Recenzie a odporúčania na bežecký pás do bytu
Hľadám bežecky pas na doma do bytu
Čiže nič veľké najlepšie aby aom ho mohla dať pod postel
Jeden mám ale na mna je už pomaly keďže max rýchlosť je 8 km
Máte niekto s nejakým skusenmost
Ja ti neporadím, ja mám dosť veľký, ale máš u mňa like za to že si nenapísala bežiaci pás 🤣
Ako suseda, ktorá má nad sebou susedou s bežiacím pásom ťa prosím, nekupuj to. práve teraz to hore používajú a mám chuť im ísť niečo veľmi pekné povedať ... ale nemôžem, nie je to rušenie nočného kľudu.
Pripájam sa k susedom so skúsenosťou. Je to otrasné a bezohľadné.
@billy_jean a ja som veruže bola. Počúvať ten dupot a vibrácie každý deň naozaj nebudem. Sused sa má správať tak, aby svojim správaním neobťažoval iných.
@anonym_autor do bytu? Keď si doteraz nemala problémy so susedmi, tak odteraz mat budeš 😄
Tiez mam bezecky pas v byte, urcite pod neho treba protihlukovu podlozku. Ale neprestanem žiť svoj zivot len preto,ze je niekto precitliveny na hluk. Tak ako ja musim pocuvat cez den vrtacky, vrestiace deti, alebo citit cigaretovy dym, kadejaké silne pachy jedál a nestazujem sa. Ohladuplna som do tej miery, ze nebeham po 22.00 h, ani pred 6.00 h,dokonca som ohladuplna natolko, ze nezvyknem behat pred 8.00 a po 20.00 h. Viac nie som ochotna. Ak niekto chce uplne ticho, nech ide byvat do domu.
Autorka, bohuzial neporadim,mam pevny, naskladaci..
@billy_jean je to bežecký pás, nie bežiaci
@billy_jean je to bežecký pás, nie bežiaci
@anonym_4aef87 ten pás mám pocit, že im migruje po byte, preto je bežiaci. On sám chce utiecť odtiaľ ďaleko :D
@billy_jean 🤣👍

teba je radosť mať za susedu 😒
no ale k otázke - na vyššiu rýchlosť (10 a viac) kupuj neskladacie pásy, majú lepšie motory aj dlhšiu nášlapnú plochu ... a aby nemali susedia okolo zošalieť - mal by byť veľmi dobre odpružený - čo tie skladacie tiež nie sú, resp. sú, ale také akože ozaj drahé... ale ani tie neskladacie nie sú lacné, čo si budeme ...