Cviky na hrubé lýtka. Skúsenosti a tipy?
Ahojte,
nemate niektora skusenost s cvikmi na hrube lytka ? Nemam zdravotmy problem, len su ku zvysku tela dost silne. Mam 51 kg. Nemam rada siroke nohavice, rada nosim obtiahnute. Cez leto ked zoberiem suknu alebo kratasy je to vidiet.
Co mi povedala moja trénerka, jedine co vieme dosiahnuť je maximálne pol cm dole z každej strany.Tiez sa s tym celý zivot učím zit
Ak začneš vyslovene cvičiť lýtka, tak budú ešte väčšie. Čo by koľkí chlapi za také dali 😃.
pri vahe 51 kg aj ked nepoznam tvoju vysku ide skor o fyzionómiu ako taku, stavbu tela.. nie o tuk a s tym veru neurobis nic, len sa zmierit
pri vahe 51 kg aj ked nepoznam tvoju vysku ide skor o fyzionómiu ako taku, stavbu tela.. nie o tuk a s tym veru neurobis nic, len sa zmierit
@anonym_7e67a8 vyska 169 cm, fakt brucho chude, boky skoro ziadne , a nohy cele zle.
Lýtka sú veľký problém, lebo akonáhle ich začneš cvičiť, väčšinou práve naberajú na objeme...
Lytka su u niektorych ludi prirodzene velke, lebo horsia paka v clenku a aj na mensej vahe musia vynakladat viac sily. Potom staci tanec,... kde su lytka namahane a uz su hrube. Otazka je, ci su to svaly, alebo tuk. Z tuku sa da zhodit. Bezne cvicit by nemal byt problem, lebo je to huzevnaty sval, nesie celu vahu tela a treba naozaj ho vela a tvrdo cvicit, aby tam clovek pridal par cm.
Vyskusaj cviky doma. Stacia vypony doma na jednej nohe na schodoch, na hrubsej knihe,...
Lytka su u niektorych ludi prirodzene velke, lebo horsia paka v clenku a aj na mensej vahe musia vynakladat viac sily. Potom staci tanec,... kde su lytka namahane a uz su hrube. Otazka je, ci su to svaly, alebo tuk. Z tuku sa da zhodit. Bezne cvicit by nemal byt problem, lebo je to huzevnaty sval, nesie celu vahu tela a treba naozaj ho vela a tvrdo cvicit, aby tam clovek pridal par cm.
Vyskusaj cviky doma. Stacia vypony doma na jednej nohe na schodoch, na hrubsej knihe,...
@anonym_8469be dakujem velmi pekne za radu 🙂🙏
@ankapal ja mam ceky zivot hrube lytka mame to v rodine s tym nic nespravis
@anonym_8469be dakujem velmi pekne za radu 🙂🙏
@ankapal tak presne 40 cm takze tvoje su nic..mam skoro 50 r. 158 cm a 52 kg...ale mala som take aj pri 47 kg. Takze nemas hrube lytka ja mam hrube ale moje su pevne....
Vyser sa na to a užívaj si život.. Bud rada ze ťa tie lýtka nosia 🫶

no s tym sa treba jednoducho len naucit existovat. prijat ich take, ake su. cvicenim urcite tensie nebudu 🙂