icon

Výlety po Slovensku so psíkom: Najlepšie tipy a inšpirácie

Dnes o 08:32

Ahojte, premýšľame s manželom, že tento rok cez leto precestujeme Slovensko , predtým sme každý rok chodili k moru, ale teraz by sme chceli skúsiť niečo takéto. Máme aj psa, takže hľadáme ubytovanie možné len so psom, aj výlety musíme prispôsobiť také aby sme mohli ísť aj s ním. Máme radi hrady, zrúcaniny, pamiatky, čo sa týka nejakej ťažšej turistiky, to radšej nie, nakoľko som ZŤP. Úbytko si určite nájdeme, ale viete mi odporúčiť pekné pamiatky, zrúcaniny, hrady, výlety aj so psíkom? Kdekoľvek na SK, cestovať chceme cca týždeň, každý deň sa postupne presúvať na iné miesto, nemusíme toho vidieť extra veľa, ale každý deň aspoň nejaké pekné miesto, ak stihneme aj dve. Budem rada za inšpirácie. Ďakujeme

anonym_82b212
Dnes o 08:36

@anonym_autor všetky zrúcaninové hrady môžeš absolvovať so psom, pozri trasu a hľadaj zrúcaniny. My sme boli so psom tuším na Pustom hrade a na hrade Gýmeš. Určite sa bude dať aj Beckov a mnohé ďalšie.

biba_18
Dnes o 08:40

my sme prešli ďaleký východ a pozreli sme drevené kostolíky. keď sme tam boli tak sme už pozreli aj warholovo múzeum a vojenské múzeum vo svidniku (aj keď sa do múzeí so psom nedá, ale dalo by sa prestriedať), duklu, údolie smrti, bardejov aj kúpele ...

viestta
Dnes o 08:41

vela toho mozte vidiet aj naplanovat ak pojdete dolu Vahom. Bud z Pribyliny alebo z Vazca az po Zilinu. Mate tam aj hrady, aj prirodne krasy, aj historicke pamiatky. Alebo od Ziliny smerom na juh

madeincssr
Dnes o 10:40

@anonym_autor ja len tipy (idealne vyhnut sa stredu prazdnin - julu a augustu, az na okrajove tyzdne): Gaderska a Blatnicka dolina, Blatnicky hrad, Oravice a Juranova dolina, pekny je Slovensky raj, len neviem ci sa daju najst dostatocne nenarocne trasy, na dolniakoch su fajn termaly aj sezonne termalne kupaliska, pekny je Betliar aj s parkom, slovenske jaskyne, skanzeny, plavby lodou po velkych vodnych nadrziach, Dunajec a Cerveny Klastor...
Na ubytko (opat mimo jul-august) mozu byt fajn aj niektore lepsie kempy (chatky, mobilne domy).
A vela pekneho je na blizkej Morave (aj samotne Brno, Olomouc, Roznov pod Radhostem, Lednicko-Valticky areal)...