icon

Prečo ma po behu bolia nechty na palcoch?

13. sep 2026

po behu ma bolia hlavne nechty na palcoch. tenisky male nemam. pri behu ma ani netlacia.
potom ale pridem domov a citim ich este niekolko hodin. moze byt problem v tom ze sa mi noha v topanke posuva dopredu?

anonym_15cb21
13. sep 2026

Nie su prilis tvrde z vrchu? Alebo ti nesedia a pri bezeckych topankach to nie len o tom, ze nie su male/velke tak si ok.

anonym_3d0558
13. sep 2026

No ak ta po kazdom behu bolia nechty na palcoch, tak evidentne ti nesedia tenisky 🤷‍♀️ a ano noha sa posuva dopredu, bezecka obuv sa odporuca kupit vacsia prave kvoli tomu.

muchotrafka298
13. sep 2026

Nesedia Ti tie tenisky. Bezecke su specificke a nekupuju sa tak ako bezna obuv. Byvalemu kolegovi po behu Od Tatier k Dunaju zliezli nechty na nohach na obidvoch palcoch. Tiez ho predtym pobolievali a tenisky mu boli od zaciatku mensie, ze ho tlacili.

anonym_5a5aff
13. sep 2026

mne zliezli nechty len po rychlej chodzi 🙂

anonym_29001f
13. sep 2026

Ostrihať 😄

anonym_c5001e
13. sep 2026

Sú ti male. Kup si o pol cisla vacsie.

anonym_5e41ac
13. sep 2026

No tenisky ti nesedia.este len si začala behať?tvoje prvé tenisky?

anonym_ca55bd
13. sep 2026

Tenisky na beh vzdy kupujem o cislo vacsie. A treba aj dobre zaviazat, aby sa noha neposuvala dopredu. Raz sa mi tenisky v pracke stiahli, myslela som, ze to je len trochu a ze sa to roztiahne nosenim, vsak podrazka je taka ista. Tak isla som v nich behat a tak ma po par km boleli nechty na palcoch, ze nie ze som nemohla behat, ale aj chodza domov bola utrpenim. Darovala som ich potom mame 🙂

nikha2809
13. sep 2026

Bezecke tenisky mam o 1.5 čísla väčšie ako bežné nosím

wade
13. sep 2026

Veľkosť tenisiek. Noha pri behu opuchne trošku (je to normálne). Potrebuješ o cca 1,5 az 2 čísla väčšie tenisky ako máš nohu.

michaela329
13. sep 2026

Bežecké je dobré mať kusok väčšie. Skús ísť kupovať do špecializovanej predajne,kde Ti nohy odmeraju a poradia.