Tipy na lyžiarsku výstroj pre začiatočníkov
Ahojte. Ideme prvý krát na lyze. Co si obliecť? Aj prilba ? Viem ze lyze sa zapozicavaju. Ale to je všetko? Dakujem
je potrebná aj prilba. dokážeš na svahu požičať všetko - lyže, lyžiarky, palice.
Len čo tam budeš robiť ty - to mi nie je jasné.
je potrebná aj prilba. dokážeš na svahu požičať všetko - lyže, lyžiarky, palice.
Len čo tam budeš robiť ty - to mi nie je jasné.
@anonym_a011ca ved lyžovať sa
@anonym_a011ca ved lyžovať sa
@anonym_autor ... Ideš prvýkrát na lyže a už vieš lyžovať?
@anonym_autor ... Ideš prvýkrát na lyže a už vieš lyžovať?
@doriiis nejdem prvý krát. Mam lyžiarsky kurz ale to bolo uz dávno
Lyžiarske nohavice a bunda a pod ne termobielizeň a tenšia mikina. Lyžiarske rukavice nezabudni. V požičovni ti požičajú lyže, lyžiarky, palice aj prilbu (dospelá osoba nemusí mať, ale je lepšie, ak bude). Poistenie máš?
Okrem spomínaného oblečenia odporúčam športovú podprsenku. Je oveľa praktickejšia ako bežná. Nebudeš v nej spotená. Plus pod prilbu taký športový nakrčnik ktorý ti zakryje vlasy aj krk - nebude ti naň fúkať.
tak, povinná prilba možno je, ale nie zákonom 🙂 proste bez prilby kto lyžuje, to je čistý blázon... takže povedzme že prilba je nevyhnutná ... ale ako písali hore, požičať sa dá ...
zvyšok čo si požičať a obliecť ti už napísali ...
ja by som radila do vaku (ktorý necháš v aute alebo pri vleku) zabaliť ešte náhradné ponožky, triko s dlhým rukávom na prezlečenie, čiapku a termosku s čajom a k tomu voľajaký keks alebo lepeňák ...
a to poistenie tiež nezabudni ...
Poistenie potrebuješ,keď sa takto pýtaš a dobre
Čo nepotrebuješ sú palice
Inak to poistenie ,by malo byt povinne
Poistenie potrebuješ,keď sa takto pýtaš a dobre
Čo nepotrebuješ sú palice
Inak to poistenie ,by malo byt povinne
@minenkaa preco palice nie? Palice au potrebne

Áno aj prilba patrí k POVINNEJ VYBAVE každého lyžiara