Termín pôrodu v júni 2011
Kto sa pridá???
@ajjkas cítim sa celkom v pohode, občas dačo zabolí, ale na pôrod to rozhodne nevyzerá
@kaara1980 Gratulujem k bábike. 🙂 Tak aj vy ste mali krásne miery, pozerám. Prajem koooooooooopec zdravia a mliečka. 😉
@kaara1980 gratulujem k bábike 😀 😀 😀 😀 😀 😀
@janina7911 ďakujem 😉 aj môjho drobca pobolieva bruško,pôjdem ich pozrieť do lekárne 😉
Ahojte kočky, tak hlásim sa tu po 5 dňoch už aj ja. Máme to šťastne za sebou. V stredu ráno som už mala nastúpiť do nemocky, lebo som bola po termíne, avšak už v noci som dostala bolesti, čiže sa to spustilo samo, postupným odtokom plodovej vody a kontrakciami. Celý pôrod trval 18 hodín a bol veľmi bolestivý, keďže som vedela, že bábätko bude väčšie, ale nevedela som, že až tak. Ale nakoniec 22. 06. o 15:20 sa nám narodil Marek, vážil 4050 g a meria 52 cm. Je nádherný, taký malý anjelik a zaľúbila som sa do neho na prvý pohľad. 🙂
inak gratulujem všetkým maminám k junovčiatkám, prajem veľa zdravia, mliečka a šťastia. 🙂
@9lea Ahoj, gratulujem k Tvojmu maličkému, prajem Vám len to najlepšie, hlavne veľa zdravíčka. 🙂
To mi je veľmi ľúto, že si mala ťažký pôrod. ☹ Dúfam, že na to skoro zabudneš a bude všetko dobré. 🙂
Aj Ťa nastrihli alebo si sa roztrhala, keďže máš veľkého chlapčeka? Keď môžeš napíš aký si mala priebeh.
baby asi tak dokedy ma drobec používať zavinovačku?
ahojte kočky, tak aj my už máme doma naše 2 šťastíčko volá sa Robert ma 3690 g a 52 cm nar. 21.6. o 14:55 h potrápil ma 5 H ale stálo to za to, teraz už len sa adaptovať doma a všetko bude super, teraz sa kojíme, spíme a kakáme 🙂
ahojte! prajem všetkým dobré ránko! my sme mali celkom dobrú noc, takže som sa aj vyspala a teraz rozmýšľam, že čo budem dnes zase robiť, samozrejme najradšej by som išla do pôrodnice ale na to to bohužiaľ nevyzerá, tak si musím vymyslieť nejaký iný program.... 😒
@janina7911 ahoj ja tej vinei vypijem tiez jednu flasku ale pijem ju aj z bublinkami caj mam teekane pre kojace matky mne to zabera a este pijem veeeeeela vody aspon 3litre
@silviadaisy30 ja mojej davam cajik ale vypije len tak cca 10-20 lebo s flase ju nadrapuje a nevie z nej pit na bolenie bruska nam zaberaju kvapky infacol tie nam zaberu ked businko boli
vcera som bolaprvy krat hodinu bez malinkej zobral ju na prechadzku moj otec co by som vobec nepovedala,ze by som mu ju dala vzal ju ked najviac plakala a doniesol s prechadzky kludnucku som si riaaaaadne odychla za tu hodinku
Dobré ránko,tak ja som už aj po poradni,no bolo ta zaujmavé,dr. normálne neveril,že kolko dní som už po term. proste placenta vraj nevyzerá,že je už po term.,z dola bol až prekvapený,že sa vobec por. cesty nepripravujú,že chcel nieo urobit,ale on to ani nedočiahne,predpokl. ten hmat,no a potom ked sme sa rozpravali,tak povedal,že niečo vyskúšal,ta,že zmena može príst aj zajtra no a že nechape,že preco to pri prvom slo na termin a teraz to nejde. 😖 no tak mi povedal,že na 10ty den ma už musia prijat a monitorovat v nemocke,ze ma cas 14nast dni po term.no ale bol riedne prekvapený,on normalne nevedel,že čo má robit,že on to nechce na silu lebo potom vznikajú samé kompl. tak poradna o dva dni ☹

gratulujem dalsim junovciatkam 🙂