icon

Pôrod v novembri 2011

zuzkaqt
28. feb 2011

Ahojte tehulky,
tak túto diskusiu zakladám🙂 a prajem nám príjemné písanie a vymienanie informácii o naších rastúcich bruškách a uzlíkov v nich 🙂 😀 a dobojujeme to do koncaaaaa 😉 😀

lolinkamaminka
6. nov 2011

heeeeej babyyy, viete co mne napadlo? sak ja som davnejsie viackrat citala ze aj skorica vyvolava stahy maternice, uz aj si utekam dat!!! 😵 😵 😵

lianka7
6. nov 2011

@veronika1417 No vies ako sa mi straaasne chce?Doobeda som varila,poobede piekla slane listkove,aby mal mm,co pri telke vyjedat 🙂 A takymto tempom budem mat 100 kil 😨

lianka7
6. nov 2011

@lolinkamaminka A tonic si skusala???

lolinkamaminka
6. nov 2011

@lianka7 to nie, uz som to tu citala, ale bojim sa toho, ked tam pisu ze chinin nie je vhodny pre tehule... 😒 😒 co ja viem?

lianka7
6. nov 2011

@lucka33 A mne zase dr.povedal,ze mam jest na co mam chut-samozrejme s mierou a vobec neriesi moju vahu,ani sa k nej nevyjadril,tak asi je to oki 🙂

lianka7
6. nov 2011

@lolinkamaminka Ja si myslim,ze v mensom mnozstve neuskodi....

lolinkamaminka
6. nov 2011

@lianka7 no a na co je vlastne dobry? co to sposobuje? 😕

z0e
6. nov 2011

@veronika1417 Dobry vyber. Su rozkosnejsie pre male dievčatko 😉 aj to zlte zlato 🙂

harper
6. nov 2011

@lianka7
@lolinkamaminka chinin v tonicu sposobuje stahy maternice, mal by sa pit az po porode, na vyvolanie porodu by som ho asi neriskovala.

harper
6. nov 2011

Zázvor, klinčeky a škorica môžu vyvolať silné kontrakcie. (V prípade pôrodu sa naopak dajú vynikajúco využiť.) V obmedzenom množstve používajte aj kardamon, oregano, bazalku a zelený petržlen.

harper
6. nov 2011

Chinín je najčastejším prostriedkom proti malárii a dnes prežíva obrodenie pri liečbe ťažkých foriem malárie kvôli rôznorodej odolnosti proti novším prípravkom. Môže byť podávaný v tabletkách a aj injekčne, tak do žily ako aj do svalu. Skutočnosť, že chiním môže viesť k potratom, netvorí však kontraindikáciu pre jeho použitie pri ťažkej malárii u tehotných.

Čítajte viac: http://primar.sme.sk/c/4117235/malaria.html#ixz...

harper
6. nov 2011

Nasla som zopar clankov, v ktorych su "rady" ako privolat porod, vacsinou sa vo vsetkych opakuje - sex, ricinovy olej, lanove semienka, horuci kupel, pohar cerveneho vina, fyzicka namaha, korenene jedla alebo skorica
http://deti-ako.sk/porod/ako-urychlit-porod/
http://www.pluska.sk/mamina/zdravie/ako-privola...
http://www.maminka.cz/clanek/tehotenstvi-a-poro...
http://zena.atlas.sk/da-sa-porod-urychlit/deti/...

lolinkamaminka
6. nov 2011

@harper diky za objasnenie 🙂 no veru radsej to nebudem riskovat, ked je nevhodny, to si radsej pockam 😕 🙂

harper
6. nov 2011

@lolinkamaminka skus tu skoricu, alebo nieco ine co som nasla v tich clankoch 🙂

denis006
6. nov 2011

@veronika1417 aj my chceme dať prepichnúť ušká posledný deň v nemocnici a tak som tŕplaa či ich stihnú vyrobiť kým budem 2v1 😀 . ..Musím ešte aj tak vydržať až do stredy, lebo dnes mm vycestoval služobne na východ a vráti sa až v utorok v noci...a chcem ho pri pôrode 😅

lenica81
6. nov 2011

@marvis tak sa drz... 😉
@22nikuska jasne, ze to chceme mat uz za sebou... ale to je sranda, ze ta rovno chcu odrodit, ked budes mat termin... 😕

lianka7
6. nov 2011

@lolinkamaminka
@harper Ja ani sama neviem co sposobuje ci nesposobuje tonic,jedna z bab to tu nedavno pisala,ze jej dr.odporucil pit tonic na vyvolanie porodu,ale uz neviem ktora.... 😉

lolinkamaminka
6. nov 2011

@harper no skorica uz padla za obet 🙂 a lanove semienka si vzdy rano sypem do jogurtu 🙂 ale o tych som, ani nevedela, to ja len kvoli zapche si davam 🙂 a zvysok este dostudujem, teraz utekam do tesca nejake dobroty nahromadit, uz nemam zasoby 😀 😀 😀

lenica81
6. nov 2011

@veronika1417 joj, tie motylikove su uzasne... 😵
@lucka33 ale ved to si pribrala pekne malinko... mne povedal, ze nemusim vela priberat, lebo sak som mlada zena, tak nech to potom nemam tak tazke, ale teda uz mam hore 14 kil, a to som sa chcela do tych optimum 12 vmestit... tak hadam uz ten tyzden a pol to hore nejako nepojde... 😅

karap
6. nov 2011

aj ja uz ,,mam kupene,, zlate nausnicky.Zlozili sa mi na ne svokra a svagrina[bude mi niest malu na krst]Este som ich nevidela,no vraj su pekne,nejake slzicky tusim...Prinesu mi ich do porodnice a dam tam hned malej prepichnut aj uska.
Juj baby,jedla som ten bebe puding,no ked som videla fotku tej krupicnej kase[uz neviem,ktora to sem dala]tak mi az sliny tecu 😝 No uz mam umyte zubky a je kopa hodin,tak sa ziadna krupica nekona.Mozno zajtra...

lenica81
6. nov 2011

@lolinkamaminka ja na vsetky kolace sypem skoricu uz mesiac a aj palacinky so skoricou som davala... ale nic zatim... asi treba cely koktail vyvolavacov u mna... 😅 ale tutumutu s mm mozme tak naposledy v stredu, potom dojde mama a uz tu bude do porodu, a neni kde... 😅

kostka211
6. nov 2011

My sme chceli s manzelom, aby som porodila skor, mala som termin 21.10 a bolo 18.10 ked sme skusili sex a neviem, ci to bolo tym, ale do hodiny mi zacali kontrakcie a o 5 hodin sa narodil maly 😀 , tak skuste, kto chcete

karap
6. nov 2011

@lenica81 no tak tumumutu ja mam kde obsolvovat,no chut je nulova.Muz stale otravuje a ma narazky,no ja nemam zaujem 🙄

gab
6. nov 2011

@harper
@lolinkamaminka, nuz dievcata moje, skusila som vsetko, aj sexik aj keksik, aj chodim po schodoch - byvame na 2 poschodi bez vytahu, takze to absolvujem aj viackrat denne, vyriadila som cely byt, premiestnila som skrinku a stolik, pijem caj, horuci kupel mam kazdy den, prechadzky tiez a nic........ mam pocit, ze som tehotna odjakziva 😝 😀 , a nasmu drobcovi sa nechce a nechce..........

kostka211
6. nov 2011

spermie vraj posobia ako hormon oxytocin, cize vyvolavaju kontrakcie

andrejkag
6. nov 2011

žienky prepáčte ale musím sa vyžalovať 😢 dnes o 18 00 mi zomrela babka 😢 ☹ , ktorá bývala pod nami, zajtra ráno mám príjem do pôrodnice a ja neviem ako to zvládnem ☹ už pol hodinu mám menštruačné bolesti, bola by som rada keby sa to rozhýbalo, aspoň by som zmenila myšlienky ☹

dominika_sk
6. nov 2011

kurim v krbe, kurim, kurim a že čo mi je take teplo, pozrem na termostat a že 24,5°C, ja tu idem zdochnuť 😲

dominka757
6. nov 2011

@lianka7 no ale nam davam este taky tyzden 🙂 potom uz maly moze kludne prist na svet... 😵 a chodis uz kazdy tyzden k dr.?vsetko je ok?

dominka757
6. nov 2011

@22nikuska a ako zatial? si uz otvorena ci este nic? 😀

liat
6. nov 2011

@veronika1417 nam bude nausnicky kupovat malinkej krstna mama 🙂