Ktorý proteínový prášok odporúčate na cvičenie?
Ahojte, cvicite niektora? Ak ano, ktory protein kupujete? Kolkokrat mozes pit? Napriklad ak mas cvicenie.... A neskor beh?
Dakujem
Vilgain urcite.. alebo ptm GymBeam
@anonym_autor potrebuješ doplniť bielkoviny? Nevieš ich prijať normálne v strave? Koľko g máš na deň? Protein nieje potrebný, keď vieš bielkoviny prijať normálne
Mňa napinalo z každého jedného, rôzne prichute - s vodou, aj s mliekom. Teraz mám od gymbeam - slaný karamel, stále to nie je pre mňa chuťovka, ale pijem každý deň, čomu sa sama čudujem. Vždy po cvičení pijem a nikdy nie na prázdny žalúdok - je to sýte, aspoň pre mňa, niekedy až moc 😃
U nás v gyme sú gymbeam a biotech nenávidené značky a všetci ich považujú za bordel. Čím bude drahší, tým menej bude hnusný. 100+€ bude dokonca fajný 😂 no každopádne najlepšie srvátkový. Má kvalitnú bielkovinu a dobrú vstrebateľnosť. Dať si ho môžeš koľkokrát chceš, ale ideálne sa vždy snaž vyplniť bielkoviny stravou, práškom len doplň ak to nevieš ujesť, prípadne ak po cvičení nemáš možnosť jesť, tak je to rýchlovstrebaťeľné.
Kupujem na vilgain. Miesam mlieko voda mrazene ovocie.
Clear som vyskusala uz asi 5 znaciek a su
Hnusne sladene. Az mi zuby trpli.
Vilgain jednoznačne. Gymbeam neodporúčam z vlastnej skúsenosti, príchute nechutné.
Dakujem vam. ❤️samozrejme snazim sa aj v jedle, ale velakrat ma zachrani pit. Zatial mam z dm.
Zachrani pit,takze nejes pravidelne s dennym prijmom vsetkeho co treba.Tam zacni a donut sa jest.

@anonym_autor ja odporucam clear protein od vilgain. Chuti ako limca a nema v sebe to mliecne zlozenie. Pre mna je najjednoduchsie stravitelny a najmenej mi vadi chut. Pred behom by som ho urcite nepila. Idealne po. Resp ja si zvyknem davat na noc pokial nemam naplneny denny prijem bielkovin vo forme jedla.