Aké bežecké tenisky vám najviac vyhovujú?
Ahojte! Aké bežecké tenisky nosievate a ste s nimi spokojné? 👟👟Pozerala som aj na e-shope, ale modelov je veľa a rada sa nechám inšpirovať.
Ďakujem 😊😊
Ďakujem, vyzerajú úžasne, len tá cena🙈🙈
Choď do špecializovaného obchodu, kde ti poradia najlepšie. Mám tiež Asics, ale aj tak nie je jedno aký model si vyberieš.
tiez mam asics.. ale .. zalezi ci chces dlhodobo behat alebo len ponovorocny osial.. ak dlhorocne -isla by som do obchodu a nechala si premerat poriadne nohu a podla toho kupila... kazda mame inak robenu klenbu ,inak doslapujeme atd.. to vserk zavazi pri kupe a neskorsie sa ti nielen noha ale i telo "podakuje" ..
@llllllllllllllllll mne napríklad takmer žiadne acics nevyhovovali, sadli mi však HOKA, takže odporúčam buď viac modelov objednať (ak si milionár 😅) alebo ísť do špecializovaného obchodu, kde zistíš, ktoré sú naj. Nezabudni si vziať aspoň o pol čísla väčšie ako nosíš bežbnú obuv
Ďakujem za odporúčania, novoročný ošiaľ to nie je, ale veľa za týždeň neubehnem🫣
Ja odporúčam aby si išla do predajne a poskúšala si viacero modelov a značiek. Máš širšie chodidlo alebo užšie? Máš radšej tvrdsie tenisky alebo mäkšie. Vacsi alebo menší drop? Vyskusas viac modelov a značiek a potom si ich objednaj domov a pochoď v každej z nich viac hodín a rozhodni sa, ktorá ti je najpríjemnejšia. Ja by som vyberala zo značky adidas. Hoka sú dosť mäkké a keď nemas veľa kilogramov a nebehávaš stovky km týždenne, tak by som osobne do nich nešla. Mne osobne až tak nesedia. Tak isto Napr Nike pegasus sú dosť propagované tenisky, ale za mňa katastrofa - nestabilné a navyše sa tá podrážka šmýka aj na suchu. V tomto adidas s podrážkou continental sú úplne inde a zvládnu aj mokro aj trail atd…
@llllllllllllllllll HOKA - behám 3 roky a všetky moje súťažné/nesúťažné sú len HOKA
@llllllllllllllllll
Ja už asi tretie aesicsy
Hoky čistý otras, hrozne zle všetko od začiatku, s otlakmi na konci, predala som ich
Mám Hoka, a som veľmi spokojná.
@llllllllllllllllll a na akom povrchu budeš behať? Na trail mám salomony a na tvrdé HOKA. No páčili sa mi aj Mizuno - len som ich rýchlo prešľapla. Najlepšie je ísť do predajne a skúšať a skúšať a skúšať.
Ďakujem za odporúčania, novoročný ošiaľ to nie je, ale veľa za týždeň neubehnem🫣
@llllllllllllllllll ale na začiatok, ak chceš len skúsiť beh a neposrať si kĺby, tak stačia aj under armour. Majú tenisky od 30€ na behanie 🙂
Asics - staci aj stredna trieda, nemusia byt tie uplne najdrahsie. A hlavne aspon o cislo vacsie
@llllllllllllllllll z mňa HOKA, bola som v špecializovanom obchode, poskúšala modely, bola som na tom špeci stroji, čo ti ukazuje ako dostupuješ, ako ti sedia tenisky, naučia ťa správne zaväzovanie šnúrok a kopec iného
Aktuálne mám Asics, predtým som mala ON, a ešte predtým Adidas a na beh v lese Salomon. Treba vyskúšať, lebo som mala asi si na začiatku a bola to katastrofa, posledné asics super
Mala som Asics, Salomom a teraz mam posledné roky On a som spokojná, super sa v nich behá

@llllllllllllllllll lepšie som ešte nemala