icon

Cvičenie doma podľa aplikácií. Aké máte výsledky?

7. apr 2026

Ahojte cvicili ste doma podla nejakej aplikacie kde ste tym cvicenim videli vysledky?

anonym_151bb8
7. apr 2026

@anonym_autor nie

autor
7. apr 2026
@anonym_151bb8

@anonym_autor nie

@anonym_151bb8 mozem vediet aj tak co to bola za aplikacia?

anonym_89bfaf
7. apr 2026

Podľa aplikácie nie, podľa YT videí (Chloe Ting, Pamela Reif, FitnessBlender) som začala počas pandémie... a výsledky neboli určite tak rýchle a tak viditeľné ako sa to rozbehlo, keď som začala chodiť do posilky, ale každý pohyb lepší ako žiadny (samozrejme, tak aby si človek neublížil)... záleží teda aj aké výsledky očakávaš a chceš dosiahnuť, ja som formovala, nechudla... ale také tie appky čo sú reklamy, že stačí 5 minút denne "cvičiť" pri tom čo ležíš na posteli, to je blbosť

stellarstar
7. apr 2026

Na IG mám uložených pár cvikov podla toho

anonym_e0e82d
7. apr 2026

@anonym_autor ja cvičím s konkrétnymi babami na youtube. A ak cvičím pravidelne, vidiet rozdiel. Samozrejme, nejde to tak rychlo a výrazne ako vo fitku ale ja som spokojna

hulica
7. apr 2026

@anonym_autor ja som si zaplatila balancetv a super, vidim vysledky a s nimi sa mi cvici velmi dobre

mirage
7. apr 2026

normalne cvicim s cinkami doma - rozne vahy rozne cviky, alebo kettlebel, ci gumy, caroline girvain ci heather robertson, joe wick. Ale aj na stravu si davam pozor, a jasne, vidiet vysledky.

martinka13
7. apr 2026

Výsledky mám dobré. Začala som cez covid. Platim si balance.tv Cvičím 4xdo týždňa. Vyhovuje mi výber tréningov. A aj archív. A platím smiešnu sumu v porovnaní s tým, čo som platila v posilke s trénerom.

anonym_f8e2e2
7. apr 2026
@martinka13

Výsledky mám dobré. Začala som cez covid. Platim si balance.tv Cvičím 4xdo týždňa. Vyhovuje mi výber tréningov. A aj archív. A platím smiešnu sumu v porovnaní s tým, čo som platila v posilke s trénerom.

@martinka13 kolko to stoji prosim?

mirage
7. apr 2026
@anonym_f8e2e2

biba_18
7. apr 2026

ak budeš cvičiť pravidelne, tak budeš vidieť výsledky. chceš činky alebo vlastnou váhou?
skús pozrieť toto - to sú úplne SMIEŠNE cviky z pohľadu náročnosti, ale maximálne efektívne… ja mám program one & done. jedno cvičenie má cca 7-8 minút a zopakuješ to 3x a máš svalovku poriadnu… je to zábavné tým aké je to smiešne nenáročné…
https://members.sveltetraining.com/program/

martinka13
8. apr 2026
@anonym_f8e2e2

@anonym_f8e2e2 tuším 21 eur platim na 3 mesiace. Ale mám tam už dlho členské. Pozri web. Tam je všetko

zznmsk
8. apr 2026

Mám appku od Pamely Reif, veľa veci tam je zdarma ale platím si predplatné. Cez apple cca20€/rok. Ma tam viacero programov podľa náročnosti a tiež ako často môže človek cvičiť. Aj často varím podľa jej receptov. Výsledky sú super ale chce to konzistentnosť.