Nervozita z dnešného hokejového zápasu
Veľmi som nervózna
nie preto že chcem zlato
ale preto ze tým mladým tak držím palce
že si aspoň dáky ten kov placaty zaslúžia
dnes teda dúfam na mňa nezavolajú políciu ale po 22 isto budem rušiť nočný klud
fandimeeeeeeeeeeeeeeeee
a áno chleba lacnejší nebude, ja viem
@anonym_autor kto bude hrat?
@anonym_2dcdc7 asi nikto zaujimavy pre teba 😀
ja sa tesim na dobry hokej a velmi velmi im budem drzat palce
@anonym_2dcdc7 asi nikto zaujimavy pre teba 😀
@anonym_accfa4 uz mam najdene vraj slovaci, o zlato?
To bude závisti od bratov čechov.
Ale jasné, pozeráme.
@anonym_autor hovoríš mi z duše, strašne silno držím chalanom palce
@anonym_autor hovoríš mi z duše, strašne silno držím chalanom palce
@danica2711 ❤❤❤❤ toboz ze su tak mladi, nech im to vyjde a nakopne do dalsej kariery, verim, ze nam vyrasta nova hokejova repre👏👏👏👏
Ale jasné, pozeráme.
@anonym_102ca6 nebodaj rozhodcovia budu? 😲😲😲
@anonym_2dcdc7 semifinále, keď vyhráme budeme hrať o zlato
Ale jasné, pozeráme.
@anonym_102ca6 závisti? Ja všade čítam ako nám fandia.
Ale jasné, pozeráme.
@anonym_102ca6 Nezávidimé, fandíme Slovensku, když už ti naši tam nejsou.
Schwechat zavretý,kopa fanusikov sa tam nedostane. Ja fandim vseobecne mladym sikovnym Slovakom,ale pozerat nebudem.
Tak kto dnes bude volať polisov za rušenie nočného kľudu, tak je trošku mimo. Je piatok a máme na dosah fantastický úspech. 🙈
Ja sa teším do teplej postele 😂
Ja mám nočnú takže pozerať aspoň výsledky budem určite 🙏 máme šikovných mladých držím im veľmi palce 🫶
Ja sa teším do teplej postele 😂
@stellarstar vsak to nevylucuje aj fandit 😎
Asi budu hrat 8:5, zebricky pasikave budu hrat superom, ked sa DT dotrepe. Skoda
Ja sa tesim. Pamatam ked sme boki majstrami sveta. To bolo uzasne a moc im to prajem. Ale tak ci tak aj keby nebola medajla boli super.
@anonym_2dcdc7 semifinále hráme s USA, keď vyhráme, sme vo finále a keď prehráme, budeme bojovať o bronz
je to jedno, ako krajina sme uz tak v prdeli tak si uzime aspon tuto chvilku , ked budeme v bankrote aspon bude načo spominat ...
Akoze, chapem, ze sa fandi. Ale byt nervozny cely den z hokeja? Wtf. Nie je to trochu prehnane uz?
@anonym_2dcdc7 Slovensko - USA o 21.10h to zacina🇸🇰
@anonym_autor Ahoj, mam to podobne😁😁😁🇸🇰🇸🇰🇸🇰🇸🇰 Dnes budem fandit o dusu🤩🤸♀️🇸🇰
Ja im to veľmi prajem. V kariére sa takto prebojovať do štvrtfinále z pozície lúzra na olympiáde, o tom mnohí športovci celý život iba snívajú. Vy ste nikdy o ničom nedosiahnuteľnom nesnívali? Takže večer fandíme.
Ja im to veľmi prajem. V kariére sa takto prebojovať do štvrtfinále z pozície lúzra na olympiáde, o tom mnohí športovci celý život iba snívajú. Vy ste nikdy o ničom nedosiahnuteľnom nesnívali? Takže večer fandíme.
@enmery ja to velmi nesledujem, ale preco sme boli v pozicii luzra, ked sme naposledy ziskali bronz? Ci kvoli majstrovstvam, tam sa velmi nedari..?
neviem, ale asi som jedina, ktorej to je uplne jedno 😀 akosi si nejdem tieto zapasy vobec.
Ale jasné, pozeráme.
@anonym_102ca6 asi ťažko,česi sú už von