Ako nájsť nové hobby a socializovať sa?
Ahojte všetci prišla som si sem pre inšpiráciu 🙂 Mám celkom dosť voľného času a chcela by som ho nejako rozumne tráviť ale nejako neviem čo by to malo byť. Rozmýšľala som, že asi niečo pohybové (ale nie je to podmienka) a kde sú aj iní ľudia nech sa aj trochu socializujem 🙂 Športové kluby sú len pre tých čo sa tomu chcú venovať súťažne ale to nie je pre mňa. Inak asi len fitko, to už chodím. Čo robíte vy možno by také vyhovovalo aj mne. Ďakujem.
Bouldering napríklad 🙂 Za mňa super aktivita a spoznala som vďaka tomu fajn ľudi
@anonym_autor Ja by som považovala nad tanečným kurzom pre dospelých.Je to pohyb, ktorý zlepší kondičku, držanie tela a zároveň sa človek sociálizuje
@anonym_autor Tak záleží na tom, čo ťa baví. Dobré skupinové hobby je podľa mňa napríklad krúžok umenia pre dospelých alebo maľba. A športové kluby nie sú len pre tých, ktorí sa tomu chcú venovať súťažne, ale sú pre všetkých. Môžeš skúsiť napríklad aj aplikáciu Strava, kde sa organizujú športové dni beh, cyklotrasy a podobne.
A ako niekto, kto chodí dlhé roky do fitka, si myslím, že fitko určite nie je miesto na socializovanie. Už len z toho dôvodu, že sa tam nerobí žiadny spoločenský šport ľudia si tam prídu odcvičiť svoje série a idú domov. Ja osobne by som nebola nadšená, keby som si išla odcvičiť so slúchadlami v ušiach a niekto by za mnou prišiel len tak kecať.
@anonym_autor Tak záleží na tom, čo ťa baví. Dobré skupinové hobby je podľa mňa napríklad krúžok umenia pre dospelých alebo maľba. A športové kluby nie sú len pre tých, ktorí sa tomu chcú venovať súťažne, ale sú pre všetkých. Môžeš skúsiť napríklad aj aplikáciu Strava, kde sa organizujú športové dni beh, cyklotrasy a podobne.
A ako niekto, kto chodí dlhé roky do fitka, si myslím, že fitko určite nie je miesto na socializovanie. Už len z toho dôvodu, že sa tam nerobí žiadny spoločenský šport ľudia si tam prídu odcvičiť svoje série a idú domov. Ja osobne by som nebola nadšená, keby som si išla odcvičiť so slúchadlami v ušiach a niekto by za mnou prišiel len tak kecať.
@anonym_22fa32 Tak tie športové kluby predpokladajú že človek sa už tomu športu nejakú dobu venuje, určite neberú začiatočníkov. Fitko som myslela tak že to je naozaj pre každého ako protiklad k tým športovým klubom, nie ako vhodné pre socializáciu. Tú apku pozriem ďakujem.

@anonym_autor športové kluby nie sú len pre tých čo sa tomu chcú venovať súťažne, tam ide skôr o kinzistentnost ak sa chceš aj nejako posúvať a napredovať. Skúsila by som bežecké skuoiny alebo skupinové cvičenia