Ktorý proteín je najchutnejší?
Ahojte aký proteín si dávate? Ja som začiatočník, kúpila som si neochuteny, ale nechutí mi, chcela som zdravšiu variantu, ale nedávam to😅 Poprosím značku aj príchuť, ďakujem.
ja si davam konopny , neuochuteny, vyhoda , ze ho mozem pridat aj do slanych jedal. chuti tak orieskovo.
@anonym_autor podla mna gym beam cokolada.
@anonym_bc42fe ďakujem, Gym Beam mám aj ja, ale ten neochuteny, neviem ako iné (môj prvý )ale super sa rozpúšťa
ja si davam konopny , neuochuteny, vyhoda , ze ho mozem pridat aj do slanych jedal. chuti tak orieskovo.
@negymama mne konope smrdí, neviem, či by mi to.chutilo, stačí mi krém😅
BioTech USA, nutrend (je jedno ktorá príchuť). Jediné, ktoré mi chutili a to som ich vyskúšala mnoho.
@anonym_autor Ak chces kvalitnejsie zlozenie tak odporucam vilgain ale chut je velmi individualna zalezitost. Mne zatial nechutil nijaky okrem tych clear proteinov co chutia ako limce. Cize za mna odporucam tie. Inak niektore znacky maju aj take vzorky, resp mensie balenia, aby si mohla vyskusat predtym nez kupis cele balenie.
daj si vajcia - slepacie a nespekuluj
@anonym_autor my sme mali biotech USA ale zloženie má naprd. Takze sme si teraz objednali od vilgain ešte neprišiel. No aj gymbeam má dobre zloženie až na sladilo.
daj si vajcia - slepacie a nespekuluj
@princkrason si fakt inteligentný
@anonym_autor za mňa toto je top v proteínoch a chuť brutálna.
https://www.voxberg.com/produkty/proteiny/whey-...
@anonym_autor no tie kremy su z listov rastliv , vonia/smrdi to po tom vytazku ci oleji, ci ako to nazvat.
semienka su take orechove, to je uplne ina chut.
ale to je jedno. Skusaj co ti vyhovuje.
@negymama aha no ešte som to nezavrhla, ja mám práveže rada orieškovú chuť, navyše konope je zdravé a aká značka to je?
@anonym_autor a co mas proti vajecnym bielkovinam? 😲
@princkrason Nič, ale tvoja odpoveď je trochu odveci, samozrejme, že si davam aj iné bielkoviny (aj vajcia), okrem prášku, ktorý mám iba ako doplnok, bohužiaľ nevládzem zjesť denne 100g bielkovín v potravinách 🥵
@princkrason Nič, ale tvoja odpoveď je trochu odveci, samozrejme, že si davam aj iné bielkoviny (aj vajcia), okrem prášku, ktorý mám iba ako doplnok, bohužiaľ nevládzem zjesť denne 100g bielkovín v potravinách 🥵
@anonym_autor no presne, mne tiez uz vajicka aj krkom idu. clovek nezje 4 denne, kazdy den uz vobec nie.
ja používam biotech usa vegan, príchute striedam.
ak ti nechutí ten čo máš - pridávaj ho do jedla keď je neochutený - do jogurtu, do vločiek, do poobedňajšieho tvarohu - a ochutíš to dropsami napr ...
ja používam biotech usa vegan, príchute striedam.
ak ti nechutí ten čo máš - pridávaj ho do jedla keď je neochutený - do jogurtu, do vločiek, do poobedňajšieho tvarohu - a ochutíš to dropsami napr ...
@biba_18 to isté ma napadlo, rozmýšľam že dám ešte Gym Beam šancu a vyskúšam príchuť, lebo je rozdiel bez príchute a s príchuťou. Takto to chutí ako mlieko a ja samotné mlieko nemám rada, jedine ochutené (napr. kakao) 😅
@negymama a vajcia nakoniec az tolko bielkovinn nemaju
Ja obcas pijem slany karamel id wixbergu, v mlieku sa to da
@majlo1234 no zas toto ja nemozem, pijem iba cistu vodu, akykolvek "sejk" ci vo vode ci v mlieku by som nedala, asi by ma naplo. teda urcite.
a kase pudinky a podobne "slizke" jedla, ja nejem, pamiatka z detstva ked ma v liecebni nasilu krmili mixovanou stravou v 3 rokoch.
takze ja neviem, kde by som take sladke prichute upotrebila.
Ja som mala vegan od Gymbeam, cokoladovy, ale to je ako piesok, keby som pila, to sa nerozpusti a drhlo ma z toho, tak uz na veganske kaslem. Mam teraz Biotech USA, s kofeinom (chuti fakt ako latte, aj muzovi chuti) a este mam black biscuit prichut, aj to je mnam. Len na mna su zbytocne sladke, tak si davam viac mlieka alebo vody.
Ja som mala vegan od Gymbeam, cokoladovy, ale to je ako piesok, keby som pila, to sa nerozpusti a drhlo ma z toho, tak uz na veganske kaslem. Mam teraz Biotech USA, s kofeinom (chuti fakt ako latte, aj muzovi chuti) a este mam black biscuit prichut, aj to je mnam. Len na mna su zbytocne sladke, tak si davam viac mlieka alebo vody.
@anonym_cd8883 a tu kavovu chut vies dat aj do beznej kavy? vie sa to uplne rozpustit? bez pocitu "zrniecok?
@majlo1234 no zas toto ja nemozem, pijem iba cistu vodu, akykolvek "sejk" ci vo vode ci v mlieku by som nedala, asi by ma naplo. teda urcite.
a kase pudinky a podobne "slizke" jedla, ja nejem, pamiatka z detstva ked ma v liecebni nasilu krmili mixovanou stravou v 3 rokoch.
takze ja neviem, kde by som take sladke prichute upotrebila.
@negymama Vyskusaj ten clear protein 🙂 Niektore prichute fakt chutia ako ice tea 😀
Ja som tiez mala problem s tou sejkovou konzistenciou, takze uplne ta chapem.
@anonym_autor veď práve, neochutený fakt do jedla - aj do cesta na palacinky, do cottage ... a ja dokonca občas pridávam neochutený k ochutenému a sťahujem tú sladkosť ochuteného ...
Za mňa Scitec biela čokoláda - pistácia 🤤
@princkrason kolko ks vajec by musela zjesť, aby mala 24g bielkovin? Bez tuku.
Autorka, gymbeam maju dobre príchute, objednaj hoc aký, my mame akurát banan a biela čokoláda.
Tento pridavaj do pečenia, jogurtu, tvarohu..
@princkrason kolko ks vajec by musela zjesť, aby mala 24g bielkovin? Bez tuku.
Autorka, gymbeam maju dobre príchute, objednaj hoc aký, my mame akurát banan a biela čokoláda.
Tento pridavaj do pečenia, jogurtu, tvarohu..
@anonym_979409 Ďakujem, rozmýšľam čokoláda -kokos,
@anonym_cd8883 a tu kavovu chut vies dat aj do beznej kavy? vie sa to uplne rozpustit? bez pocitu "zrniecok?
@negymama nerozumiem, no ak si dam toto "latte", tak uz nepijem klasicku kavu, ma to tusim na davku 84 mg kofeinu, ak netrepem 😅
@negymama do jogurtu, do cottage, do cesta na wafle ...
@biba_18 no este tak do jogurtu si viem predstavit, cottage mam velmi rada, ale len cisty alebo na slano. Ja celkove velmi velmi malo jem tzv sladke jedla, ako palacinky, wafle -ee, to uz vobec nie.
jedine ten kavovy by som do kavy asi zniesla ak by sa dokonale rozpustil. alebo aj do jogurtu kavova chut .

@anonym_autor podla mna gym beam cokolada.