icon

Termín pôrodu v júni 2011

tehulka14
28. sep 2010

Kto sa pridá???

lencita
26. jún 2011

gratulujem dalsim junovciatkam 🙂

cottoncandy
26. jún 2011

@ajjkas cítim sa celkom v pohode, občas dačo zabolí, ale na pôrod to rozhodne nevyzerá

ajjkas
26. jún 2011

@kaara1980 no tak to bolo ozaj dobré s tou vložkou 😀 😀 😀 takže si sa potrápila ako tak čítam ten priebeh,ale hlavne,že už to máte za sebou. Je krásna, Do teraz tu pribúdali fotky zo samými vlasáčmi,tak ste výnimka 🙂

janina7911
26. jún 2011

@kaara1980 Gratulujem k bábike. 🙂 Tak aj vy ste mali krásne miery, pozerám. Prajem koooooooooopec zdravia a mliečka. 😉

nenullienka
26. jún 2011

@kaara1980 gratulujem k bábike 😀 😀 😀 😀 😀 😀

katinka71
26. jún 2011

@kaara1980 Blahozelam k dcerke,pekne miery,prajem vam vela zdravia a radosti

katinka71
26. jún 2011

@kaara1980 ja som to tiez hned tak zhodnotila,druhy porod tazsi ako prvy,a hrdy ocko pekny pohlad,ved aj moj tvrdil ze nepojde ku porodu a potom tam bol a tesil sa ze moze asistovat

mimca20
26. jún 2011

@kaara1980 Gratulujem k malickej Lucke, nech sa vam dari doma co najviac. Uzivajte si to.

marcela99
26. jún 2011

@janina7911 ďakujem 😉 aj môjho drobca pobolieva bruško,pôjdem ich pozrieť do lekárne 😉

9lea
26. jún 2011

Ahojte kočky, tak hlásim sa tu po 5 dňoch už aj ja. Máme to šťastne za sebou. V stredu ráno som už mala nastúpiť do nemocky, lebo som bola po termíne, avšak už v noci som dostala bolesti, čiže sa to spustilo samo, postupným odtokom plodovej vody a kontrakciami. Celý pôrod trval 18 hodín a bol veľmi bolestivý, keďže som vedela, že bábätko bude väčšie, ale nevedela som, že až tak. Ale nakoniec 22. 06. o 15:20 sa nám narodil Marek, vážil 4050 g a meria 52 cm. Je nádherný, taký malý anjelik a zaľúbila som sa do neho na prvý pohľad. 🙂

9lea
26. jún 2011

inak gratulujem všetkým maminám k junovčiatkám, prajem veľa zdravia, mliečka a šťastia. 🙂

9lea
26. jún 2011

@kaara1980 Nakoniec som ťa o pár minút predbehla, gratulujem k maličkej, prajem veľa zdravíčka a mliečka a inak aj ráčikov máme 🙂

monitas84
26. jún 2011

@ajjkas Malo by to prísť dnes akože na mňa, no nič sa nedeje, necítim to na pôrod. 😀
Veru užívam si dnešný deň s drahým, teším sa, že má aspoň dnes voľno. 🙂
Zajtra potom napíš, čo bolo u doktora, som zvedavá ako dlho Ťa ešte chcú nechať čakať. Už nech sa niečo deje. 🙂

monitas84
26. jún 2011

@kaara1980 Ahoj, no vitajte. Už som na Teba myslela a spomínala Ťa aj drahému, že už by si mala byť pomaly aj doma z nemocnice. Máš krásnu dcérku a peknú veľkú. Prajem Vám veľa zdravíčka a mliečka. 🙂

monitas84
26. jún 2011

@lucia1981 Ahoj, veru oddychujme kým sa dá, aj ja som si dnes s manželíkom pospala. 🙂 Tak ani nevadilo, že vypadla elektrika, aspoň si si oddýchla. 😉

monitas84
26. jún 2011

@9lea Ahoj, gratulujem k Tvojmu maličkému, prajem Vám len to najlepšie, hlavne veľa zdravíčka. 🙂
To mi je veľmi ľúto, že si mala ťažký pôrod. ☹ Dúfam, že na to skoro zabudneš a bude všetko dobré. 🙂
Aj Ťa nastrihli alebo si sa roztrhala, keďže máš veľkého chlapčeka? Keď môžeš napíš aký si mala priebeh.

marcela99
26. jún 2011

@kaara1980 gratulujem k princezničke je zlatučká,prajem vám veľa zdravíčka! 😉

marcela99
26. jún 2011

@9lea blahoželám k synčekovi,istotne si pri pohľade na neho zabudla na tých 18h.bolestí 😉 Prajem vám veľa zdravíčka 😉

marcela99
26. jún 2011

baby asi tak dokedy ma drobec používať zavinovačku?

ingemor
26. jún 2011

@kaara1980 ..jeej, tak srdecne blahozelam k malinkej..je riadna baculka, aj ked viem, ze fotky este pridavaju, ze v skutocnosti su babatka take male batozky..prajem hlavne vela zdravicka, vela mliecka a rychle zotavenie..

lucia1981
26. jún 2011

@9lea blahoželám k synčekovi a prajem mu veľa zdravíčka a šťastíčka v živote, to mi je ľúto, že si sa toľko vytrápila ale hlavne, že to už máš za sebou a ste v poriadku obidvaja.... 🙂

kala
27. jún 2011

ahojte kočky, tak aj my už máme doma naše 2 šťastíčko volá sa Robert ma 3690 g a 52 cm nar. 21.6. o 14:55 h potrápil ma 5 H ale stálo to za to, teraz už len sa adaptovať doma a všetko bude super, teraz sa kojíme, spíme a kakáme 🙂

lucia1981
27. jún 2011

@kala blahoželám k synčekovi a prajem Vám veľa zdravíčka a šťastíčka a nech Vám robí len a len radosť.... 🙂

lucia1981
27. jún 2011

ahojte! prajem všetkým dobré ránko! my sme mali celkom dobrú noc, takže som sa aj vyspala a teraz rozmýšľam, že čo budem dnes zase robiť, samozrejme najradšej by som išla do pôrodnice ale na to to bohužiaľ nevyzerá, tak si musím vymyslieť nejaký iný program.... 😒

kukujka
27. jún 2011

@janina7911 ahoj ja tej vinei vypijem tiez jednu flasku ale pijem ju aj z bublinkami caj mam teekane pre kojace matky mne to zabera a este pijem veeeeeela vody aspon 3litre

kukujka
27. jún 2011

@silviadaisy30 ja mojej davam cajik ale vypije len tak cca 10-20 lebo s flase ju nadrapuje a nevie z nej pit na bolenie bruska nam zaberaju kvapky infacol tie nam zaberu ked businko boli

kukujka
27. jún 2011

vcera som bolaprvy krat hodinu bez malinkej zobral ju na prechadzku moj otec co by som vobec nepovedala,ze by som mu ju dala vzal ju ked najviac plakala a doniesol s prechadzky kludnucku som si riaaaaadne odychla za tu hodinku

kukujka
27. jún 2011

@kaara1980 gratulujem k lucinke je nadherna

kukujka
27. jún 2011

@marcela99 my nepouzivame zavinovacku mala v nej vobec nechce byt len reve ked ju do nej dam a je aj dost teplo tak ju tam uz ani neskusam davat

ajjkas
27. jún 2011

Dobré ránko,tak ja som už aj po poradni,no bolo ta zaujmavé,dr. normálne neveril,že kolko dní som už po term. proste placenta vraj nevyzerá,že je už po term.,z dola bol až prekvapený,že sa vobec por. cesty nepripravujú,že chcel nieo urobit,ale on to ani nedočiahne,predpokl. ten hmat,no a potom ked sme sa rozpravali,tak povedal,že niečo vyskúšal,ta,že zmena može príst aj zajtra no a že nechape,že preco to pri prvom slo na termin a teraz to nejde. 😖 no tak mi povedal,že na 10ty den ma už musia prijat a monitorovat v nemocke,ze ma cas 14nast dni po term.no ale bol riedne prekvapený,on normalne nevedel,že čo má robit,že on to nechce na silu lebo potom vznikajú samé kompl. tak poradna o dva dni ☹