icon

Španielsko - futbalová veľmoc a majstri 2026

milan2711
Dnes o 21:14

Ahojte spanielsko inkasovalo na tychto ms vo futbale len jediny gol od belgicka spanieli su majstri v ziskavani lopt hned po svojej strate preto inkasovali len jediny gol a su dlhodobo za mna najlepsie muzstvo na svete spolu s francuzskom aj ked to skoncilo az stvrte
Preto sa pytam slecien dievcat ktore futbalove muzstvo hralo najatraktivnejsi futbal

anonym_0bb8dd
Dnes o 21:22

spanieli hrali defenzivne dost, mne sa pacili aj ine tymy co ani nepostupili...Ale argentina bez messiho by o trofej isto nebojovali...

milan2711
autor
Dnes o 21:33
@anonym_0bb8dd

spanieli hrali defenzivne dost, mne sa pacili aj ine tymy co ani nepostupili...Ale argentina bez messiho by o trofej isto nebojovali...

@anonym_0bb8dd ano mas pravdu presne mne sa tiez pacili viac ine timy ako spanieli mne holandsko maroko aj turecko ktore vypadlo uz v skupine a ty si dievca ze sa tak vyznas lebo tu vraj ze len dievcata su regostrovane ja som tu prvykrat od vcera registrovany

anonym_0bb8dd
Dnes o 21:49
@milan2711

@anonym_0bb8dd ano mas pravdu presne mne sa tiez pacili viac ine timy ako spanieli mne holandsko maroko aj turecko ktore vypadlo uz v skupine a ty si dievca ze sa tak vyznas lebo tu vraj ze len dievcata su regostrovane ja som tu prvykrat od vcera registrovany

@milan2711 hej dievca, ktore dokonca 1 x v zivote pozeralo futbal tohoto formatu, mna skor hokej zaujima...Uslo mi kvoli velkym prekvapeniam kopec tipov :D nastastie som nepodala vela...Ale tak stale mam medzery, ono stacilo riadne sledovat tie zapasy aby clovek pochopil...
ak tp ze argentina uz mala pri minimalne 2 zapasoch velmi na male...Anglicania tiez nepodavali vkuse presvedcive vykony...Ja som napr fandila aj Mexiku 🙂

milan2711
autor
Dnes o 21:54
@anonym_0bb8dd

@milan2711 hej dievca, ktore dokonca 1 x v zivote pozeralo futbal tohoto formatu, mna skor hokej zaujima...Uslo mi kvoli velkym prekvapeniam kopec tipov :D nastastie som nepodala vela...Ale tak stale mam medzery, ono stacilo riadne sledovat tie zapasy aby clovek pochopil...
ak tp ze argentina uz mala pri minimalne 2 zapasoch velmi na male...Anglicania tiez nepodavali vkuse presvedcive vykony...Ja som napr fandila aj Mexiku 🙂

@anonym_0bb8dd no super a si z Kosic ci nie a ja tiez mam radsej hokej ako futbal a mozes sa spytat niekedy aj mna na tipy aby si vyhrala peniaze kedze stavkujes a kolko mas rokov ked budem vediet ti poradit v tipoch tak ti poradim a mas prazdniny jak ti dobre

anonym_8c5fe8
Dnes o 21:56

@milan2711 Si tu len od včera, ideš na to nejako zhurta. V každej téme v ktorej napíšeš niekomu pod príspevok, tak napíšeš, že si hľadáš frajerku. Sa upokoj prosím ťa. Skáčeš tu ako lúčny koník Flip z témy do témy a hľadáš ktorá sa na teba nalepí. Začneš futbalom a skončíš pri balení. Tento portál nie je pokec.

milan2711
autor
Dnes o 21:57
@anonym_0bb8dd

@anonym_0bb8dd ano ja som uz normalne neveril ako to argentina dokazala otocit proti egyptu este v riadnom hracom case taky obrat v zavere som este nikdy nevidel mexiku som nefandil lebo boli v skupine s ceskom ktore aj tak nic nepredviedlo

milan2711
autor
Dnes o 23:15
@anonym_8c5fe8

@milan2711 Si tu len od včera, ideš na to nejako zhurta. V každej téme v ktorej napíšeš niekomu pod príspevok, tak napíšeš, že si hľadáš frajerku. Sa upokoj prosím ťa. Skáčeš tu ako lúčny koník Flip z témy do témy a hľadáš ktorá sa na teba nalepí. Začneš futbalom a skončíš pri balení. Tento portál nie je pokec.

@anonym_8c5fe8
@anonym_8c5fe8 no ano od vcera som tu a dal som aj temu krvne dosticky nielen futbal a hokej a ty si pozerala nedelnajsie finale ci ani nie