Prečo ma po behu bolia nechty na palcoch?
po behu ma bolia hlavne nechty na palcoch. tenisky male nemam. pri behu ma ani netlacia.
potom ale pridem domov a citim ich este niekolko hodin. moze byt problem v tom ze sa mi noha v topanke posuva dopredu?
No ak ta po kazdom behu bolia nechty na palcoch, tak evidentne ti nesedia tenisky 🤷♀️ a ano noha sa posuva dopredu, bezecka obuv sa odporuca kupit vacsia prave kvoli tomu.
Nesedia Ti tie tenisky. Bezecke su specificke a nekupuju sa tak ako bezna obuv. Byvalemu kolegovi po behu Od Tatier k Dunaju zliezli nechty na nohach na obidvoch palcoch. Tiez ho predtym pobolievali a tenisky mu boli od zaciatku mensie, ze ho tlacili.
mne zliezli nechty len po rychlej chodzi 🙂
Ostrihať 😄
Sú ti male. Kup si o pol cisla vacsie.
No tenisky ti nesedia.este len si začala behať?tvoje prvé tenisky?
Tenisky na beh vzdy kupujem o cislo vacsie. A treba aj dobre zaviazat, aby sa noha neposuvala dopredu. Raz sa mi tenisky v pracke stiahli, myslela som, ze to je len trochu a ze sa to roztiahne nosenim, vsak podrazka je taka ista. Tak isla som v nich behat a tak ma po par km boleli nechty na palcoch, ze nie ze som nemohla behat, ale aj chodza domov bola utrpenim. Darovala som ich potom mame 🙂
Veľkosť tenisiek. Noha pri behu opuchne trošku (je to normálne). Potrebuješ o cca 1,5 az 2 čísla väčšie tenisky ako máš nohu.
Bežecké je dobré mať kusok väčšie. Skús ísť kupovať do špecializovanej predajne,kde Ti nohy odmeraju a poradia.

Nie su prilis tvrde z vrchu? Alebo ti nesedia a pri bezeckych topankach to nie len o tom, ze nie su male/velke tak si ok.