Odporúčania na hrazdu na zárubňu na cvičenie
Ahojte, máte niekto odporúčanie na hrazdu na cvičenie? Takú, čo si doma dám na zárubňu. Videl som, že je viacero rôznych typov uchytenia, tak by ma zaujímalo, čo máte/odporúčate. Vážim 85kg. Ďakujem
my mame bez vrtania úchytava sa srobovanim do zarubne. nie na pevno. ked sa na nej "pohupujes" odsrobovava sa. raz mi tak dcera spadla na chrbat, tyzden lezala v nemocke s vyskocenymi 2 platnickami. 😥 radsej si hladaj poriadne bezpečnú. drzim palceky
Presne ako je napísané,hrazdu nikdy a ani nič na čo sa zavesiš,bez toho ,aby to bolo na pevno prichytene
Mal som rôzne, čo sa dávali len na zárubňu, všetky boli o ničom a nebezpečné. Ale záleží čo chceš na nej cvičiť. Ak by sa uvoľnila a ty spadneš na nohy, tak v pohode, v opačnom prípade radšej uchytenie na stenu.
Normálne navŕtať a keď budeš odchádzať, tak ju dáš dole a diery vyspravíš.
Ja mám doma toto, pre mňa ideálne a nemusím sa báť, že to spadne, nosnosť cez 300kg.
Ďakujem za vaše odpovede, moc ste ma teda nepotešili :D ale jasné, bezpečnosť je na prvom mieste, vážim si vaše skúsenosti a rady
https://hop-sport.sk/bradla/stacionarne-bradla-... tak nieco take, bez vrtania
Hlavne musíš mať kovové zárubne, ak chceš takú medzizárubňovú.
My sme mali neajkú najjednoduchšiu z Decathlonu, v pohode, všetkých udržala (ale je pravda, že najťažší člen domácnosti váži 72 kg).
Keď sme menili zárubne v byte, dali sme ju na chodbu medzi výťahy a odtiaľ ju niekto zobral, no, tak nech mu slúži.

a ešte ideálne taká bez vŕtania, lebo byt nie je môj