Pôrod v októbri 2011
Ahojte. Som zvedavá, koľko sa nás tu nazbiera :o)))))))))
@lea1333 no to neviem ci budes mat zakazany sex cele tehu, mozno len ten prvy 3mester, ty to mas asi koli tomu spineniu, nie? Mozno neskor uz ked bude babo vacsie budete moc, ved sa opytas a uvidis co ti povie. Radsej vydrzat ako by ste to potom mali lutovat.
No moj muz bol v tomto zlaty vobec ma nijako neprehovaral ani sa nestazoval, proste vedel ze to je pre dobro dietatka, tak to tak aj akceptoval.
@lea1333 ja som z PO , myslim,že už raz som sem pisala , ale zo zaciatku som len citala lebo som bola v strese koli tomu krvacaniu ale testy ukazali zvysovanie hcg tak som spokojnejsia . a clovek je zavrety doma , vzdy len lezi a nema s kym pokecat tak je lepsie aspon takto si pokecat s niekym kto prechadza takym obdobim ako ja 🙂
dufam ze smiem tu byt ? 🙂 😉 a kecat vam tu do toho 😀 😀 😀
@katja23 jezis jasne ze tu mozes bzt ja len tak sa pytam lebo som si ta dnes tak vsimla ze si sem zacala pisat 😉 tak ze si mala problemy no urcite to je lebsie ked si tu pokecame aj ja som doma akurat dnes ma drahy zobral do teska na nakup tak aspon nieco a aj tak nas chlapi az tak nechapu!!!
@lea1333 😉 myslela som to zo srandy , no ano mala a este mam este stale spinim ale ustupuje to snad aspon takto vyzera 🙂 som zvedava ci ma posle spat do prace .Aj mna dnes vzal moj cez vychadzku do tesca 😀 resp som sa mu tam natlacila ja aby mi zasa nekupil cokoladovu dobru mammu z ktorej som sa skoro zgrcala 😀 😀 😀 nasla som si zatial jednu znacku jogurtu ktoru znesiem a mi aj chuti , inac akoze kvalitne ich zozeriem za den 😀 😀 vcera 6 a to uz som viac nemala , pred tehu som tak zjedla jeden za mesiac a taktiez jablka jem ako najata
Ahojte, ja som tiež z októbroviek ale 2010.
Teraz si užívam našu 4mesačnú Emku. Všetkým, čo už ste a čo ešte len budete októbrovkami držím palce, aby ste tehotenstvo pekne v pohode zvládli, načerpali kopu užítočných informácii
no vazne 🙂 no vidis mozno este aj u neho v cakarni 😀 😀 inac si s nim spokojna ?
@katja23 no ja nemusim nic tak niak zvlastne jest ako pred tehu ja prave ze chudnem na vahe!!!a ty mas vychadzky?ja nie ☹ ale teraz v utorok idem do poradne tak uvidim a co sa tyka prace takk ja ani nechcem uz ist z toho dovodu ze pracujem 13h a zdvyham tam tazke veci...a este k tomu sa liecim na epilepsiu!
@lea1333 no mne ich dali hned , ja som tiez zhodila nejaku tu vahu ale vcera mi vyskocilo 80 deka do plusu tak skusim rano sa odvazit . no ja tiez neviem ako to bude s pracov , sice robim osmicky v obchode ale ak chystam objednavky pre fakturacnych zakaznikov tak akoze niekedy mam co robit aby som sa vyrovnala , a za kazdymm volat niektoru kolegynu tak je to otrava . 13 h tak to si zasluzis oddych a poriadny
@zuzinr nehovorila, ale počula som, že až okolo 10tt, aj jedna baba čo k nemu chodí, že jej dal až v 10tt, takže ja si ešte počkám...je fakt velmi zlatá, ako ja merada chodím k doktorom, ale k nim rada, oni sú obaja velmi milí 🙂
@lea1333 no my sme už skúšali, zatial to bola ok, ale aj tak ma počas toho prepadol taký strach, síce som popravde teraz nejaká taká, že stále na to myslím 😅
@katja23 ja som tak teraz bola v pohode, vôbec sme sa nehádali, ale dnes to na mňa nejak dolahlo a totálne som nanho vyletela, ale tak on už vie ako na mňa...má ma nechať tak, ja sa ukludním a potom je všetko ok 🙂
a nemáte mať sex do nejakej doby alebo už počas celého tehu?
@katja23 no dala ma pn ale nepovedala ze budem cele tehu doma povedala ze to nieje dovod na rizikove ze som v robote 13h a ja ze ale pani doktorka ja sa liecim na epilepsiu a ona ze tak nech vam da odporucanie neurologicka a ta mi tiez nechce dat odporucanie tak neviem ako to budem riesit! 😠
@lenuska20 vyletela ? 😀 ja som tiez dnes vyleta a hned aj on 😀 ale ja som dokricala a siel zafajcit ja som dala dodatky , ved musim mat posledne slovo 😀 😀 😀 😀 😅 a ked dosiel tak ja nem debata a moj zlatusik uz sa ma vypytoval bol milucky , este ze mame balkon a moze ist fajcit 🙂 my sme sa malo kedy hadali ja ked tak som bola bobrik mlcanlivosti ale dnes uz som musela pustit ventil ...ale ak by mi neoponoval tak by bol klu :D 😀 😀
by si mali uvedomit ze sa v nas biju hormony a ze nam sem tam z toho hrabne :DDDD
@jana86 to ani netusim , vobec ale kolegov otec mi uz odkazal ze mam vybavenu izbu i doktora full service 😀
Inac som premyslala aj o porode v levoci , maju tam dobre referencie a rodila tam aj spoluziacka pre 4mesiacmi a pochvalovala si , tak neviem ale urcite este budem tom premylsat , segra si pochvalovala monobok
@lea1333 ježíš ani nehovor, ja by som jak volá oná terazl pomaly každý deň 😀 ako vyteujem sa z toho, len ja mám nejaký panický strach o drobca, aby sa mu niečo nestalo...hádam ti to ešte počas tehu dovolia 🙂
@katja23 no moj ma vždy nechá tak, ja vyprchám a potom dojde a on je milý jak med, čo by som asi mala byť ja 😅 ale je taký zlatý 🙂 on už včera ked sme ležali v posteli a ja som sa bezdôvodne rozplakala povedal, že zlatko to je v pohode, to sú tie hormony, takže on si to dobre uvedomuje 🙂 🙂

ahojte zienky ja som oktobrovka 2010 a kukam a ono uz je oktober 2011 prajem bezproblemove tehotenstvo a zdrave deticky kazdej z vas 😉