Lyžovanie v zateplených legínach. Nebude mi zima?
Lyzovali ste uz v zateplených leginach? Rozmyslam, ze ci to stači, ked si dám termo prádlo a zateplené legíny namiesto oteplovačiek.......dakujem
To je nová móda? Zamrzla by som
@anonym_autor Myslím, že toto nie je dobrý nápad.
@anonym_autor určite nie, keď nechceš zápal mechura
@anonym_autor vsak chod a lyžiarske nohavice nechaj v aute ,bude ti zima tak si prezlečies
treba niečo neprefúkavé na ne.
Mne by zima nebola, ale bála by som sa, ze ked nahodou padnem budem celá mokrá.
Bude ti zima, lebo ti zateplene leginy prefukne. Potrebujes vrstvu proti vetru.
Raz som tak nahodne lyzovala a odmrzol mi podvozok a ro bolo relativne teplo. Lyziarske bundy nekryju cely zadok, takze to nie je dobry napad
Bude Ti zima
@anonym_autor Ďakujem. Dám si oteplovačky.
Pri lyžovaní sa pohybuješ rýchlosťou 50-70 km/h, to už pekne prefúkneš.
Určite nie, len také sedenie na lanovke by Ti bolo veľmi nepríjemné, nieto mokré legíny po prvom spustení, nemajú predsa vodeodolnu úpravu. Ak chceš obtiahnuté nohavice, tak kamoška má z Tchibo lyžiarske legíny.
A ked zacke snezit, tak budes v mokrych gatoch? 🙈 akoze ak chces realne lyzovat, tak sa treba adekvatne obliect, ak chces dat 2-3 jazdy a sediet v apre ski, tak to bude stacit
lyzujes iba chvilku . Dost casu stojis v rade sedis na lanovke atd
Nie budeš mať mokrú riť, sadneš raz na sedačku, zamrznu ti vaječníky hneď, a budeš navyše ako atrakcia čo lyžuje v legínach
@anonym_autor to fakt? tam idete baliť chlapov,alebo seriózne lyzovat? Ak lyzovat,určite v oteplovakoch, predsa je to pevnejší materiál voči oderu na - pome ,kotve ci lanovke a hlavne izolant voči chladu.
Nie budeš mať mokrú riť, sadneš raz na sedačku, zamrznu ti vaječníky hneď, a budeš navyše ako atrakcia čo lyžuje v legínach
@zuzubb007 ja som raz videla jednu v rifliach 😅
@zuzubb007 ja som raz videla jednu v rifliach 😅
@michaela329 jedna draha znacka sportoveho lyziarskeho oblecenia ma lyziarske nohavice, ktore vyzeraju ako rifle. Takze dnes sa da uz vymysliet hocico.
@michaela329 jedna draha znacka sportoveho lyziarskeho oblecenia ma lyziarske nohavice, ktore vyzeraju ako rifle. Takze dnes sa da uz vymysliet hocico.
@muchotrafka298 mala to mokré až nad kolená, takže toto nebol ten prípad si myslím 😅
ak v legínach tak to už môžeš aj v rifliach.
vážne ti bude zima a budeš mokrá.
@muchotrafka298 áno aj môj chlap ma nohavice čo vyzerajú ako rifle , nepremokavé, vzduchu odolné ešte aj s odvetravanim...
V tom mozes ist na lyzovacku v marci ked je slniecko a +10. Ked tak pojdes v tychto dnoch, das jednu jazdu a sadas do auta a rozmrazujes sa cely vecer.
Napr ja nikdy nelyzujem v "oteplovackach" klasických .. v dnešnej dobe sú aj tenšie lyžiarske nohavice, alebo len softshellove, dôležita je funkčnosť nohavíc nie hrúbka obzvlášť ak máš pod tým ešte termo
Podľa toho, koľko máš rokov. V 20tich som isla bez problémov lyžovať aj v rifliach, teraz si dám tie oteplovacky.
@anonym_autor to fakt? tam idete baliť chlapov,alebo seriózne lyzovat? Ak lyzovat,určite v oteplovakoch, predsa je to pevnejší materiál voči oderu na - pome ,kotve ci lanovke a hlavne izolant voči chladu.
@anonym_4f3444 vieš co môj muž vždy nad tým krúti hlavou ze ako sa môže niekto takto lyžovať ze im musí byť riadna kosa ale tak hold niekomu je prednejšie predvádzanie sa ako zdravie.
@anonym_autor jejda, ja som stretla teraz na vecernom pani co lyzovala v leginach, obycko bunde a mala slnecne okuliare pri minus 10… gol bolo ze nemala skipas a chodila nalepena na dceru. Videla som ju iba raz a potom ju zrejme blokli
Dnes sa dajú kúpiť také krásne skinny lyžiarske gate, že lyžovať v leginach je akurát tak trapas... lyžiarske gate nemusia byť len široké, neforemné, škaredé
ja mám všetky gate priliehavé, niektoré aj tvaruju zadok, jedny také, čo sa dávajú dnu do lyžiarok. Keď sú kvalitné, neprefuka ti ich, ani nepremoknú.
Ja som citlivá na "podvozok" a lyžovala som v nich aj v moritzi keď bolo -25, aj v kitz pri celodennom hustom snežení a prežila som bez prechladnutia.
@muchotrafka298 ja mám také roxy. Vyzerajú ako bootcut rifle, hore obsiahnuté a idú do zvonu, aby sa dali dat na lyžiarku, ale sú nepremokavé, neprefuka ich a sú teplé
@anonym_autor Ja som skvely priklad lyziarky, co vyskusala zateplene leginy v januari v TA3. 😁 😁😁
Na lanovke som sedela na rukaviciach. Kedze nepadam, mozem si to dovolit. Zima mi nebola, mam kvalitne termo.
Inac originalne lyziarske nohavice mam elasticke, dole rozsirene, ja obycajne nemam rada.
Vyskusala som od skialpinistickych aj softshelove nohavice, elasticke lyziarske a zateplene leginy. Mam 4 lyziarske sety, tak obliekam podla nalady.

Noo, keď sú plusové teploty, neprší, tak možno... keď mrzne, bude ti zima.