Ktorý proteín je najchutnejší?
Ahojte aký proteín si dávate? Ja som začiatočník, kúpila som si neochuteny, ale nechutí mi, chcela som zdravšiu variantu, ale nedávam to😅 Poprosím značku aj príchuť, ďakujem.
Mna este napadlo, kedze som tehotna, a s bielkovinami mam problem, ktory by ste mi odporucili zlozenim? Ze by som vymenila za iny, ak ten Bio tech izolat nie je vhodny. Pozeram tie Vilgain, sladene steviou. Budu ok?
@anonym_cd8883 chapem, cize to potom pijes miesto kavy. skusim pozriet.
@negymama ano, tak. Ale som tehotna, tak idem daky "lepsi" pozriet.
Používam neochuteny a sama si dorabam, na čo mám chuť. Niekedy ho rozmixujeme s banánom a arasidovym maslom, inokedy pridám škoricu alebo vanilku, kakaový prášok, niekedy dám čučoriedky alebo mango. Podľa toho čo dám, sa rozhodujem aj či ho ešte dosladim alebo nie. Ako sladidlo používam javorový sirup alebo cakankovy. Najčastejšie ho mixujem so sojovym mliekom z dmky, alebo aj kokosovým. Vymyslieť sa to dá na veľa spôsobov.
gymbeam som mala jahodový, hnus, ani som ho nedopila. Celkom sa dá piť Dm eiweiss 90 vanilka aj čokoláda. Celkom dobré sú Mixit, ale nemajú taký veľký podiel bielkovín ako napr. DM proteín. Všetky pijem s mliekom, lebo s vodou mi to nechutí.
@anonym_cd8883 len potom davaj pozor aby zas nepresvihla bielkoviny, tie su zataz na oblicky, a tie pri tehotenstve maju vacsiu zataz celkove.
@negymama no ja mam aj vysoky tlak, ale s oblickami som problem nemala ani predtym v tehotenstve, napriek tlaku. Len ja nie som schopna dat ani 70g tych bielkovin, vazim aktualne +- 70 kg. Absolutne mi nejdu dole krkom tie tvarohy, skyry a jogurty, teraz uz duplom nie. A iba sacharidy mi idu na chut, no len z tych ani dieta nema tolko vyzivy, len priberiem zvytocne, aj tak mam uz vela 🫣. Chcela som chudnut a do toho namiesto ocakavanej menopauzy prekvapko 😅🫣.
Tak ten 1g na 1 kg vahy je ok, nie?
Ten neochuteny dávam napr do fit receptov alebo smootie, odporucam. Inak tiež väčšinou gymbeam ale iba zakladne príchute ako čokoláda, banán.. teraz som skúsila karamel, ten je tiež fajn ale nie pre každého... iné značky a rôzne tutiftuti príchute mi chutili dosť umelo ale 100 ľudí- 100 chutí.
@negymama no ja mam aj vysoky tlak, ale s oblickami som problem nemala ani predtym v tehotenstve, napriek tlaku. Len ja nie som schopna dat ani 70g tych bielkovin, vazim aktualne +- 70 kg. Absolutne mi nejdu dole krkom tie tvarohy, skyry a jogurty, teraz uz duplom nie. A iba sacharidy mi idu na chut, no len z tych ani dieta nema tolko vyzivy, len priberiem zvytocne, aj tak mam uz vela 🫣. Chcela som chudnut a do toho namiesto ocakavanej menopauzy prekvapko 😅🫣.
Tak ten 1g na 1 kg vahy je ok, nie?
@anonym_cd8883 keď dáš ten 1g na kg je to super. Nedá sa klasickou stravou dosiahnuť viac. Ja sa snažím do všetkého dávať čo najviac bielkovinovych veci a mame problém denne naozaj splniť svoju kvótu.
Mala som tiež rôzne ale teda Bewit proteíny sú mega zložením a fakt chutné. Zatiaľ som mala tuším 3 príchute a skúšam postupne nové.
PS: s Bewitom pracujem, no keďže tu nedávam môj link, tak snáď ma zasa nejaká dobráčka nenahlási. Rozumej - keď nedám link, nemám z toho nič 🤣
BioTech USA, nutrend (je jedno ktorá príchuť). Jediné, ktoré mi chutili a to som ich vyskúšala mnoho.
@a0 z biotechnológie zvyknú mať hnačky, aspoň nám sa zákazníci sťažovali naň..
@princkrason Nič, ale tvoja odpoveď je trochu odveci, samozrejme, že si davam aj iné bielkoviny (aj vajcia), okrem prášku, ktorý mám iba ako doplnok, bohužiaľ nevládzem zjesť denne 100g bielkovín v potravinách 🥵
@anonym_autor ako to? veď si daj na raňajky buď 3 vajcia, alebo tvaroh, desiatu porieš jogurtom s orieškami a ovocím, na obed daj 150g kuraciny + príloha a k tomu cottage so šalátom (prípadne cottage daj na olovrant) a na večeru si daj tiež maso so zemiakmi/ryžou, alebo toasty so šunkou a syrom a máš vystarané 😀 aj viac máš zjedené ako by si mala mať 😂
@anonym_autor osobne ja by som ti poradila značku Kompava ,chuť akú chceš a skôr rastlinný, keď už to chceš také "diétne ".😃
@a0 z biotechnológie zvyknú mať hnačky, aspoň nám sa zákazníci sťažovali naň..
@popcorn2myska z biotech-u 😁 mobil píše čo chce😆
@anonym_979409 Ďakujem, rozmýšľam čokoláda -kokos,
@anonym_autor myprotein chupa chups
mne osobne bolo z proteínu od Gymbeam zle, nafukovalo ma, zažívanie v prdelke... 🤔 ale od Biotechu úplne v pohode, akože je pravda, že si ho dávam iba raz do mesiaca možno ani to a to len keď nestíham 😅 a v zásade si dávam iba čokoládu, iné mi prídu umelé 😁
@anonym_autor ako to? veď si daj na raňajky buď 3 vajcia, alebo tvaroh, desiatu porieš jogurtom s orieškami a ovocím, na obed daj 150g kuraciny + príloha a k tomu cottage so šalátom (prípadne cottage daj na olovrant) a na večeru si daj tiež maso so zemiakmi/ryžou, alebo toasty so šunkou a syrom a máš vystarané 😀 aj viac máš zjedené ako by si mala mať 😂
@miselka257 nestíham si každý deň robiť sama pre seba mäso, varím pre rodinu, mám dve deti a ťažko sa mi pripravujú tie jedlá proteínové, dávam si čo stíham, ale nepokryje mi to celé množstvo, ktoré potrebujem.
mne osobne bolo z proteínu od Gymbeam zle, nafukovalo ma, zažívanie v prdelke... 🤔 ale od Biotechu úplne v pohode, akože je pravda, že si ho dávam iba raz do mesiaca možno ani to a to len keď nestíham 😅 a v zásade si dávam iba čokoládu, iné mi prídu umelé 😁
@miselka257 mne zatiaľ z neho nie je zle, ale pijem ho len 5 dní zatiaľ. Zle mi je akurát z tej chuti/bez príchute 😅😅
@miselka257 nestíham si každý deň robiť sama pre seba mäso, varím pre rodinu, mám dve deti a ťažko sa mi pripravujú tie jedlá proteínové, dávam si čo stíham, ale nepokryje mi to celé množstvo, ktoré potrebujem.
@anonym_autor ja mám teplovzdušnú fritézu, jedlo mám do pol hodiny pripravené a pečie sa samo 😁 tak zapeč ryžu s mäsom v jednom pekáči 😀 príprava koľko, 10 minút? 😀 mne sa tiež nechce variť a nemám na to čas, preto varím rýchlo a chutne 😀 skús uvariť vajíčka, rozmixuj ich s kakaom a sladidlom podľa vlastného výberu a máš rýchly olovrant plný bielkovín 😁 upečcelé kura a jedz ho 2 dni na obed a večeru 😀 na druhý deń keď je už odstaté ho ober a daj do tortilly so syrom 😀
nakrájaj mäso so zeleninou, pridaj k tomu zemiaky, ochuť nejak fajne a daj zapiecť 😀 alebo bolonske špagety? 😀 s olivami 🤤
urob si fašírky v rúre z mletého morčacieho mäsa a ovsenými vločkami a k tomu šalát s opečenými krutónmi, daj nízkotučnýdresing a máš rýchly obed/ večeru 🤤 a ver tomu, že tie fašírky zjedia aj tvoje deti 😁
veď keďvaríš sebe, ar aj deťom to isté, len im nedávaj také veľké množstvo 😀 pripravuj si dopredu aj na dva tri dni 😁 také francúzske zemiaky s mletým mäsom mám bežne aj na 3 dni 😂 to isté aj fašírky z rúry 😀
Gym Beam čokoládovy je topka, s mliekom chuti ako sladké kakavko 😜
@miselka257 mne zatiaľ z neho nie je zle, ale pijem ho len 5 dní zatiaľ. Zle mi je akurát z tej chuti/bez príchute 😅😅
@anonym_autor tak to si šťastlivec, ak ti z neho nebolo zle do teraz, nebude ti ani pri dlhodobom užívaní (aspoň teda nemalo by ti byť) 😁
Ja milujem gym beam pistáciový 😍
Od Powerlogy, cena síce vyššia, ale zloženie veľmi dobré a čoko chuť perfektná. https://powerlogy.com/upgraded-sport-protein
Ja milujem gym beam pistáciový 😍
@viktoriaandrascik si mi teraz dala chrobáka, už mám coko-kokos v košíku a teraz rozmýšľam nad tou pistaciou 🥵
@viktoriaandrascik si mi teraz dala chrobáka, už mám coko-kokos v košíku a teraz rozmýšľam nad tou pistaciou 🥵
@anonym_autor ona je taká trošku marcipánová, vzorky z nich nemaju?
@anonym_autor ona je taká trošku marcipánová, vzorky z nich nemaju?
@viktoriaandrascik neviem pozriem sa, ale marcipán milujem, takže asi by mi chutil 😄
@viktoriaandrascik neviem pozriem sa, ale marcipán milujem, takže asi by mi chutil 😄
@anonym_autor a odkiaľ si ak sa smiem spýtať?

@negymama nerozumiem, no ak si dam toto "latte", tak uz nepijem klasicku kavu, ma to tusim na davku 84 mg kofeinu, ak netrepem 😅
@anonym_cd8883 chapem, cize to potom pijes miesto kavy. skusim pozriet.