icon

Aké cviky kombinujete pri silovom tréningu?

Včera o 22:16

Doteraz som kombinovala: hipthrust maschine+abdukcie+cable kick(alebo bulgarian squats)+ sumo drep(alebo leg press)+obcas hyperextenziu alebo adduktory
Na hornú časť tela: deltoideus všetky smery s jednoruckami alebo cable+lat pull down+shoulder press+bench press( alebo na kladkách)+extrarotacia….obcas extra biceps/triceps na kladke….. a zriedka brucho.Vacsinou 2-4x týž.
Pár týždňov až mesiacov budem môcť ist do fitka cca 2xtxzdenne. Ako nakombinovať tréning čo najefektívnejšie ? Budem chodiť viac behať. Chcem chudnúť a tvarovať

anonym_08937d
Včera o 22:18

@anonym_autor na zadok mám hip thrust, RDL, BSS, Hyperextenie a Cable kick. A ďalej mám rozdelené partie ako ruky, chrbát ramena, prsia, brucho

autor
Včera o 22:29
@anonym_08937d

@anonym_autor na zadok mám hip thrust, RDL, BSS, Hyperextenie a Cable kick. A ďalej mám rozdelené partie ako ruky, chrbát ramena, prsia, brucho

@anonym_08937d jaj ešte RDL som zabudla …tie tiež zahŕňam

anonym_08937d
Včera o 22:34
@anonym_autor

@anonym_08937d jaj ešte RDL som zabudla …tie tiež zahŕňam

@anonym_autor tréning by si mala mať aspoň 2/3 mesiace taký istý aj s rozložením. Nie niekedy cvičiť to potom to. Na zadok ti úplne stači 4/5 cvikov.

biba_18
Včera o 22:50

keď budeš chodiť len 2x týždenne, dávaj 2x full body

autor
Včera o 23:00
@anonym_08937d

@anonym_autor tréning by si mala mať aspoň 2/3 mesiace taký istý aj s rozložením. Nie niekedy cvičiť to potom to. Na zadok ti úplne stači 4/5 cvikov.

@anonym_08937d Cvičím cca rok…fitko je väčšinou plne, nemôžem čakať 20min na stroj, ak je neskoro večer….budem sa sťahovať o pár mesiacov, tak si hľadám nové fitko( mal by som musela predĺžiť zmluvu o rok)