icon

Chodiaci pás v byte - hlučnosť

Včera o 11:39

Čaute baby, tie ktoré máte chodiaci pás v byte, alebo susedia nad vami, mám otázku. Je to veľmi počuť?

Strana
z3
crazy_cat_lady
Včera o 11:47

My mame a zatial sa nikto nestazoval :D

anonym_ec8429
Včera o 11:52

To čo je teraz za móda s tými pásmi? To sa nemôžete ísť prejsť von?

stellarstar
Včera o 11:54

Máme a nesťažujú sa

biba_18
Včera o 12:07

@anonym_ec8429 ja napríklad nemôžem

biba_18
Včera o 12:07

zatiaľ sa suseda nesťažovala - ale - dala som pod pás tlmiacu podložku a pod ňu ešte jogový koberec ktorý teraz nevyužívam ... a naozaj pás používam iba na chôdzu ...

autor
Včera o 12:13
@biba_18

zatiaľ sa suseda nesťažovala - ale - dala som pod pás tlmiacu podložku a pod ňu ešte jogový koberec ktorý teraz nevyužívam ... a naozaj pás používam iba na chôdzu ...

@biba_18 to že sa nesťažovala, nemusí znamenať, že to nie je počuť. Lebo ja som taká, že beriem ohľad na každého a dosť váham. My sme taká bytovka, že tu nič nie je počuť, ako dom duchov. Žiadne deti, zvieratá. Preto váham.

autor
Včera o 12:14
@biba_18

@biba_18 skús sa opýtať ako to je počuť

autor
Včera o 12:15
@anonym_ec8429

To čo je teraz za móda s tými pásmi? To sa nemôžete ísť prejsť von?

@anonym_ec8429 som po operácii kolena, potrebujem pohyb s oporou, keď vonku prší, alebo sneží, nepotrebujem sa vonku zrýpať a ešte aj zuby vybiť. To ti nenapadlo však?

anonym_ec8429
Včera o 12:16
@biba_18

@biba_18 tak možno niekto fakt nemôže, ale to sa tak rozmohlo, každý deň téma o páse, že neverím, že toľko žien nemôže.

denden77
Včera o 12:17

ja som zistovala u susedy podo mnou a hovorila, ze je to pocut ako vzdialene basy z repraku 🤷‍♀️😊

anonym_1b3993
Včera o 12:17

Susedia nad nami majú, počujeme to.

anonym_24b50e
Včera o 12:22
@denden77

ja som zistovala u susedy podo mnou a hovorila, ze je to pocut ako vzdialene basy z repraku 🤷‍♀️😊

@denden77 presne, sused ma podobny stroj a pocut to ako take dunenie. Dost to lezie na nervy

martinkatinka
Včera o 12:24

Susedia nad nami maju, behavali na tom vsetci, strasne to duni. Mne to ozaj vadi, je to velmi neprijemny silny dunivy zvuk. Mame murovany cinziak a bezonove preklady, tie vibracie sa siria celou bytovkou, aj susedia z inych okolitych bytov hovorili, ze to dost pocuju.

anonym_ec8429
Včera o 12:27
@anonym_autor

@anonym_ec8429 som po operácii kolena, potrebujem pohyb s oporou, keď vonku prší, alebo sneží, nepotrebujem sa vonku zrýpať a ešte aj zuby vybiť. To ti nenapadlo však?

@anonym_autor každá druhá si tu teraz kupuje pás, asi si všeci lámu nohy rad za radom

babushkaem
Včera o 12:27

ja mam napriklad sedavu pracu a chodiaci pas pouzivam pri praci, nerozumiem, co ste niektore hned protivne :D

biba_18
Včera o 12:28

@anonym_autor veď ja ani netvrdím že nepočuje - len že sa nebola sťažovať ...

biba_18
Včera o 12:29

@anonym_autor ak to potrebuješ kvôli kolenu, kúp si také pedale - sedíš na gauči a pedáluješ. ja som to mala po úraze ...

biba_18
Včera o 12:30

@martinkatinka len je rozdiel chôdza a beh ...

martinkatinka
Včera o 12:31
@biba_18

@anonym_autor veď ja ani netvrdím že nepočuje - len že sa nebola sťažovať ...

@biba_18 ja som sa bola "stazovat" respektive bola som sa pytat susedy, ze ci to tiez pocuje, ze co to je... A ona, ze ma beziaci pas. Vravim, ze to je strasny hluk.... Tak ma sfukla, ze ona si moze robit v byte co chce, aj na trampoline skakat, ze sa nemam starat.... No a bola som vybavena.... Oni ale behavali aj 2 hodiny, vsetci styria po sebe, to sa fakt nedalo u nas vydrzat....

biba_18
Včera o 12:31

@anonym_ec8429 nech nemôže každá tridsiata - štatisticky celkom reálne číslo ... zober koľko je žien na MK ...

biba_18
Včera o 12:32

@martinkatinka veď vravím - behali ... nie kráčali ... btw, trampolinu nepočuť v byte pokiaľ sa nej nešalí 100-kilový kôň ... ...

martinkatinka
Včera o 12:34
@biba_18

@martinkatinka veď vravím - behali ... nie kráčali ... btw, trampolinu nepočuť v byte pokiaľ sa nej nešalí 100-kilový kôň ... ...

@biba_18 hodne robi aj bytovka, u nas cez tie betonove preklady normalne tie zvuky az vibruju... Nastastie, susedu to prestalo bavit. 🙈

biba_18
Včera o 12:36

@martinkatinka to aj mne povedala jedna známa, keď ma stretla raz keď som šlapala do posilky na pás - že nech prídem k nej, že ona ma pás v pivnici, bo doma ho nepoužívali 😂

domkakvet
Včera o 12:51

@anonym_autor nechces skusit pas vo fitku?

anonym_ef92d6
Včera o 13:05

Je to počuť, ale že mega. Ešte keby tam bol aspoň koberec. Ale ja to počujem. A áno, nesťažujem sa, lebo čo, prestane ho kvôli tomu využívať?

anonym_f7cff4
Včera o 13:06

Ja mam síce v dome ale občas býva počuť až von na dvor. Ale nemám pod ním tlmiacu podložku a mám ho na dlažbe. Podľa mňa, keď pod ten pás dáš kvalitnú tlmiacu podložku, dáš si dobré bežecké topánky (tie tiež niečo stlmia) a nebudeš na ňom behávať zrovna šprinty tak by to nemalo byť počuť. Ja väčšinou behávam, preto je to počuť. Keď si dám večer hodinku chôdze pri filme, manžel kľudne vedľa mňa zaspí, tak je to tiché. Ale záleží samozrejme aj od bytovky, ale keď píšeš, že ste tichá bytovka, podľa mňa máte dobrú izoláciu a aj to by tie zvuky mohlo zmierniť

thereisabear
Včera o 13:11

U nás to je asi ako keď vonku pod oknom zastane auto a má naplno basy.

denden77
Včera o 13:12
@anonym_24b50e

@denden77 presne, sused ma podobny stroj a pocut to ako take dunenie. Dost to lezie na nervy

@anonym_24b50e moze byt.. nastastie moja suseda je s tym ok 🙏😁

autor
Včera o 13:22
@martinkatinka

@biba_18 ja som sa bola "stazovat" respektive bola som sa pytat susedy, ze ci to tiez pocuje, ze co to je... A ona, ze ma beziaci pas. Vravim, ze to je strasny hluk.... Tak ma sfukla, ze ona si moze robit v byte co chce, aj na trampoline skakat, ze sa nemam starat.... No a bola som vybavena.... Oni ale behavali aj 2 hodiny, vsetci styria po sebe, to sa fakt nedalo u nas vydrzat....

@martinkatinka vidíš, ja som presne typ, ktorý rozmýšľa o tom či to nebude obťažovať a ešte tu dostanem sprda.

autor
Včera o 13:22
@biba_18

@anonym_autor ak to potrebuješ kvôli kolenu, kúp si také pedale - sedíš na gauči a pedáluješ. ja som to mala po úraze ...

@biba_18 ďakujem pozriem

Strana
z3