icon

Cvičenie doma: Je to naozaj strata času?

Dnes o 19:29

Ahojte, nakolko nemam moznost teraz navstevovat fitko, chcem zacat cvicit doma. Kolegyna mi vsak povedala, ze je to strata casu a nema to ziadny vyznam. Chcem zaradit aj rychlu chodzu ale to zial sa mi zo zaciatku podari 1x do tyzdna. Vazne je pravda, ze cvicenie doma je strata casu?

anonym_9de668
•
Dnes o 19:31

mie nieje to pravda..ak cvicis spravne a pravidelne plus upravis stravu vyznam to ma velky ...

autor
•
Dnes o 19:33
@anonym_9de668

mie nieje to pravda..ak cvicis spravne a pravidelne plus upravis stravu vyznam to ma velky ...

@anonym_9de668 stravu mam upravenu uz dlho, velmi, zial nepodarilo sa mi zhodit ani gram. Keby jem ako ostatni uz mam asi 150kil😢 niekto len upravi stravu a bum 5kg dole

anonym_9de668
•
Dnes o 19:35

ak mas vytoreny spravny kaloricky deficit a hybes sa aspon ako tak - nieje mozne aby si nedala neake to kilo dole... niekde mas urobenu chybu ...

autor
•
Dnes o 19:38
@anonym_9de668

ak mas vytoreny spravny kaloricky deficit a hybes sa aspon ako tak - nieje mozne aby si nedala neake to kilo dole... niekde mas urobenu chybu ...

@anonym_9de668 urcite ano, uvidim co urobi to cvicenie…

anonym_48ace2
•
Dnes o 19:39

Vacsiu blbost som este nepocula. Tiez cvicim doma. Do fitka ma nik nedostane...jedine este do prirody.

anonym_2be06f
•
Dnes o 19:40

zalezi od toho aky mas ciel. Pre mna to co ja cvicim vyznam ma cvicim Tabatu a Hiit k tomu by mi bolo zbytocne fitko 😂

domkakvet
•
Dnes o 19:42

@anonym_autor urcite ma vyznam cvicenie aj doma.

wolf_
•
Dnes o 19:47

Akékoľvek správne cvičenie má určite zdravotné významy a celkovo benifity do života (psychika, sila, pohyblivosť, ......). A áno, aj tie estetické sa vedia prejaviť aj "len" cvičením doma - postupne sa mi domácim cvičením (a stravou) vyrysovalo telo, viditeľný sixpack...

anonym_74a411
•
Dnes o 19:47
@anonym_autor

@anonym_9de668 stravu mam upravenu uz dlho, velmi, zial nepodarilo sa mi zhodit ani gram. Keby jem ako ostatni uz mam asi 150kil😢 niekto len upravi stravu a bum 5kg dole

@anonym_autor ja cvicim tiez doma. Fitko ma nebavi. Mam gumy, jednorucky, taku malu fit loptu. Davam rychlochodzu ako sa mi kedy podari, chcela by som aspon 5x za tyzden. Vzdy je to viac ako nic, lepsie ako sediet na gauci. Kolegynu posli niekam a rob si podla seba.

jogy1984
•
Dnes o 19:49

Taky antický športovci nemali fitka. Boli to strašný hlupáci že sa snažili športovať úplná strata času .

anonym_975b50
•
Dnes o 19:54
@anonym_2be06f

zalezi od toho aky mas ciel. Pre mna to co ja cvicim vyznam ma cvicim Tabatu a Hiit k tomu by mi bolo zbytocne fitko 😂

@anonym_2be06f
Co je hiit?

anonym_f34446
•
Dnes o 20:12
@anonym_9de668

@anonym_9de668 važila som si všetko dopodrobna, zapisovala som kazdú lyžicku oleja atď a predsa dokopy nic, dávala som sem screenshoty kalorických tabuliek. pridala som sa aj do skupiny cesta k mojej premene, moja menopauza a lieky si robia svoje. Proste nič nepomohlo, nakoniec to každá uzavrela tým že niekde robím chybu, len nikto nepovedal kde....

anonym_059abf
•
Dnes o 20:20

Najdôležitejšie je úprava stravy, priberáme z jedla, ...treba upraviť jedálniček a každý pohyb navyše je plus. Ja som začala chodit peši do práce a z práce a za dva roky som schudla 6 kg a to som nič nezmenila, len pridaný pohyb navyše. A to som ani chudnúť nejako nechcela 🤣

silvike
•
Dnes o 20:48

@anonym_autor Preco by to mala byt strata casu. Samozrejme , ze nie je. Kazdy kazducky pohyb sa pocita. Hlavne teda ak ma clovek vyslovene sedavu pracu a celych 8h je dajme tomu za pc, tak ake kolvek cvicenie je vyslovene nutne. Pohyb je zivot. Takze smelo do toho, hybat sa kym sa da, v starobe sa uz velmi dat nebude.

anonym_f9c4b2
•
Dnes o 21:07

Za mňa najlepšia vec, pre ktorú som sa pred 2 rokmi rozhodla bolo zacat pravidelne cvicit doma, vratane rychlochodzy na pase...vysledky ma milo prekvapili..za mna by bolo fitko strata casu..nieco, co sa neda dlhodobo udrzat..kym by som sa upravila, cesta do fitka a späť, to by som časovo nestihala..doma cvičím aj o desiatej večer, keď dom stíchne..milujem to❤️

biba_18
•
Dnes o 21:12

po upravenej strave si neschudla ani gram? tak to máš upravené nedostatočne…

fairyy
•
Dnes o 21:52

bud nieco nezapisujes spravne alebo to mas zle nastavene alebo nejes dost bielkovin alebo je tam privela tukov a sacharidov alebo pijes malo vody alebo si bola dlhodobo v deficite alebo mas zdravotny problem nejaky....ale ja od marca chudnem len stravou a 14kg je dole a to pokracujem este, len som mala pauzu...a k otazke cvic smelo doma staci to