Je online kurz Peach Lab od Martiny Markovej zázrak?
Ahojte zakúpil si niekto cez Instagram ten kurz na zadok "Peach Lab" od Martiny Markovej? Je to naozaj taký zázrak? Ďakujem za info
To ked si pozries, tak ti potom narastie super pevny zadok? 🙂
@anonym_be4556 ha ha ha
Odporúčam, baba vie čo robí. Mám peach lab a aj ten e book 28 tréningov👍
Odporúčam, baba vie čo robí. Mám peach lab a aj ten e book 28 tréningov👍
@viktoriaandrascik ďakujem 🙂 A nebol problém s platbou?
@viktoriaandrascik ďakujem 🙂 A nebol problém s platbou?
@anonym_autor nie žiadny problém, platba kartou a nabehlo to do mailu za 3 minútky.
@anonym_autor nie žiadny problém, platba kartou a nabehlo to do mailu za 3 minútky.
@viktoriaandrascik vďaka za info, asi teda zakúpim, bála som sa, či to nie je aj nejaký ogab alebo tak, lebo je to fakt lacné, až moc za toľko informácií 😅
Áno má výbornú cenu a užitočné informácie. Pozri si ju aj na IG má tam tiež veľa videí s cennými informáciami. Ale odmakať si to musíš sama 😂 ja som teda spokojná mám super zadok 🙂
veď martina má aj riadne web stránku, nie iba ig, roky robí trenerku..
Áno má výbornú cenu a užitočné informácie. Pozri si ju aj na IG má tam tiež veľa videí s cennými informáciami. Ale odmakať si to musíš sama 😂 ja som teda spokojná mám super zadok 🙂
@viktoriaandrascik jasné, viem, že musím makať a nie iba si to pozrieť ako tu niektoré milé baby mali ironické poznámky 🙄 Makám aj teraz, ale nechcem zbytočne makať bez výsledkov😅
veď martina má aj riadne web stránku, nie iba ig, roky robí trenerku..
@biba_18 ja ju až tak nepoznám, iba chvíľočku ju sledujem
@anonym_autor sledujem ju dlhšie, podľa mňa hlavu aj patu čo robí…
@viktoriaandrascik jasné, viem, že musím makať a nie iba si to pozrieť ako tu niektoré milé baby mali ironické poznámky 🙄 Makám aj teraz, ale nechcem zbytočne makať bez výsledkov😅
@anonym_autor tak si program od nej určite kúp za ti peniaze je super👍
Za mna vyhodene peniaze. Som trenerka a chcela som vidiet, ako to robi niekto iny. Nic svetoborne, co nenajdes aj zadarmo, mne to nedalo vobec nic. A ten akoze edukativny vyznam… ach.
Za mna vyhodene peniaze. Som trenerka a chcela som vidiet, ako to robi niekto iny. Nic svetoborne, co nenajdes aj zadarmo, mne to nedalo vobec nic. A ten akoze edukativny vyznam… ach.
@anonym_32c06a to naozaj? Teraz chrobák v hlave, zajtra som chcela kupovať 😅
Že ešte stále je dosť ľudí,ktorí veria na zázraky . Musím aj ja dáku blbosť vymyslieť ,aby som takto zarobila
Že ešte stále je dosť ľudí,ktorí veria na zázraky . Musím aj ja dáku blbosť vymyslieť ,aby som takto zarobila
@barbie2023 Akože zase má neberte niektorí za slovíčka, myslela som, či to je fakt také dobré, ako sa tvrdí, či tam sú fakt také dobré rady atď. Aké tu na MK má uz asi nič neprekvapí, ľudia len hľadajú niečo, aby autora chytili za slovíčko a mohli ho tu bombardovať.
@barbie2023 a inak ty si si to zakúpila, keď hovoríš, že to je blbosť? Cvičis vlastne?
@barbie2023 a inak ty si si to zakúpila, keď hovoríš, že to je blbosť? Cvičis vlastne?
@anonym_autor pretože som nemusela byť vo vesmíre ,aby som vedela ,že Zem je guľatá... Jednoducho ako telocvikár a niekto kto roky cvičí viem,že toto sú blbosti. Pár kvalitných cvikov ako napr bulharské drepy a rozumná strava je základ a nič iné na svete nepomôže.
@anonym_32c06a to naozaj? Teraz chrobák v hlave, zajtra som chcela kupovať 😅
@barbie2023 v poriadku, ja cvičím primárne bulharsky drep, aj keď ho nenávidím 😅🫠, ale je to jediný cvik, pri ktorom si dokážem efektívne zvyšovať záťaž v mojich podmienkach, a ešte RDL, to je asi tak všetko, potom už len ľahké gumičkové cviky, najradšej by som hip thrust, ale na ten n nám doma podmienky, môžem 14 kg a som skončila, pri drepe môžem až 40 kg a dokážem si zvyšovať po 2 kg kľudne ( tam ešte nie som 🤣), len som chcela nejaký komplexný výklad čo a ako a po zakúpení (už som kúpila) som zistila, že niektoré veci som nerobila, čo asi bolo treba, takže mi to niečo pomohlo a v iných som sa zase utvrdila, že robím správne, nechcela som cvičiť pol roka a zistiť, že to nebolo k ničomu a robila som veci zle. Viem, že tieto veci by mi povedali aj iní tréneri, ale nemám času a bolo.by to aj oveľa drahšie zaplatiť si osobnú trénerku, takže neľutujem tých 11€, niečo mi to dalo, ale zázrak to naozaj nie je, v zmysle, že naozaj
@anonym_autor sú tam veci, ktoré sa dajú nájsť zadarmo na nete (o niektorých som vedela), ale teraz mám komplexné informácie a mám trocha poriadok v hlave čo sa týka môjho tréningu a aj si ho idem pozmeniť a dúfam, že to bude prospešné 👍😉Držte palce
@anonym_32c06a písala som ti vyššie, omylom som označila samu seba🤣

To ked si pozries, tak ti potom narastie super pevny zadok? 🙂