icon

Ako využiť čas počas nezamestnanosti?

24. sep 2026

Ženy, som momentálne nezamestnaná, dobrovoľne ..ukončila som podnikanie a dohodli sme sa s mužom ,že zostanem chvilu doma ,kvôli deťom ..
Čo ste robili ,alebo čo by ste robili ,keby mate priestor? Ja som rozmýšlala ,že by som sa dala dokopy , začala by som cvičiť ,behať alebo hocičo..
Nakoľko posledný rok a pol som mala ťažky, krachovala mi práca , nervy, deti si to odniesli tu atmosféru doma ,muž,no proste bolo to tažké zo všetkych strán..a dosť ma poznačilo zdravotne ..
To už je v poriadku ,ale tak mam nejaký voľný čas , chcem ho využiť..doma nebudem donekonečna ,tak to chcem využiť , len neviem začať😁

anonym_ea3887
•
24. sep 2026

Ja som bola 7 mesiacov doma. Chodila som cvičiť, vypratala som garáž, urobila som poriadky v skriniach, zrekonštruovala som jeden byt, zariadila som ho, chodila som na fyzio a masáže, učila som sa angličtinu a nemčinu, urobila som si jeden certifikovaný kurz, starala som sa o deti, o domácnosť, riešila krúžky a škôlky, stretávala sa s priateľmi.

anonym_e88a16
•
24. sep 2026

@anonym_autor chvilu by som sa iba flakala netreba vzdy kazdu minutu vyplnat aktivitou, ak budes sama v tichu pride to...kludne by som mesiac oddychovala a nerobila nic co nehori

anonym_b7dafb
•
24. sep 2026

@anonym_autor určite by som cvičila, sportovala, chodila plavat.
A kazdy den by som si sadla ku knihe s kavou☺️
A piekla by som koláče 😂 a spravila by som ultra očistu domácnosti, vytriedila veci a satnik a pivnicu 🙄

anonym_764c15
•
24. sep 2026

vela citala, ucila sa jazyky, upratala by som skrine, cvicila, pozrela filmy, serialy, chodila na prechadzky

anonym_2425bd
•
24. sep 2026

@anonym_autor vsetko by som vyupratovala, alebo si lahla na gauč zapla telku a leňošila 🤣 od toho, čo by som robila iné by záležalo hlavne kolko mam financii podla toho by som uvažovala, či idem do fitka, kadernicke, kozmeticke atď

januska12323
•
24. sep 2026

@anonym_autor oddychuj, telo ti dalo jasne najavo, že to potrebuješ.

autor
•
24. sep 2026
@anonym_ea3887

Ja som bola 7 mesiacov doma. Chodila som cvičiť, vypratala som garáž, urobila som poriadky v skriniach, zrekonštruovala som jeden byt, zariadila som ho, chodila som na fyzio a masáže, učila som sa angličtinu a nemčinu, urobila som si jeden certifikovaný kurz, starala som sa o deti, o domácnosť, riešila krúžky a škôlky, stretávala sa s priateľmi.

@anonym_ea3887 pekne ,krásne postihané veci,inšpirácia

autor
•
24. sep 2026

Ženy ja lenošiť nechcem , zostanem lenivá a pohodlnná, ja sa poznám , tak si zvyknem ,že sa nebudem vedieť naštartovať..knihy čitam ,keď uspávam malého ..

anonym_a55f52
•
24. sep 2026

@anonym_autor začala by som behať. To je zadarmo. Nič z rozpočtu neminieš, žiadne výčitky a len dobrý pocit.

anonym_c7a831
•
24. sep 2026

Cvičila by som, chodila by som na prechádzky, dala si záležať na skincare a vlasoch, a doma by som urobila generálne upratovanie ;) a varila by som zdravšie, po robote niekedy človek je taký hladný že to rieši ultraspracovanými potravinami a takto by som sa snažila aby bolo v chladničke niečo z mojej dielne 🙂

autor
•
24. sep 2026
@anonym_a55f52

@anonym_autor začala by som behať. To je zadarmo. Nič z rozpočtu neminieš, žiadne výčitky a len dobrý pocit.

@anonym_a55f52 ano nad tym veľmi rozmýšlam ,lebo ano je to zadarmo, nie som vydelovaná peniazmi ,ale zas minať bezhlavo nechcem

martinmmartin
•
24. sep 2026
@anonym_autor

Ženy ja lenošiť nechcem , zostanem lenivá a pohodlnná, ja sa poznám , tak si zvyknem ,že sa nebudem vedieť naštartovať..knihy čitam ,keď uspávam malého ..

@anonym_autor Tak tak. Tie fantasmagorie o cviceni a upratovani velmi casto narazia na realitu a fakt ze najmensi odpor je nam najmilsi.

anonym_60e91f
•
24. sep 2026

@anonym_autor
Nájdi psychológa aj deťom.
A čo rada robíš? Máš hoby či chcem bezpodmienečne robiť niečo produktívne alebo sa skôr vzdelávať na kurzoch?

anonym_7cf410
•
24. sep 2026

@anonym_autor sa zamestnaj ak sa nudis a teda ti zavidim, ked sa tu pytas, ako mas vyuzit volny cas, musis mat zivot pericko...

anonym_6a81dc
•
24. sep 2026

Ja tvorím. Vystrihujem, rozsadzam kvety, hocičo.