Akú váhu kettlebellu zvoliť na cvičenie?
Ahojte. Chcem začať cvičiť s kettlebellom,ale neviem akú váhu zvoliť na začiatok. Skúšala som včera v predajni 4 aj 6 kg, 8 kg nemali. S ktorým ste začali vy. Ďakujem za každú radu.
@anonym_autor a čo chceš s nim cvičiť?
@anonym_0d42e5 potrebujem hlavne spevniť chrbát, a ruky. Ruky mám slabé ako mucha .
@anonym_0d42e5 potrebujem hlavne spevniť chrbát, a ruky. Ruky mám slabé ako mucha .
@anonym_autor tak to skôr fitko a trener. Sama si môžeš ešte ublížiť
Začínala som s 8kg
@anonym_autor tak to skôr fitko a trener. Sama si môžeš ešte ublížiť
@anonym_0d42e5 do fitka chodím. Sú tam dvaja tréneri a obsadení sú až do marca. Nechcem meniť fitko. Nechcem ani žiadne extrémy cvičiť, nepotrebujem chudnúť, len ten chrbát a hlavne ruky posilniť.
@anonym_0d42e5 do fitka chodím. Sú tam dvaja tréneri a obsadení sú až do marca. Nechcem meniť fitko. Nechcem ani žiadne extrémy cvičiť, nepotrebujem chudnúť, len ten chrbát a hlavne ruky posilniť.
@anonym_autor v blave a vo zvolene si nájdi bellforce.sk a tam vedia dat aj individuálne hodiny , kde na začiatku to precvičia s tebou , doporučia, opravia
maju viac trenerov čiže termin dostaneš skorej
potom chodiš len napr raz za mesiac ...
a neskôr už sama doma
@anonym_autor mas nejake skusenosti so silovym treningom? Ci vobec nic?
@anonym_autor v blave a vo zvolene si nájdi bellforce.sk a tam vedia dat aj individuálne hodiny , kde na začiatku to precvičia s tebou , doporučia, opravia
maju viac trenerov čiže termin dostaneš skorej
potom chodiš len napr raz za mesiac ...
a neskôr už sama doma
@sara07 ďakujem, pozriem to.
@anonym_autor mas nejake skusenosti so silovym treningom? Ci vobec nic?
@curlyjanka len vlastná váha, odporové gumy.
@curlyjanka len vlastná váha, odporové gumy.
@anonym_autor kedze zacinas- zacala by som s tak 1-2kg a druhym 5kg.
Mensiu vahu na mensie svalove partie a vacsiu vahu na vascie svalove partie.
@anonym_autor kedze zacinas- zacala by som s tak 1-2kg a druhym 5kg.
Mensiu vahu na mensie svalove partie a vacsiu vahu na vascie svalove partie.
@curlyjanka ďakujem za radu.
@curlyjanka ďakujem za radu.
@anonym_autor ja som zacinala s jednoruckami 1kg a 3kg. Potom som prikupila 2kg a manzel vyhrabal kotuce - takze mam aj 5kg, aj 10kg aj 20 kg.
V case nudze som ako zavazie pozivala aj deti😅
Blahozelam k rozhodnutiu a zelam vela trpezlivosti.
@anonym_autor no kamoška začinala s 2 kg , teraz už má všetky velkosti v kute 😂 , cviči s nimi stale pochvaluje si, ja na to osobne nemam nejak ja som skôr na elyp.trenažer
@sara07 nemyslím si, že až tak by ma to chytilo 😁
@anonym_autor to ani ja nie
To tie vysledky.
Bolo citit a vidiet a tak clovek chce viac a viac😁
Kup cez sinsay za 4€ zacni s tym 4 kilovym.
@anonym_autor no ja som to brala ked som sa o ne nechtiac potkla že čo za hovädinu zase vymyšla, reku počkáme si kym ju to prejde , ráno tak 10 min cviči vraj , no na dovolenke tam "blbla" s takym tažšim už som čakala kedy rozflakne okno
ju to dost nadchlo a teda chrbat zrovnala to je pravda
ja osobne eee , pekne hopkat na trenažer
@anonym_autor ja som zacinala s jednoruckami 1kg a 3kg. Potom som prikupila 2kg a manzel vyhrabal kotuce - takze mam aj 5kg, aj 10kg aj 20 kg.
V case nudze som ako zavazie pozivala aj deti😅
Blahozelam k rozhodnutiu a zelam vela trpezlivosti.
@curlyjanka musím so sebou niečo robiť, lebo tie moje slabé ruky, to je des.
@curlyjanka musím so sebou niečo robiť, lebo tie moje slabé ruky, to je des.
@anonym_autor vyskusaj na zaciatok 4 kg,po par mesiacoch, vymen za tazsie.Ja som zacal v januari,sice s inou vahou,ale je to super.
Tu je link na motivaciu,drzim palce🍀
https://youtube.com/shorts/eozDdbpNuXI?si=DCkkb...
@anonym_autor to ani ja nie
To tie vysledky.
Bolo citit a vidiet a tak clovek chce viac a viac😁
@curlyjanka no dobre, možno ma to chytí ale v pláne to nemám 😃 ja milujem beh, to je moje.
@anonym_autor no ja som to brala ked som sa o ne nechtiac potkla že čo za hovädinu zase vymyšla, reku počkáme si kym ju to prejde , ráno tak 10 min cviči vraj , no na dovolenke tam "blbla" s takym tažšim už som čakala kedy rozflakne okno
ju to dost nadchlo a teda chrbat zrovnala to je pravda
ja osobne eee , pekne hopkat na trenažer
@sara07 tak možno to aj u mňa príde, nepredpokladám, ale ktovie.
@anonym_autor vyskusaj na zaciatok 4 kg,po par mesiacoch, vymen za tazsie.Ja som zacal v januari,sice s inou vahou,ale je to super.
Tu je link na motivaciu,drzim palce🍀
https://youtube.com/shorts/eozDdbpNuXI?si=DCkkb...
@tundra ďakujem, aj za link.

@anonym_autor a čo chceš s nim cvičiť?