icon

Termín pôrodu november 2016

zuzuzuzka
25. feb 2016

Pridajte sa ;)

sonia33
22. jún 2016

@blska125 Ja idem do gynstaru 4.jula a prave doktorku Vaskovu,ktora tam robi 3D utrazvuky si chcem zazmluvnit 🙂 Inac chodim k dr.Ligusovi,on ma ordinaciu pri Kauflande na Levocskej. Tak mi napis zajtra spravu aky bol morfo pri nej 🙂 Bola som pri nej aj v 13.tyzdni a velmi sa mi pacila a ma aj dobre recenzie. A uz viete co cakate? 🙂

blska125
22. jún 2016

@sonia33 ja som k nej chcela chodiť odkedy som v PO, ale žiaľ nebrala.Tak chodím ku Klainovej a tiež som spokojná. Ku Kauflandu chodím k praktickej, k Boľanovskej, tak viem že oproti je Ligus. Tiež má dobré recenzie. Vašková je ozaj dobrá, aj čo som pozerala koľko má špecializácií a ocenení práve čo sa týka gen. ochorení. Tiež som bola pri nej v 13 t a bolo všetko v poriadku, tak hádam mi to potvrdí aj zajtra. Už sa neviem dočkať. Vtedy mi povedala že dievčatko, tak uvidíme či jej tam už nič nenarástlo..🙂 vy?

sonia33
22. jún 2016

@blska125 Aj nam zatial povedal Ligus ze to vyzera na dievcatko ale ako hovoris,cakame co nam povedia v Gynstar 🙂 Tak ak nezabudnes tak sa zajtra urcite ozvi,ze ako bolo pri Vaskovej,aj s podrobnostami ;)

bonboniera15
22. jún 2016

Boze baby mna male dnes kope do mechúra, normalne ma az dole stegli...divny pocit....hmm...hádam je všetko ok

lenkamarcisin
23. jún 2016

@bonboniera15 no tak ja este zatial velke kopance necitim len take zblnky a take jemne pocity mam tak ja dufam,ze je vsetko ok. Na druhe 3D ma objednali az na 24 Tyzden az mam s toho nervy. 😒

gabccia
23. jún 2016

@bonboniera15 no ja citim pohyby uz aj ked sedim a vcera som sa ani najest nemohla, som musela postojacky 😀 ale inak niekedy aj ja citim take steklenie dole, cize asi je vsetko ako ma byt 🙂

bonboniera15
23. jún 2016

@gabccia no nase male miluje maliny co po nich robi nenormálne :D mna tiez posediacky občas pokope :D

bonboniera15
23. jún 2016

@lenkamarcisin hlavne je ze citia, neboj všetko je isto ok ja sa idem tiez objednať, v pondelok na to 3d

pibza
23. jún 2016

@bonboniera15 ja som uz cela napata, lebo buduci piatok 1.7. ideme s manzelom na morfo a strasne sa tesim a bojim..a manzel poprvykrat uvidi babatko 🙂 🙂 🙂

bonboniera15
23. jún 2016

@pibza no aja chcem vziať môjho na 3d, nech uvidi maličké, a konečne nam povedia co čakáme...tak sa teším, dúfam ze je všetko lebo male citim hlavne dole a dost tlačí na podbrusko

pibza
23. jún 2016

@bonboniera15 ja ja to tak mam...citim ho az v gatkach pomaly...ale co som si citala je to logicke..je uz vcelku velke, a je schulene v brusku a ked sa natiahne no tak kopne az tak dole...ked som bola u lekara tak ma prehmataval zo spodu a povedal, ze vsetko je krasne tak asi to tak proste ma byt

zuzuzuzka
autor
23. jún 2016

@pibza
@bonboniera15 od vcera aj ja malu citim tak dole...hmm

bonboniera15
23. jún 2016

@pibza no to dufam ze ano 🙂 , mna dost tlaci dole co niekedy mam pocit ze mi vypadne

bonboniera15
23. jún 2016

@zuzuzuzka no ja posledne 2 dni...ako som spominala aj pibze ze mam normaßne niekedy pocitze zo mna chc3 ist von :(

pibza
23. jún 2016

@bonboniera15 Ja takto nejak nepocitujem tlak alebo co ... keby obcas nekoplo, tak ani neviem, ze som tehu ... i ked vidno to na mne je :D

zuzuzuzka
autor
23. jún 2016

@bonboniera15 ako, ked tak na to myslim, tak aj ja to tak citim...ale asi sa na to prilis sustredis 🙂 asi je to normalne, ked sme sa tu tri tak nasli v tom termine 🙂)))

bonboniera15
23. jún 2016

@zuzuzuzka hej hej, ale ja som rada ze vas tu mam, aspon ked mi je najhoršie postazujem sa, a tak aapon sa vieme podržať navzájom... 🙂

lenkamarcisin
23. jún 2016

@bonboniera15 ja viem,verim ze je vsetko ok len ako mi tehulky mame aj obavy ale urcite je to v poriadku

bonboniera15
23. jún 2016

@lenkamarcisin no ved práve tieto tehu obavy, strach vôbec mi to po pôrode chýbať nebude 😀

zuzuzuzka
autor
23. jún 2016

@bonboniera15 jasne a hlavne porovnavat co a ako 🙂 to je super

bonboniera15
23. jún 2016

@zuzuzuzka ved toto 🙂 mne male dava posledné 2 dni dobre pecky do mechúra. Niektoré su dosť bolestivé....uz ani neviem ako si ľahnúť bolia ma akp si kríže

bonboniera15
23. jún 2016

@pibza na mne tiez dosť vidno i ked rano to nie je az take ako cez den, ale stacia 2 chleby na rano a jw to jasne😂

gabccia
23. jún 2016

Baby, ako sa ochladzujete v tych horucavach? mna dnes uz polozilo, ze som spala od pol1 do 5, co ja som nikdy poobede nevedela spat, to som musela byt velmi chora..a vzdy som zboznovala leto, ani 40ky teploty mi nevadali, ale teraz.. no utrpenie! tiez cely den byt doma, ma ide porazit, hoci v byte mame tiez 28stupnov, nic lepsie ale aspon chladok.. ja nemam ani tak problem s tym, ze by mi bolo horuco, ako neskutocne dusno, citim, ze mam nedostatok kyslika alebo neviem..

zuzuzuzka
autor
23. jún 2016

@bonboniera15 mne sa uz dvihla zase hore k pupku 🙂 najviac sa mi paci ako citim kopkanie na dvoch miestach naraz. Asi rucky aj nozky :D
@gabccia nijako. Dnes rano som vstala s nizkym tlakom, som myslela, ze nedojdem do roboty. Ale kavicka pomohla a uz to bolo ok. Potom sa mi tocila hlava 🙂 resp.este stale sa mi toci. V aute som mala asi 50stupnov, tiez nic moc. Uz sa tesim na vikend, ked skocim ku svokre do bazena sa poclupkat 🙂 isto nebudem v byte zavreta...dusno neskutocne

pibza
24. jún 2016

Práve som po prvýkrát videla ako sa mi pri kopnuti pohlo brucho 😂😂

gabccia
24. jún 2016

@pibza ja som tiez pred par dnami 🙂 pozeram len ta brucho a zrazu 😕 uzasny pocit, veru 🙂

bonboniera15
24. jún 2016

@pibza @gabccia baby veru úžasný pocit....ja sa neviem nabažiť...i ked mi dava zabrat hlavne mojmu mechuru ma s neho boxujuce vrece 😂

pibza
27. jún 2016

V piatok ideme s manželom na ultrazvuk...po 2 mesiacoch uvidím bábätko a manžel úplne po prvýkrát. Joj tak sa teším a bojím zároveň.

gabccia
27. jún 2016

@pibza my ideme teraz v stredu na 3D +morfo.. priatel tiez uvidi prvykrat.. a mam take iste pocity, ze strasne sa tesim ale aj bojim, aby bolo vsetko v poriadku..

bonboniera15
27. jún 2016

@pibza my ideme v nedeľu na 3D moj tiež prvy krat uvidi maličké....a tiez sa tesim a aj obavam, ale hadam je všetko ok ...male kopka o sto dusu 🙂