Ako často zvyšovať váhy pri drepoch?
Dievčatá čo cvičievate drepy, ako často zvyšujete váhy? Ja cvičím pol roka 2x do týždňa, drepujem so 45 kg a zdá sa mi to málo 😄. Síce ma trocha limituje bedrový kĺb ale aj tak. A ešte ma zaujíma koľko ste trénovali a dosiahli svoj prvý zhyb. Ďakujem
ja cvičím v posilke 25 rokov. drepujem iba s tyčou - viem aj 40 aj viac, ale nedáva mi to dobrý pocit. nohy aj zadok viem cvičiť aj inak..
zhyby nerobím vôbec, tréner mi vraví že nech ani neskúšam, že načo 🤷♀️
@rutyruth ja zatial len bez zavaze
@rutyruth treba používať “progressive overload” - nájdeš to vysvetlené všade po internet. A zhyby začať najskôr len vysieť, potom pomoc s gumami najskôr na obe nohy, potom na jednu a tak ďalej. Ja drepujem 120 ale venujem sa fitness už dlhšie
@rutyruth treba používať “progressive overload” - nájdeš to vysvetlené všade po internet. A zhyby začať najskôr len vysieť, potom pomoc s gumami najskôr na obe nohy, potom na jednu a tak ďalej. Ja drepujem 120 ale venujem sa fitness už dlhšie
@anonym_67e62f *visieť, pane boze takáto základná chyba na večer 🙄 ozaj som už prepracovaná
@anonym_67e62f uff. Tak to si neviem predstaviť 120 🙈
ja cvičím v posilke 25 rokov. drepujem iba s tyčou - viem aj 40 aj viac, ale nedáva mi to dobrý pocit. nohy aj zadok viem cvičiť aj inak..
zhyby nerobím vôbec, tréner mi vraví že nech ani neskúšam, že načo 🤷♀️
@biba_18 no ja som tiez uvažovala len nad strojmi kvôli kĺbu ale kedze drep je komplexný cvik tak tazko sa mi ho vzdáva. Aj ked to neznášam 😆
@anonym_67e62f uff. Tak to si neviem predstaviť 120 🙈
@rutyruth musíš byť hlavne konzistentná, a všetko pôjde. Držím palce
Zhyb mi trval asi 7 rokov😂😂😂Kto dá viac? K drepom sa neviem vyjadriť, nedrepujem, nemám to rada.

@rutyruth Cvičím 3 série tak, aby som spravila najmenej 8 opakovaní. Akonáhle dám 12 opakovaní trikrát za sebou, dviham váhu.