Koľko skokov cez švihadlo počas jedného cvičenia?
Ahojte. Tie ktoré už dlhodobo skáčete cez švihadlo, koľko dáte jednorazovo ? Kľudne aj s prestávkami ale nemyslím tak že 300 ráno 300 večer. Počas jedného cvičenia?
Kedy a ako ho zaradzujete do cvičebného plánu?
Čítala som že má byť 3000 skokov denne? Ja idem vypľuť dušu po 500
@anonym_autor drž sa 😁😊😁👍👍👍
@ivicatolic teda ďakujem, ale k téme nemáš nič?
@ivicatolic teda ďakujem, ale k téme nemáš nič?
@anonym_autor nie, len som zaspomínala 😊, keď som mala o 20 rokov menej, dávala som tak po 1000 , teraz už len chodím ...😊🖐️
@anonym_autor nie, len som zaspomínala 😊, keď som mala o 20 rokov menej, dávala som tak po 1000 , teraz už len chodím ...😊🖐️
@ivicatolic jaaaj tak to je super, aj chôdza je veľmi prospešná. Ďakujem ešte raz
@anonym_autor to kde si citala 3000 skokov denne? pre zaciatocnika staci 100 ak vladzes a sportujes tak tych 300 uplne na pohodu das, neskor sa vies dostat aj vyssie 😉
@anonym_autor inak ja skacem dlho, teraz od januara som si dala vyzvu ze potiahnem cely rok, inak zalezi aj od toho co idem skakat ak len kondicne tak 1000 mam za nejakych 6-7min, dnes som si za cca 20 minut odskakala 2060 skokov, takze velmi zalezi od kondicky, aky styl ides skakat: kondicne, hiit, freestyle, ci skaces na rychlostnom svihadle alebo zatazovom a pod

@anonym_autor drž sa 😁😊😁👍👍👍