Pridajte tipy na nové výzvy pre dobrodruhov
Čaute, poradte nejaké výzvy čo by som ešte mohol skúsiť, skúsil som už - Otužovanie už 5 rokov, sauna, pôst bez jedla 4 dni, bungee - jumping, tandemový zoskok. Niečo na tento sposob, nemyslim cvicenie. Rozmýšlam nad tým žeby som skúsil ísť v trenkoch celý do vysokej žihlavy . Ďakujem za tipy. 😀
v trenkach do žihľavy? to je nič, to som prekonala už v 5 r. keď ma do žihľavy hodil chlapec od susedov.
@anonym_3a67d7 tak to máte bohaté skúsenosti 😂
@anonym_autor pobyt v tme
@anonym_autor pobyt v tme
@anonym_c2927a to je fajn nápad, ďakuejm za tip
Nieco z coho budes mat aj uzitok aj dlhodobo dobry pocit z uspechu. Napriklad ucit sa jazyk. Ci potrebnujes nieco adrenalinove?
Internetový Detox - vypni komplet internet na 10 dni
Nieco z coho budes mat aj uzitok aj dlhodobo dobry pocit z uspechu. Napriklad ucit sa jazyk. Ci potrebnujes nieco adrenalinove?
@anonym_541409 je fajn ked je tam trochu adrenalinu. Taky ten pocit ze “vau prežil som to”
@anonym_541409 je fajn ked je tam trochu adrenalinu. Taky ten pocit ze “vau prežil som to”
@anonym_autor tak to potom odporucam navstevu filharmonie. Pre niektorych je to tazky adrenalin
Ožeň sa😅
Ožeň sa😅
@anonym_6e1147 snubak je uz kupeny 😀
@anonym_6e1147 snubak je uz kupeny 😀
@anonym_autor
Tak to vysvetluje všetko 😅
Srandujem
waw gratulujem a držím palce 🍀
@anonym_autor Svojho času, ešte pred ženou a deťmi, keď som bol v skautingu, trenoval som si survival a zalesacke zručnosti tak, že som sa v piatok vybral do lesa so šnurou, kresadlom, nožom, ešusom a dvoma cukrikmi a vratil som sa v nedeľu poobede :D Raz som tak spal aj v záveji v tatrách. Vonku -27, v zaveji +2 :D Ale to som nebol sám, boli sme štyria degeši :D
@anonym_autor
Tak to vysvetluje všetko 😅
Srandujem
waw gratulujem a držím palce 🍀
@anonym_6e1147 vdaka
@anonym_autor Svojho času, ešte pred ženou a deťmi, keď som bol v skautingu, trenoval som si survival a zalesacke zručnosti tak, že som sa v piatok vybral do lesa so šnurou, kresadlom, nožom, ešusom a dvoma cukrikmi a vratil som sa v nedeľu poobede :D Raz som tak spal aj v záveji v tatrách. Vonku -27, v zaveji +2 :D Ale to som nebol sám, boli sme štyria degeši :D
@thirstymonk aj nato musi mat clovek riadne gule.
Pred tym pojdem teda do tej zihlavy bez treniek 😂
Tá žihlava je fajn, no skús to bez tých treniek 😂
@pasomnica nato este nemam take gule 😂
@anonym_autor no veď po tej žihlave budeš mať aj raz tolké a nielen gule... 😂
@pasomnica tak to zacnem robit kazdy vikend 😀
Internetový Detox - vypni komplet internet na 10 dni
@anonym_57d242 Ja som to dala 21 dní…
Ehm, nechcem sa chvalit, ale moje 3 rocne dieta zvladlo zihlavu bez treniek.
@anonym_autor v trenkoch do žihľavy? Tak to nie si chlap. Radšej bez treniek do Boľševika obrovského 😀 alebo splav rieku Omo a navštív dedinu kanibalov kdesi v džungli kde ani GPS nemá šancu.
@anonym_3a67d7 tak to máte bohaté skúsenosti 😂
@anonym_autor ja by som dala výzvu ist do tej žihľavy bez treniek.

v trenkach do žihľavy? to je nič, to som prekonala už v 5 r. keď ma do žihľavy hodil chlapec od susedov.