icon

Aké bežecké tenisky vám najviac vyhovujú?

llllllllllllllllll
Včera o 15:11

Ahojte! Aké bežecké tenisky nosievate a ste s nimi spokojné? 👟👟Pozerala som aj na e-shope, ale modelov je veľa a rada sa nechám inšpirovať.
Ďakujem 😊😊

anonym_1bc726
Včera o 15:17

@llllllllllllllllll lepšie som ešte nemala

llllllllllllllllll
autor
Včera o 15:18

Ďakujem, vyzerajú úžasne, len tá cena🙈🙈

simonkazga
Včera o 15:19

Choď do špecializovaného obchodu, kde ti poradia najlepšie. Mám tiež Asics, ale aj tak nie je jedno aký model si vyberieš.

anonym_123c5d
Včera o 15:22

tiez mam asics.. ale .. zalezi ci chces dlhodobo behat alebo len ponovorocny osial.. ak dlhorocne -isla by som do obchodu a nechala si premerat poriadne nohu a podla toho kupila... kazda mame inak robenu klenbu ,inak doslapujeme atd.. to vserk zavazi pri kupe a neskorsie sa ti nielen noha ale i telo "podakuje" ..

a0
Včera o 15:23

@llllllllllllllllll mne napríklad takmer žiadne acics nevyhovovali, sadli mi však HOKA, takže odporúčam buď viac modelov objednať (ak si milionár 😅) alebo ísť do špecializovaného obchodu, kde zistíš, ktoré sú naj. Nezabudni si vziať aspoň o pol čísla väčšie ako nosíš bežbnú obuv

llllllllllllllllll
autor
Včera o 15:24

Ďakujem za odporúčania, novoročný ošiaľ to nie je, ale veľa za týždeň neubehnem🫣

brrunetkaa
Včera o 15:50

Ja odporúčam aby si išla do predajne a poskúšala si viacero modelov a značiek. Máš širšie chodidlo alebo užšie? Máš radšej tvrdsie tenisky alebo mäkšie. Vacsi alebo menší drop? Vyskusas viac modelov a značiek a potom si ich objednaj domov a pochoď v každej z nich viac hodín a rozhodni sa, ktorá ti je najpríjemnejšia. Ja by som vyberala zo značky adidas. Hoka sú dosť mäkké a keď nemas veľa kilogramov a nebehávaš stovky km týždenne, tak by som osobne do nich nešla. Mne osobne až tak nesedia. Tak isto Napr Nike pegasus sú dosť propagované tenisky, ale za mňa katastrofa - nestabilné a navyše sa tá podrážka šmýka aj na suchu. V tomto adidas s podrážkou continental sú úplne inde a zvládnu aj mokro aj trail atd…

anonym_a814a2
Včera o 16:31

@llllllllllllllllll HOKA - behám 3 roky a všetky moje súťažné/nesúťažné sú len HOKA

lenkahvh
Včera o 16:56

@llllllllllllllllll
Ja už asi tretie aesicsy
Hoky čistý otras, hrozne zle všetko od začiatku, s otlakmi na konci, predala som ich

maca1984
Včera o 17:38

Mám Hoka, a som veľmi spokojná.

michaela329
Včera o 17:42

@llllllllllllllllll a na akom povrchu budeš behať? Na trail mám salomony a na tvrdé HOKA. No páčili sa mi aj Mizuno - len som ich rýchlo prešľapla. Najlepšie je ísť do predajne a skúšať a skúšať a skúšať.

a0
Včera o 17:45
@llllllllllllllllll

Ďakujem za odporúčania, novoročný ošiaľ to nie je, ale veľa za týždeň neubehnem🫣

@llllllllllllllllll ale na začiatok, ak chceš len skúsiť beh a neposrať si kĺby, tak stačia aj under armour. Majú tenisky od 30€ na behanie 🙂

anonym_d06b4f
Včera o 18:17

Asics - staci aj stredna trieda, nemusia byt tie uplne najdrahsie. A hlavne aspon o cislo vacsie

pe_mi
Včera o 19:29

@llllllllllllllllll z mňa HOKA, bola som v špecializovanom obchode, poskúšala modely, bola som na tom špeci stroji, čo ti ukazuje ako dostupuješ, ako ti sedia tenisky, naučia ťa správne zaväzovanie šnúrok a kopec iného

sense
Dnes o 06:26

Aktuálne mám Asics, predtým som mala ON, a ešte predtým Adidas a na beh v lese Salomon. Treba vyskúšať, lebo som mala asi si na začiatku a bola to katastrofa, posledné asics super

majkamajusqa
Dnes o 08:10

Mala som Asics, Salomom a teraz mam posledné roky On a som spokojná, super sa v nich behá