej..ale vacsinou z tych zubatych novorodencov sa vyvinuli vysinuty ludia..to nechceeeem
deina..to vies chlapov neputa k dietatu pupocna snura, a ani ta kaskada hormonov, co sa spusta porodom..proste im to trva...preco si ale myslis, ze pre Mateja robi vsetko kvoli tebe a nie kvoli malemu?
a co ti brani ist na drink? nie je este vela hodin...teda nechcem ta odtialto vyhanat..al e daj si aj za mna...ale za mna nealko drink..ja kojim 😀 😀
deina no to by nastvalo...mm ma terezku rad ale ani zdaleka nie tak ako ja...ma ju proste "len" rad (alebo tam uvodzovky strkat nemam?)...a este aj to pokial je mila a usmievava...ale zeby nieco robil aspon koli mne, no snivajte s nami...
jeee dufam, ze nevyzniem ako notas ale asi si idem spravit jeden strik... 😅
a strapco, tak potom kamoskina matka musela mat ked sa narodila zuby odrazu uz trvale aj so zubami mudrosti... 😅 😀
ahojte, dneska somnejako nestihala konikovat...
takze chlapov ste dnes ohovarali? Ja sa velmi na toho mojho nestazujem, neviem co by som bez neho robila. Vzdy mi pomoze ked mu poviem co treba urobit, no, samozrejme je to chlap tak mu niekedy 10x treba povedat, ale nakoniec to spravi.
A tiez ma dokaze niekedy nastvat, ako napriklad minule. Mam mrchu, bolelo ma brucho tak som ho poprosila nech drobca okupe on. On ze jasne, ale az ked skonci hokej. To bol taky rozumny kompromis, tak ku koncu hokeja som maleho vyzliekla a cakala na mm, a on ze este je 5min predlzenie, tak som drobca zabavala a po predlzeni zrazu pokutove strely... to uz som sa nastvala a okupala som ho sama.
Kkiki, take ze "zarob mlieko" uz aj u nas bolo. Isla som do obchodu, nechala som mm s malym, a ked som sa vratila, dostala som vynadane ze maly plakal, bol hladny, mlieko nebolo nachystane a musel zohrievat z chladnicky... tak akoze pardoooon !!!! Ale na tom sa len smejem, vsak si nakoniec poradil, no neee? 😀
Dudel u nas fici len pri zaspavani a ked sme vonku.
no jedine na co som si mm zatial pekne vycvicila, ze ked je doma tak len poviem kolko a mlieko robi on... 😀 ale trvalo mu, kym pochopil, ze na kazdych 30 ide jedna odmerka... 😅
a hentake cakacky nenaaavidiiiim...tiez si radsej nasrata spravim sama potom...
kratka sa pred chvilou tvarila ze je vyspata ale som ju presvedcila ze je priiiserne unavena... 😀 😀 😀
😀 😀 😀 zuzu tazka matura zarobit mlieko ... no mna uz pomaly opusta nasratost, ale furt mlcim ... detiska spia a ja sa hram grand turismo ... si vybijam zlost ... teraz veceriam ...
ono sa taketo nieco u nas stane asi raz za po roka ... naozaj vystihne v zlu chvilu zlu poznamku ... keby nie som chora tak sa vobec nenaseriem ale tri dni ho nebolo od rana do vecera ... a ja uz jaaaak opica vytahana unavena a este aj chora a on si panacik rozbalil volant na GT a krabicu nechal pod telkou ... tak som ju postavila na platne a poznamka ze : myslis si ze na tych platniach je to lepsie ...... koneeeeeeeeeec sveta a huba sa mi nezavrela hodinu , povedala soom co som chcela a HOWK odvtedy ticho ... ponozky mu nastrkam do vackou, slipy do tasky a vsetko co bude porozhadzovane na jednu kopu ...
nema ani blbe poznamky , este mi asi blyskaju oci .... 😀 😀 😀 😀
no idem si ja este zahrat par okruhov ...
dudlujeme iba v kociku a pred spanim ....
baby neska som pre skusku kupila tu chicco flasku naklonenu ... neuveritelne lahucko mi z nej pije ... 🙂 ale mam vela aventackych a nepacia sa mi, tvrde dudle, neviem aky zazrak, ale niekedy tecu ... no des ... tak neviem ci teraz mam spravit ... vsetko mam aventacke aj sterilizator ... inak neviem niekto tu minule pisal ze odsavacka el. konecne prisla ... skoda ze som nevedela mam aventacku, pouzivala som ju asi mesiac a teraz neviem co snou ...
ja som inac rozhodnuta ze tento vikend vyhadzem manzelovi skrynu a urobime poriadky. lebo uz sa na ten bordel nevladzem pozerat. Aj drobcovi tak ukazujem v satniku, ze toto je tatinov bordel, a toto je maminkin poriadok 😀 a este nas fascinuje otvorena chladnicka, sieti to a je tam kooopec novych veciiiii 😀 😀 😀
kkiki, my sice mlieko nezarabame, kedze odsavam tak mam bud cerstve na stole alebo menej cerstve v chladnicke, ale to treba samozrejme ohriat co trva asi minutku a teda to je tohoooo...
aj vasi chlapi maju v kazdej topanke par smradlavych ponoziek? Minule som asi 5 parov takto pozbierala, v kazdej bla jedna 😀
hej, aventacke flasky tecu...
hahaha, ake hrubice pisem...
my mame zas naaadhernu pliesen v blbej spalni a buduci vikend sme to chceli (teeda jaaaaaaaaaaaaaa) oskrabat, natriet cele steny savom a pekne namalovata co sa teraz dozviem???? ze radsej pojde drahy na fusku ako by sa mal postarat o to aby jeho dcera bola v cistom zdravom prostredi....ho mam chut normalne zabit!!!! a kde ju mam podla neho dat akoze spavat teraz?!!!!!!!!!!!!! jeziiiiiisi no konieeeeeeeeeeeeeeec!!!!!!!!!!
u nas je zbierka spinavych veci vzdy vedla postele... 🙄
adka, u nas mame kopu oblecenia na kozenej lavici v chodbe. Teda vlastne 2 kopy, jedna je nahadzana a druha je poskladana. Ale tie poskladane prelozit do satnika, to uz by mu ruky odpadli 😀 😀 😀 ale take malickosti ma uz nerozculuju. Ked sa na to nevladzem pozerat tak to odlozim, inac mu to nechavam tam kde to akurat je...
ja asi coskoro spravim papier a pripnem ho na chladnicku, ze kym si hento neporobi, nepojde spat aj keby som ho oblievala ladovou vodou... 😅 ja zas nedokazem zavriet hubu... 😕 😅 on sa to raz nauci...dufam, pre jeho dobro a kludny spanok... 😅
som sa zacitala do jednej temy a taaak som sa rozculila..jedna tam chcela vediet ako uspat 5 m babo..a pisala, ze cez den mu dava dudlik ale vecer nie a ze ho necha 30 min plakat v postielke 😠 😠
to ako sa ma dieta vyznat v tom, ze kedy moze mat dudlik a kedy nie a nechat tak male dieta same 😠 😠 😠
😠 "inteligentne"...hupaci konik je tusim oproti nej einstein... 😠
ny mame kopky 2..jedna moja na mojej strane postele a manzel ma pri sebe svoju 😅 ..my sme tak priblizne rovnako "priadkumilovni"..niekedy uhana on mna, ze uprac si 😅
moja kamoska nechava maleho (9-mesacneho ) vyrevat hodinu a pol kym nezaspi. Ale oni s nim uz od narodenia skusali vsetko a on nikdy nespal viac ako 2-3 hodinky v noci a cez den vooooobec. No, tiez niekedy rozmyslam kde sa stala chyba... ci sa tomu nedalo nejako predist pripadne ci sa to neda este teraz napravit... ale ja jej budem davat rady? Vsak co ja viem o detoch, ze?
ja tiez nechcem radit..ved mam prve babo a navyse suprove..bez kolik, bez refluxu, spinka...
ale ved "prinajhorsom" , nech spi v posteli s rodicmi, pricucnuty na mame pokial koji..len nie nechat plakat
a to ho nechava len tak sameho v izbe?
no ja mám síce deti dve a zaspávajú samé ale žiadnu takú plačúcu teóriu som nikdy nepoužila nachodím sa síce podávať cumel malej ale nenechám ju revať ani za svet
baby ja som asi dva razy za celu dobu nechala malu plakat asi 5 minut, bo uz som nevladala a bola som uz desne z nej nervozna, ze uz som sa bala ze este chvilu a ze by som jej daco spravila...ciste zufalstvo...tak som ju zavrela ja som sa zavrela do kupelky, rychlo vyventilovala a nastupila ako novy clovek...ale to sa inak nedalo... 😨
adka..to je pochopitelne..ale 30 min uz nie..aspon pre na zatial
no idem spinkat..dobru noc
idem gabat...dobru nocku... 😉
adka 5 min. je normálka a občas každá z nás nevládze ale aby dieťa plakalo 30min. len tak to je sila
naša Viky síce tiež vedela plakať tak dlho ale to sme sa všemožne snažili ju ukľudniť ale to už je za nami to kolikové obdobie
ahojte, vobec vas netiham citat, nemam cas pri detickach, lae neviete poradit, comam robit?
mam dojem, ze davidko zacal preferovat len jeden prsnik, ked pije z praveho tak zacne hystericky plakat a ked si ho prilozmna lavy cucka a zaspi. V noci taky vyberavy zatial nie je. Co mam robit? Diky za rady....
adka, praha, moja mama pouziva na plesen bez oskrabavnoia ceresit, normalne mozes to kupit tak ako savo balene, teda ze nastriekas a to same zide, neskrabat ani nic, lebo mama hocorila, ze s tym potoom sla aj malovka, sice to citit potom urcitiy cas, ale to aj po save.
no zuzu normalne ma teraz tie flase hnevaju ... normalne ako jedol z tej chicco , az mlaskal, jakmile som mu potom dala aventacku tak sa krutil, jedoval no a aj omnoho viacej vzduchu sa pri nej nahlce, potom mi vzdy strasne grgne az mam pocit ze ho roztrhlo ... a najviac mi zje 120ml z aventackej a tu som mu dala ze 150 jak nic decentny grg ... co snimi ...
uz je doma vsettko po starom ... si tu spolu jazdime ... na gt ... akoby sa nic nestalo .. 😉
a je tu niekto ?
Mozno sa tu uz nieco podobne riesilo, ale je tu dost prispevkov a nemam cas citat vsetky...takze nenasla by sa tu nejaka mlada mamicka z Trnavy, najlepsie z Prednadrazia, ktora porodila v novembri? Ja mam 24, povodom z Kosic, byvam vsak zatial v Trnave a je mi tu niekedy dost smutno..takze kamoska na kocikovanie? Moja mala Johanka by sa tiez potesila kamoske/kamosovi 🙂
gashtanka ahoj, vitaj medzi novembrovkami 😀 mozno sa niekto najde z Trnavy, nespominam si kto je odtial...
kkiki,my používame chicco flaše už od začiatku...a grgá po papaní parádne.Aventacku flašu máme na čajík,tak on to aj rozoznáva,že tvrdý dudel je čajík... 😀
A ked sa nám dudel rozťahal,tak mal problém piť z nového dudla,taký bol zvyknutý na ten rozťahaný...
od 6:30 hore a od rana pozerame to dvd canaky a ta onaaaa ... 😔 😕 🙄 😵 hlavne ze sa deti tesiaaaaaaa ...

Mi hovorte o chlapoch... moj pomoze, aj navari, ked treba, postara sa o Miska, ale velmi ma trapi, ze k Matkovi este stale nema ziadny vztah. ☹ 😔 Vsetko, co robi, robi len kvoli mne, nie kvoli malemu. Dnes ma zase nastval a este stale vyzera prekvapene, ze co vlastne urobil, preco som sa ofucala... zislo by sa mi vypadnut na nejaky drink. To pomenovanie, ze panacik, sa mi paci. 😅