icon

Silikónová čiapka pri plávaní: Ako ju udržať?

12. aug 2026

Pekny den, mam silikonovu ciapku Arena Classic Silicone a po par dlzkach sa mi zacne posuvat dozadu az ju musim napravat. Vlasy mam po plecia a davam ich pod nu cele. Skusila som ju dat aj na suche aj mokre vlasy, vysledok rovnaky. Je nejaky trik aby drzala alebo mi len nesedi tento typ? vdaka.

muchotrafka298
12. aug 2026

Mne kazda capica sedi uplne presne na hlavu, aj ked si dam pod nu vlasy. Nikdy som nemala problem s tym, ze by sa mi klzali. Pravdepodobne je Ti mala. Nasadzujes ju spravne? Lebo plavecka ciapka sa roztiahne rukami a dava na hlavu smerom odzadu dopredu.

simsalabim
12. aug 2026

@anonym_autor podla mna je mala. Z vlastnych skusenosti - latkova drzi lepsie.

autor
12. aug 2026
@muchotrafka298

Mne kazda capica sedi uplne presne na hlavu, aj ked si dam pod nu vlasy. Nikdy som nemala problem s tym, ze by sa mi klzali. Pravdepodobne je Ti mala. Nasadzujes ju spravne? Lebo plavecka ciapka sa roztiahne rukami a dava na hlavu smerom odzadu dopredu.

@muchotrafka298 Predtým som mala inú značku a toto mi nerobila, myslím si, že čiapku si nasadiť viem.

muchotrafka298
12. aug 2026
@anonym_autor

@muchotrafka298 Predtým som mala inú značku a toto mi nerobila, myslím si, že čiapku si nasadiť viem.

@anonym_autor vela ludi si nevie spravne nasadit plavecku ciapku, tak som to radsej preventivne napisala. Ja mam od Arena momentalne taku hrubsiu obojstrannu ciapku a som s tym uplne OK, nic sa neroluje, nesmyka.