Je možné zvládnuť školu tanca po štyridsiatke?
Absolvoval niekedy niekto v staršom veku školu tanca?
Som muž a som totálne drevo a mám chuť sa naučiť aspoň dáke základy spoločenských tancov. Chcel by som sa prihlásiť na dáky kurz, no hanbím sa za to trošku. Dá sa to vôbec naučiť? Mám 40+.
@anonym_autor My sme chodili s manželom pol roka do tanečnej školy pre dospelých a bolo tam mnoho ľudí nad 40, dokonca aj dôchodcovia. Kroky sa dajú naučiť, rytmus už ťažšie. Ale smelo do toho, držím palce.
@d_ivana Práveže mi ide o tie kroky a samotný pohyb tela. Rytmus je u mňa v pohode, hral som dakedy na hudobný nástroj, takže to počujem. Len sa neviem hýbať.
A ako to je, keď nemám partnerku, nevieš?
@anonym_autor vrelo do toho, super čas nato, držím palce 😊👍
Vždy som po tom túžil naučiť sa to. Ako píšem som totálne drevo, neviem sa hýbať. Keď som mal predtým partnerku, túžil som ju vziať napríklad na ples, no ja by som len sedel, tak načo by to bolo.
A mám dcéru, určite raz bude maturovať a hádam sa dožijem aj jej svadby.
40+ nie je starsi vek preboha, to si povedz v 60+, ale aj vtedy by som do toho isla
Vždy som po tom túžil naučiť sa to. Ako píšem som totálne drevo, neviem sa hýbať. Keď som mal predtým partnerku, túžil som ju vziať napríklad na ples, no ja by som len sedel, tak načo by to bolo.
A mám dcéru, určite raz bude maturovať a hádam sa dožijem aj jej svadby.
@anonym_autor treba ísť do tanečnej školy a opýtať sa, či ti vedia zohnať tanečnú partnerku, niekedy sa prihlási žena sama, alebo muž sám a oni ich potom popárujú
Ja neviem, ale si myslím ze na tieto kurzy sa chodí bez partnera, ved kroky sa dá naučiť aj tak. Kľudne chod do toho 👍
@d_ivana Práveže mi ide o tie kroky a samotný pohyb tela. Rytmus je u mňa v pohode, hral som dakedy na hudobný nástroj, takže to počujem. Len sa neviem hýbať.
A ako to je, keď nemám partnerku, nevieš?
@anonym_autor To vôbec neviem. Skús sa opýtať nejakej kolegyne, susedy, či by s tebou nešla. 🙂
Smelo do toho partnerka problém nebude. V kurzoch aspoň u nás tancujú aj dve ženy. Kolega 50 kedysi tak chodil. Nikdy nemal o partnerku nudzu

@anonym_autor My sme chodili s manželom pol roka do tanečnej školy pre dospelých a bolo tam mnoho ľudí nad 40, dokonca aj dôchodcovia. Kroky sa dajú naučiť, rytmus už ťažšie. Ale smelo do toho, držím palce.