Pôrod v októbri 2011
Ahojte. Som zvedavá, koľko sa nás tu nazbiera :o)))))))))
@drtka Ďakujem moja. Nikdy mi nič nebolo, dcérka sa nám podarila na prvý šup a ešte sme cez tehotenstvo prerábali dom, tak som maľovala celý dom ešte v októbri a v novembri som rodila. 🙂 A teraz sa nám už od jesene nedarilo a keď sa podarilo, tak to takto skončilo.... ešte pôjdem v pondelok k svojmu, že aký bude teda konečný záver. Na jednej strane som rada, že keď by to bolo nejaké choré bábo, tak radšej takto a ešte že skôr, že sa prečistím sama, dúfam že nebude potrebný kyret. Pokúšam sa v tom nájsť aj pozitíva.
Dúfam že potom sa môžeme pustiť do snažilkovania hneď. 🙂
ahojte babenky , niekde na predoslich strankach niektora pisala ze si vypocitala ci to bude chlapec alebo dievca ak som dobre citala . 🙂) da sa to nejako vypocitat ? lebo ja mam nejako pocit ze dievcatko , pozeram len po dievcenskych vecickach .vdaka za odpoved
@klajosa drzim ti palceky
@lenuska20 no ja len jeden ken mi Mko meskalo 5 dnom , a o dva dni som to mala potvrdene aj na gynde ale o dalsie dva dni som zacala krvacat , takze som uz druhym tyzdnom na PN ke , ale z tych dvoch odberov c som mala tak mi stupalo hcg ale tak ci tak obava je ...neistota . tak uvidime zasa v utorok , uz by som chcela aj fotku ak by to bolo mozne ..nech aj tatko vidi co sa podarilo 🙂
@katja23 ja som tiež zhruba na štvrtý deń špinila , potom Duphaston a odvtedy- ťuk-ťuk....všetko ok...zatiaľ....teda súdim podľa toho, že mi je stráááášne zle, vraciam...a lekári vravia- že čím je tebe horšie- bábu je tým lepšie....kto vracia- nepotráca 😨
držím palčeky, bude to oki 😵
@tun1ska ja ked som sa tu báb na mk pýtala, že či je to s tým vracaním pravda, tak niektoré mi ironicky odpovedali, že to oni by potom žiadne ddeti nemali, lebo že im zle nebývalo...lebo ja som to tiež počula, že ked je žene zle, bábo sa má dobre...
@katja23 tak aspoň v klude oddychuje, ked si na pn, a neboj všetko bude v poriadku 😉 takže v utorok ideš na sono? určite už budeš mať aj foto 🙂
@tun1ska no ja som zacala minulí štvrtok a ešte stale to je hoc musim povedat že je tam 90 % zlepšenie a hormon ide hore , ale zle mi vobec nieje okrem toho ze sem tam mam zavrat a nejaku bolest krizoch .a beriem aj duphaston ,dicynone, kanavit a ascorutin .uz aby bol 1 trimester za nami
@lenuska20 ano idem , mislim ze mi pisal aj akciu tak uvidim co vlastne . ja som rada ze mi nieje zle ale som tym asi aj v neistote resp.sa do nej sama vnasam tým ze si myslim ze nieje nieco v poriadku .A napr.moja segra pocas tehotenstva vracala len raz a to bola asi v 5 mesiaci 🙂
@lenuska20 tak to ja pocuvam stale dookola , ja viem ze to myslia dobre ale aj ked sa clovek snazi tak v hlave to je a vrta to ako cervik ....mna inac strasne palila zaha ale mam maalox a uz mi to aj konecne preslo , predvcerom mi prislo zle z jogurtu ale inac menej zjem ako pred tehotenstvon, ale zato som castejsie hladna a viem aj revat od placu ako mala :DDD
budme stastne ze nam nieje zle 🙂
@lenuska20 ahoj,no nedopadla som nijako, v piatok mi volala sestricka ze dr. nemoze ordinovat a nebude ani v pondelok. V utorok si mam zavolat, tak dufam ze ma uz v utorok alebo v stredu zoberie, lebo od stvrtka ide mm na sluzobku tak by som uz chcela ist na to sono aby som vedela na com som 🙂
ahojte som tu dlho nebola mala som pokazeny pocitac vidim ze preberate nevolnosti ja som uz aj vracala ale potom som si zacala davat vitamin B6 a je to omnoho lepsie aj ked nemozem zjest hoci co
ahojte, dnes ked som sa sprchovala som si nasla "tam dole" malu hrcku ci co a trochu to svrbi.som citala ze su to nejake posvove varixy ci co.vy to nemate? teraz neviem ci s tym treba ist k doktorovi,alebo si na to len mam kupit daco v lekarni?
@katja23 nemaj strach a bud rada ze nevracias 🙂 ja som nevracala ani pri jednom a nemala som ani ziadne chute, normalne ako keby som nebola tehotna a teraz pri tretom to mam presne take iste. Nie je mi vobec nic, nevraciam, nemam ziadne extra chute takze sa z toho tesim, neviem ako by som fungovala cez tyzden popri malej keby som cas travila na wc 🙂
@lea1333 ten môj už ma tiež miestami narážky ale v návale hormonov som mu to jasne a stručne vysvetlila 🙂)) zatial je kľud... veď na zdržanlivosť ešte nik neumrel a ide o život aj ich dieťaťa ...až tak veľa toho nemusia obetovať nie ? žena sa musí vzdať omnoho viac vecí ako oni a to už len tým že su s nimi 🙂
nie važne myslim že to chce normalny uprimny rozhovor , niektoty to nedokazu pochopit na prvy krat tak ako by sme si to priali
@katja23 s tým plačom, mňa teraz rozplače hocičo a vlastne by som plakala aj len tak bez príčiny, no čo už hormony nám už pracujú 😅 ja by som tiež jedla, ale sama neviem čo, sladké mi akosi prestalo chutiť...
@zuzinr tak to myslím, že ked ťa teraz nemohla zobrať, tak ťa tam niekam šupne, ja ked som tam bola, tak mi povedala, aby som sa stavila poobede, že ma nemá teraz kedy objednať, lebo že má plno, ale že mám prísť neskôr a že ma niekam vsunie, čakala som ani nie pol hodinu. nemá ti deti kto postrážiť, že by si sa tam šla rovno pozrieť?
@lea1333 ja som tak včera dostala nenormálnu chuť na mc´donald 😅 viem, že to je nezdravé, ale doslova som zožrala dva cheesburgery a jedny hranolky, ked to pojde takto dalej tam budem jak gula a budú ma len gúlať 😀
a inak ten sex, aj ked ho nemám teraz zakázaný, nemôže sa niečo prihodiť? lebo akosi sa bojím, ale celibátovať zas nechcem 😅

@zuzinr ahoj no ako si dopadla na utz? neviem či si písala, len som nečítala tie posledné strany 😅