Urbex v Nitrianskom kraji: Kde nájsť krásne opustené miesta?
Ahojte som introvert takže spoločnosť ľudí veľmi nevyhľadávam
Zaujal ma urbex , videla som rôznych youtuberov blogerov
Naozaj krásne zábery , miesta čo majú dušu až kým to niekto nezničí
Včera som sa bola pozrieť 2 a pol hodiny odomňa
Bola som dosť sklamaná keď som tam prišla a budova sa už prerábala
Chápem že aj na to raz príde ale aj tak túžila som vidieť staré priestory aj keď opustené
Náhodou neviete o niečom v NR kraji ideálne
Väčšina budov čo vidím u nás v meste sú zničené ľuďmi podpálené alebo obývané bezdomovcami
Chcem si len spraviť fotky prípadne video natočiť ale kde keď tí skúsený nepovedia lokalitu ? To je ako hľadať ihlu v kope sena
Ďakujem
@anonym_autor no bude to tazke, lebo aj ja co poznam pekne miesta su zabrate bezdomovcami, pripadne musis ratat s tym ze si bordel upraces pred fotenim
@stvura to nevadí, treba vidieť realitu taká aká je
@anonym_autor no bude to tazke, lebo aj ja co poznam pekne miesta su zabrate bezdomovcami, pripadne musis ratat s tym ze si bordel upraces pred fotenim
@stvura nablízku nič moc nieje
Krvavé Šenky
Krvavé Šenky
@anonym_f1ad16 to j tiež rozbité ak sa nemýlim chodím okolo
@anonym_f1ad16 to j tiež rozbité ak sa nemýlim chodím okolo
@anonym_autor neviem ako to teraz vyzera ale v Hetmine /kusok za Salu/ je-bola pekna zrucanina kurie, pripadne ak zajdes dalej, Strkovec tak tam je teraz v kastieli centrum soc. stluzieb, ale oproti byvala stara tovaren, fakt uzasne to posobilo...ale netusim ci teraz tam este daco je. Tieto dve miesta na mna dost zaposobili...a ano, aj ta Marianska Cabrat je celkom ok, len tam je velky bordel
@anonym_autor neviem ako to teraz vyzera ale v Hetmine /kusok za Salu/ je-bola pekna zrucanina kurie, pripadne ak zajdes dalej, Strkovec tak tam je teraz v kastieli centrum soc. stluzieb, ale oproti byvala stara tovaren, fakt uzasne to posobilo...ale netusim ci teraz tam este daco je. Tieto dve miesta na mna dost zaposobili...a ano, aj ta Marianska Cabrat je celkom ok, len tam je velky bordel
@stvura všade je bordel 😏 všetko zničia a keď sa chce človek pozrieť nemôže poriadne