icon

Termín pôrodu august 2013

dadka33
20. nov 2012

Ahoj,pridá sa niekto ??? 🙂

cerkutka
17. dec 2012

@mojkamoj haha🙂) poznaaaaam, teraz mam akurat sice kludne obdobie ale rozplacem sa na pockanie🙂 vcera som napriklad plakala ked vypadli v americkej x factor sutaziaci.....🙂) cisto kuku🙂 a co sa tyka cikania tak na wc sa stretavam sama zo sebou🙂 pocuj ty si uz videla srdiecko?

mojkamoj
17. dec 2012

@cerkutka jejda a kto vypadol? X factor mám rada,akurát mm nie 😀 ja idem prvý raz teraz v stredu takže verím že ho už uvidím 😉 budem 6+3 no dúfam že bude...

cerkutka
17. dec 2012

@mojkamoj hmm a ako to pocitas? od poslednej menstruacie? vypaldi emblem 3 🙂 traja chlapci co boli pod Simonom🙂

mojkamoj
17. dec 2012

@cerkutka jejda tí chlapci ,no čo už a kto zostal ešte ? hej od poslednej MS 😉

cerkutka
17. dec 2012

@mojkamoj a kedy si mala poslednu? no ostali tie baby z tej skupiny Fifth Harmony, potom ta mala zlata spevacka Lilli Rose..(ci ako sa vola) a ten country spevak...uz su iba traja, buduci tyzden je finale posledne kolo🙂

mojkamoj
17. dec 2012

@cerkutka 04.11. alečo tak babulky sa prebojovali 😉 no tak si to isto už pozriem,veru zostali najväčšie talenty 🙂

pasad
17. dec 2012

@cerkutka nemas zac. ono ti nerobili ultrazvuk mozno preto, ze nemal by sa robit velmi casto zo spodu na zaciatku. HCG ak sa ti zvysuje, znamena to, ze vsetko je ok. tak verim a dufam, ze vsetko tak aj je, urcite daj vediet, ako ti je a co mas nove. drzim prsty silno.

pasad
17. dec 2012

@drnduliak dakujem velmi pekne

dnes mal zarodocek uz 11,4 mm, srdiecko blikalo, zodpoveda to 7.2 a terminu 3.8.2013 🙂. tesim sa z prvej fotky. v stredu mam ist este na krv. prvu poradnu mam 3.1.. dostala som dnes uz aj "technicak" 🙂. drzim nam vsetkym prsty!

mistrall
17. dec 2012

@cerkutka :D som sa zamiala, lebo aj ja som skoro plakala, ked ukazali toho sutaziaceho TAta Stevensa, ze ako sa tesi a ma rad svoju zenu 😵 😵

cerkutka
17. dec 2012

@pasad dakujem pekne🙂 zatial to vyzera OK, ustupilo to spinenie uz v sobotu bolo OK a vcera nebolo nic, ale ti poviem mam strach stale ked idem na wcko...🙂

cerkutka
17. dec 2012

@mistrall inak mysli ze to fakt sa tak miluju? ja rozmyslam ci to neni iba to "AMERICKE POZLATKO" vies tam hraju na city a vsetko ma svoj pribeh a najlepsie ked je ten pribeh co najviac srdcudrasajuci aby chytilo za srdce kazdeho divaka a aby posielali smsky....

cerkutka
17. dec 2012

@pasad gratulujem k technicaku🙂)) supeeerrrrr co je to zodpoveda to terminu "7.2"?

mistrall
17. dec 2012

@cerkutka hej myslim ze to celkom tak nie je, zeby boli upplne uzasni spolu a straaasne spokojni, ved napr, si zober ze typek ak nevyhra x factor, tak nema pracu, lebo vravel ze ho vyhodili uz asi za tu dobu cize myslim ze kazdy vztah ma obratenu stranu 🙂 MNe to ale v tej chvili prislo take do placu 😀 ze on je taky ruzovolici, taky zlaty 😵 😵

luciarichard
17. dec 2012

Kočky takže po dnešnom utz, fazuľka je tam kde ma byť a aj akciu srdiečka bolo vidieť ... 🙂

hedka17
17. dec 2012

@cerkutka 7+2tt nie?

drnduliak
17. dec 2012

@cerkutka kludne ber ten ascorutin, fakt sa to berie, ved dr. by mi ho nekazala brat keby sa nemohol, je to len c-cko, posilnuje cievy 😉

drnduliak
17. dec 2012

@pasad jeeej, ja idem zaj k dr. tak som zvedava, co uvidime 😵 dnes mi je cely den strasne zle, dufam, ze najblizsie tyzden nebudu pokracovat v tomto duchu....neviem ci mam skor jest alebo bezat niekam... 😖

cerkutka
17. dec 2012

@drnduliak uz netreba uz to preslo, to trvalo iba ten jeden vecer nastastie.....asi to fakt bolo z tej vaginalnej sondy...uz je dobre🙂)

cerkutka
17. dec 2012

teraz som volala so svojim lekarom a mam ist na sono az 7.1 :(( lebo tento tyzden tu nie je a buduci tyzden tu nie som ja...skodaaaa....:((

grelu
17. dec 2012

ahojte...asi aj ja budem augustovka, ale som taka nejaka nesvoja 🙂....vysiel mi pozitivny test, ale nemam ziadne priznaky...hlavne ma trapi, ze nemam ziadne bolesti v podbrusku, tak sa bojim, ci male rastie.
Mavate resp. mali ste na uplnom zaciatku tehu bolesti v podbrusku?

cerkutka
17. dec 2012

@pasad pocuj a vysetrenie ti robil vaginalnou sondou alebo uz cez brusko?

gelinka75
17. dec 2012

@grelu ahojky, ja som tesne po teste (IVF) a uz tyzden mam vyrazne bolesti ako na mrchu, ale myslim, ze sa to uz trocha ukludnuje, uvidime ako bude dalej

grelu
17. dec 2012

@gelinka75 hmmm....ja praveze nic a z toho som nervozna ☹

cerkutka
17. dec 2012

@grelu nie, bud kludna, ziadne priznaky na zaciatku ja som este muzovi hovorila ze keby ze viem ze je to take bezpriznakove tak sa vobec nesledujem...🙂)

tatanka1
17. dec 2012

grelu nebud nervozna, tehotenstvo je tak individualna zalezitost. niekto ma fskt velke priznaky a snad vsetky a niekto ziadne 🙂 ale to neznamena ze nie si tehu 🙂 ja som mala take prve tehu kebyze mi nenarastie neskor brusko tak ani neviem ze som tehu 🙂.
u druheho to bolo tazsie tam som sa aj horsie citila na konci.
a teraz mam trosku bolesti v posbrusku ale nic vazne a len tie prsianaliate nic viac. takze sa citim fantasticky 🙂 ale viem ze nase drobatko pekne rastie 🙂

gelinka75
17. dec 2012

@grelu ano bud kludna niekto nema ziadne priznaky 🙂

pasad
17. dec 2012

@cerkutka jej, to sa tesim...a ten strach ma kazda z nas na wcku...pomaly vsak ustupuje chvalabohu 😉

pasad
17. dec 2012

@cerkutka dakujeme 🙂 7.2 to znamena, ze rozmer plodu zodpoveda 7.tyzdnu a 2.dnu od poslednej menstruacie. tak si to lekari znacia a tak sato vacsinou aj pise na ultrazvuku po obrazkom, ked zameraju velkost plodu. podla toho ti stale aktualizuju termin porodu. ja mam napriklad podla menstruacie a kalkulacky, co tu bol link na fore termin 6.8. a podla ultrazvuku mi ho teraz opravil na 3.8. cele teho uz potom upresnuju termin porodu podla rozmerov zarodku/plodu.

pasad
17. dec 2012

@drnduliak juj, tak to je super, drzim prsty a urcite sa ozvi! mne uz byva stale menej zle, nastastie 🙂 jedine unava ma neopusta.

gelinka75
17. dec 2012

@pasad ahoj, kedy ti zacalo byt zle?