Termín pôrodu jún 2013
Ahojte maminky je tu niekto,kto bude rodiť v júni?Ja zatiaľ svoj termín viem len podľa tehu kalkulačky,ten ukazuje na 6.6.2013
tak by sme si mohli písať od začiatku zistenia tehotenstva a písať si až po roky keď nám drobci nepôjdu do stredných škôl😀
@slavka_a_maros porad ma morsky nadech🙂 ale verim ze uz dnes dokonci svou terapii a zitra nas pusti.
kdyz na neho koukam vzpomenu si na pisnicku co mi tatka zpival kdyz jsem byla mala:byl maly cinanek, na hlave copanek, nasocil na tramvaj a zpival baj baj baj😀
@delica netusim, absolutne nevim co mam delat😀 kdyz place trosku je to mile kdyz rve jako pavian tak placu s nim🙂 jedine co se fakt nebojim ho drzet,nosit aji bez zavinovacky pritom je jako pavoucek.ale ta bourka hormonu je sila nedokazu vubec ovladat emoce...
jinak dnes velka vizita,ha haaaa vice tu behaly sestricky ci dobre lezim na posteli ci mam gatky dole a tak pak dosla delegace zeptali se kazdy jeden jak se citim primar mi zmackl briho koukl krev a byli fuc a ranu dole nemel sanci videt ani jeden. jak jsem lezela... aspon mene stresu mi delaji.
@janka_k - nebude mat separe izbu, bude spavat v kosiku u nas na zaciatku 🙂 Len cez obed bude spavat u seba v izbe 🙂
@anjelicek26 jaj 🙂 ja ze v tej postielke 🙂 ale ta izba je super vymalovana, velmi pekne
@janka_k - my mame spalnu az pod strechou, takze ho pocas dna chcem mat blizsie, tak uz ma hotovu izbu a bude tam spavat cez den 🙂 Takze vlastne budeme vyuzivat oboje. Ale aby spal tak daleko hned po porode mi prijde skoro... my sme deti stahovali ako 6 a 8 mesacne k sebe do izieb.. uvidime, ako teraz.. Max sa vtedy budil 1x za noc, tak to jeden raz ist do inej izby nebol problem... ono ked sa v spalni drahy rano oblieka je to na prt, vzdy ho inak budil...
@misza1 tak drzim palce, nech vas pustia domkov 🙂 tam vam bude lepsie
@katuska54 tak ak je to zaciatok, drzime palce 🙂 ja furt nic 😖
@slavka_a_maros nestraste ma 🙂 uz zacinam bobkovat..uz som ako Kristinka 😀
@katuska54 nebobkuj a tes sa 🙂 budes mat konecne prdelku pri sebe
@slavka_a_maros uz sa tesim ked bude mala s nami doma,ale ta neistota kedy to pride 😒
idem sa okupat a navstivit zubarku..
Ja uz mam vysledky krvi na epi pri sebe. Tak uz sa moze stat, co sa ma stat. Baby co uz rodite, drzim palce.
@slavka_a_maros no ja som mala taky isty pochop ako ty, ale teraz neviem :D som v pomykove :D
@katuska54 katka co to? tvoja xy bambulka nas s tanickou chce stihnut?🙂
podla mna Anicka rodi :D
@katuska54 a uz ma finalne meno? 😀
aj podla mna Anicka rodi, ved nebude si z toho robit vtipy teraz 🙂 a pri tom upratovani sa ani necudujem 🙂
@willy_wonka nebudeme, dobre bude ako bude 😉
@katuska54 uz aj ty? Kurnik, idem aj ja tie okna poumyat 🙂
Cim budete babatkam umyvat prdelku pri prebalovani? Mam na mysli nejake konkretne mydlo 🙂 vdaka. A este otazka, oplachujem babatko pod vodou aj ked prebalujem len pocikanu plienku? Toto sa samozrejme tyka domaceho prebalovania 🙂 dakujem za rady
@hobit vy co vlastne cakate? Nejak som nepostrehla 🙂
@slavka_a_maros ja mam biodermu take tekute mydlo kupene velke balenie, tak to asi na cele telo budem pouzivat
@slavka_a_maros ja neviem ci budem umyvat zakazdym, obcas asi puzijem vlhke utierky, asi podla situacie ......a uvidim ako sa to bude vyvijat
tak dnes aspon polovica veci pobalena v taske do porodnice, ked ste sa uz tak rozrodili, nech mam aspon nieco pripravene 🙂
@janka_k aj ja tak budem asi, aby som ju nemusela vzdy pchat do umyvadla 🙂
@janka_k ty si nejak stale nevies vybrat fotku 🙂 aj ja by som mala zmenit, na tejto mam 20 😅

@hobit uvidime 🙂 ak by nie, nie ze budete sklamane :D
Aj ja som anicku najskor pochopila ako vtip, ale potom sa uz neozvala,tak asi ti az taky vtip nebol🙂