Je joga len pre ženy?
Volakedy som jogu pravidelne cvicila. Dnes som synom ( dvom skolkarom) ukazat nieco z jogy na youtube. Nestihla som...s muzom obrovska hadka, ze si nezela aby som im to ukazovala. Ze je to vylucne pre zeny. Vraj to mam okamzite vypnut. Tak? Je to len pre zeny? Dakujem
jogin je muz, kopa muzov cvici jogu, nielen v Indii ale vsade vo svete, pan manzel nech si dostuduje.
@viestta Vraj to bolo davno. Teraz ju cvicia len zeny.
A teda tych zopar kusov ho nezaujima...
Prosim:
https://manflowyoga.com/
Manzelovi odkaz, ze sa zabudol v minulom storoci a nech si dostuduje, o com je "muznost" v tento dobe.
@anonym_autor Môj muž veľa rokov chodil na jogu,ale takú ozajstnú s joginom.
@viestta Vraj to bolo davno. Teraz ju cvicia len zeny.
@anonym_autor pan manzel ma tak trosku (mozno aj celkom dost) macisticke nazory. Mozno aj komplexy. Este neprisiel na to co robi chlapa chlapom. A mozno na to ani nikdy nepride, iste je, ze joga nesposobuje pokles produkcie testosteronu
Nepoznate YT kanal kde precvicuje muz?
@anonym_autor obcas idem na jogu a chodia tam aj chlapi
Boh Šiva najvyšší zjaviteľ učenia jógy je uctievaný symbolom Lingam čo je mužský falus. Práveže joga je viac mužská záležitosť, ako ženská.
Boh Šiva najvyšší zjaviteľ učenia jógy je uctievaný symbolom Lingam čo je mužský falus. Práveže joga je viac mužská záležitosť, ako ženská.
@anonym_d38401 Vraj teraz uz nie 🤷
A synov budeš mať povolené učiť variť, prať, žehliť, upratovať aby sa vedeli samostatne postarať o seba? Či je to len ženská práca?
A synov budeš mať povolené učiť variť, prať, žehliť, upratovať aby sa vedeli samostatne postarať o seba? Či je to len ženská práca?
@anonym_d38401 Ide iba o jogu.
Čo keď sa syn rozhodne byť baletným tanečníkom ako Billy Elliot, to asi muž dostane infarkt.
https://www.csfd.sk/film/2231-billy-elliot/preh...
Čo keď sa syn rozhodne byť baletným tanečníkom ako Billy Elliot, to asi muž dostane infarkt.
https://www.csfd.sk/film/2231-billy-elliot/preh...
@anonym_d38401 Neviem. Monentalne je diskusia o joge.
Joga je cvičenie, nepodlieha módnym trendom. Cvičia ju stále rovnako aj muži aj ženy. Dúfam že pán manžel nemá predpotopne názory aj ohľadne domácich prác a postavenia žien v spoločnosti.
@wolf_ Popravde neviem co mu to sadlo na nos. Skusil ju so mnou este ked som cvicila a teda dala mu riadne zabrat.
neviem odkiaľ má že TERAZ jogu robia iba ženy. pretože indickí učitelia sú všetci doradu muži… a dva príklady zo slovenska - fredy ayisi a jaro pavek…
neviem odkiaľ má že TERAZ jogu robia iba ženy. pretože indickí učitelia sú všetci doradu muži… a dva príklady zo slovenska - fredy ayisi a jaro pavek…
@biba_18 Ved to, ze "len" dvaja. Zien je x, preto tvrdi, ze je len pre zeny
Zober muža na powerjogu a potom nech hovorí volačo 😂
@anonym_autor keď mu napíšem ďalších, akú to bude mať váhu? teraz som ti napísala že z indie učia jogu muži…
@anonym_autor keď mu napíšem ďalších, akú to bude mať váhu? teraz som ti napísala že z indie učia jogu muži…
@biba_18 Berie do uvahy Slovensko lebo zijeme tu
taká hlúpa téma, sorry…
Fajne vadný kus máš doma. Asii sa to neprejavuje len pri jóge, však😉
Videla som naživo, precvičovať jógu muža (cca 90kil) a povedala som si,tak toto je iný level,ako človek dokáže ovládať a ovládnuť svoje telo 😯. To by som asi dala po 10rokoch a to s tvrdým sebazaprením a úplným dôsledným prístupom 🤭.
@anonym_autor A co by robil ak by si to nevypla?
@anonym_autor a cim to odovodnil? Ma nejake odborne clanky, ktore by potvrdzovali, ze joga nejako skodi chlapom? A coho sa vlastne boji?

jogin je muz, kopa muzov cvici jogu, nielen v Indii ale vsade vo svete, pan manzel nech si dostuduje.