Silikónová čiapka pri plávaní: Ako ju udržať?
Pekny den, mam silikonovu ciapku Arena Classic Silicone a po par dlzkach sa mi zacne posuvat dozadu az ju musim napravat. Vlasy mam po plecia a davam ich pod nu cele. Skusila som ju dat aj na suche aj mokre vlasy, vysledok rovnaky. Je nejaky trik aby drzala alebo mi len nesedi tento typ? vdaka.
@anonym_autor podla mna je mala. Z vlastnych skusenosti - latkova drzi lepsie.
Mne kazda capica sedi uplne presne na hlavu, aj ked si dam pod nu vlasy. Nikdy som nemala problem s tym, ze by sa mi klzali. Pravdepodobne je Ti mala. Nasadzujes ju spravne? Lebo plavecka ciapka sa roztiahne rukami a dava na hlavu smerom odzadu dopredu.
@muchotrafka298 Predtým som mala inú značku a toto mi nerobila, myslím si, že čiapku si nasadiť viem.
@muchotrafka298 Predtým som mala inú značku a toto mi nerobila, myslím si, že čiapku si nasadiť viem.
@anonym_autor vela ludi si nevie spravne nasadit plavecku ciapku, tak som to radsej preventivne napisala. Ja mam od Arena momentalne taku hrubsiu obojstrannu ciapku a som s tym uplne OK, nic sa neroluje, nesmyka.

Mne kazda capica sedi uplne presne na hlavu, aj ked si dam pod nu vlasy. Nikdy som nemala problem s tym, ze by sa mi klzali. Pravdepodobne je Ti mala. Nasadzujes ju spravne? Lebo plavecka ciapka sa roztiahne rukami a dava na hlavu smerom odzadu dopredu.