Ako vybrať ideálny elektrobicykel pre rekreačné jazdy?
ahojte, rada by som si kupila elektrobike, vie mi niekto poradit? Celoodpruzeny, najlepsie baterka Bosch, na bezne vikendove pouzitie do lesa aj na cestu. Dakujem za osobne skusenosti.
Naco celoodpruzeny, ked nemienis robit nejaky extremne zjazdy a traily?? Pri beznom pouziti sa ti na takom bude zle jazdit. Kup si hardtail, co mas odpruzenu iba prednu cast. Pozri si Kellys tayen RS50
celoodpruzeny nepotrebujes. staci predne koleso.
detto vpredu jedno kolecko, vzadu prehadzovacka, ako sa teraz robi.
hladala by som lahsi, osobne taky, ze ho v pohode zdvihnes. lebo sa natrapis s tazkym. tazke majú výkonnejšiu baterku, ake realne na bezne pouzitie nevyuzijes
celoodpruzeny nepotrebujes. staci predne koleso.
detto vpredu jedno kolecko, vzadu prehadzovacka, ako sa teraz robi.
hladala by som lahsi, osobne taky, ze ho v pohode zdvihnes. lebo sa natrapis s tazkym. tazke majú výkonnejšiu baterku, ake realne na bezne pouzitie nevyuzijes
@lucik194 vaha baterky nezavisi pd vykonnosti. Bezny e-bike ma cca 20 kg a viac, cize lahky iste nie, ani sa na to nemusi zameriavat. Kam by ho dvihala?
prenasas ebike? lebo ja ano.po schodoch do vytahu, na plosinu, na nosic na auto.....
je toho dost. ked ides sama.
detto napr. moj ma super to, ze aj ked nemam baterku, viem na nom ísť a slapat. lebo mnohe funguju len vtedy, keď je s baterkou.mojmu vyberuem baterku a stale viem slapat a bikovat
Dievcata byvame v hornatom terene, prave tam chcem chodit, budget 3500-3700
Dievcata byvame v hornatom terene, prave tam chcem chodit, budget 3500-3700
@anonym_autor tak pozeraj aj na to, aby mal pomoc, ked ho tlacis do kopca. A fakt pozri ten Kellys, pomer cena-vykon je fajn

Mam zn. Cube. Trosku drahší, ale ľahký