icon

Ako efektívne vypracovať zadok doma?

7. jan 2026

Dobrý deň potrebujem od vás poradiť baby(ale len tie ktoré stým maju naozaj skúsenosť) …chcela by som si vypracovať zadok doma som začiatočník (bielkoviny jedávam jedalniček mam upravený plus protein) ale poďme k veci..mam cvičiť tak aby som “odpadla pri poslednej serii” alebo proste nemam sa dostavať do toho bodu trasu? cvičím podla chat gpt a ten mi dal 3 opakovania po 8 na obe nohy(hip thrust,bulgarian split hlavné cviky) a ešte pred nimi mam glute bridge a side abductions a po hlavných cvikoch ešte donkey kicks a zase side abductions. Tak teda ako to je? lebo dnes som sa do toho trasu z bulgarianu už nedostala a chat gpt povedal že to je cieľ.. tak teda neviem💁mohla by ste mi to tu niektora vysvetliť? (teraz sa mi momentálne nedá ísť do fitka mám malé babo ale určite časom pôjdem keď uvidim že už potrebujem váhu..

anonym_76c177
7. jan 2026

1. Ano, mas ist do zlyhania. Hlavne v poslednej serii
2. S donkey kicks si zadok nevybudujes
3. Bridge a hip thrust je ten istý cvik
Pridaj step ups, rdls

autor
7. jan 2026
@anonym_76c177

1. Ano, mas ist do zlyhania. Hlavne v poslednej serii
2. S donkey kicks si zadok nevybudujes
3. Bridge a hip thrust je ten istý cvik
Pridaj step ups, rdls

@anonym_76c177 a vlastne chápem to spravne že váhy vtedy doplním ak budem zvládať viac opakovaní alebo hneď ich mám pridať? a vlastne koľko krát do týždňa stým zlyhaním by sa malo cvičiť?

anonym_645f2f
7. jan 2026

@anonym_autor ano máš cvičiť posledné 2 serie do zlyhania a navyšovať váhy ( pokiaľ bez problémov odcvičíš sériu minimálne s 12 opakovaniami) . Vyradila by som nezmyselne donkey kicks a pridala RDL, v poradí Hip-thrust, RDL, BSS a až potom doplnkové cviky.

anonym_76c177
7. jan 2026
@anonym_autor

@anonym_76c177 a vlastne chápem to spravne že váhy vtedy doplním ak budem zvládať viac opakovaní alebo hneď ich mám pridať? a vlastne koľko krát do týždňa stým zlyhaním by sa malo cvičiť?

@anonym_autor váhy pridávaj postupne.
Do zlyhania vždy okrem kardia samozrejme, a neviem koľkokrát cvičíš. Pre mna je hlúposť cvičiť len zadok , cize ja by som to rozdelíme na 5x do týždňa, 2x vrch. 2x spodok a 1x kardio

biba_18
7. jan 2026

cvičím bez zlyhania a mám pekný zadok celý život. cvičím ale konzistentne…

autor
7. jan 2026

ďakujwm všetkým

anonym_6edb11
7. jan 2026
https://www.youtube.com/watch?v=gI0yd888a2Q

ja som leniva dlho cvicit, mne pomahalo toto video, efekt sa dostavil. Najskor prve 2 tyzdne jeden krat video, dalsie 2 tyzdne cvicis to iste video 2x za sebou. Je to nudne tym, ze dookola to iste pozeras a cvicis ale zas je to celkom svižne, niekedy ani vydychnut nestihnes 😄 a precvicuju sa vsetky svaly na zadku. Po mesiaci som si z nudy zacala este pridavat drepy, so zavazim, schody. A jednoducho efekt bol. Ona ma este aj dalsie video len s drepmi na zadok, to uz naozaj len pre extremne pokrocilych, mne to odpalilo nohy na zaciatku. Ale ako vravim, ja moc necvicim, ale zas lyzujem dost a tym sa tiez pekne trenuju stehna zadok, nejaky zaklad teda mam...

mariobunda
8. jan 2026

Skus jeden z mojich domacich programov, s jasnou strukturou a progresom na 10 tyzdnov 👐🏻 https://fitterapia.com/programy-online-fitness

autor
8. jan 2026
@anonym_76c177

@anonym_autor váhy pridávaj postupne.
Do zlyhania vždy okrem kardia samozrejme, a neviem koľkokrát cvičíš. Pre mna je hlúposť cvičiť len zadok , cize ja by som to rozdelíme na 5x do týždňa, 2x vrch. 2x spodok a 1x kardio

@anonym_76c177 baby a možem sa opytať? vlastne čo znamena do zlyhania? vlastne do vtedy kym sval nedostane stras alebo ako? mam aj stým trasom cvičiť?

anonym_76c177
8. jan 2026
@anonym_autor

@anonym_76c177 baby a možem sa opytať? vlastne čo znamena do zlyhania? vlastne do vtedy kym sval nedostane stras alebo ako? mam aj stým trasom cvičiť?

@anonym_autor do zlyhania znamena ze uz viac nemôžes. Proste neurobíš uz ziadne opakovanie. Nie, ze este by som zvládla ale uz idem 12x .

trisha_r
8. jan 2026
@mariobunda

Skus jeden z mojich domacich programov, s jasnou strukturou a progresom na 10 tyzdnov 👐🏻 https://fitterapia.com/programy-online-fitness

@mariobunda hneď si to kúpim 😂 isteže