icon

Bežecký pás na doma

Dnes o 06:43

Ahojte zeny, poradte mi prosim bezecky pas do domu,s ktorym ste naozaj spokojne 🙂 dakujem za odpovede..

stellarstar
Dnes o 08:29

@anonym_autor ja mám no nie na beh ale na chôdzu a rýchlo chôdzu. Namiesto 200 stala iba 100 obyčajná neznáma značka z amazonu

tilly
Dnes o 08:34

Skús dať do lupy, riešilo sa to tu xkrát. Ak chceš aj behať, treba rátať s tým, že treba veľký dlhý a široký pás. A cenovo tak od 800 eur

zuzubb007
Dnes o 08:35

Ak chceš behať tak široký, a dlhý ako je komentár vyššie, a s cenou tiež súhlasím také tie dobré idú okolo 1000 eur, také úzke lacnejšie do 300 to sú hračkárske 😜

vev82
Dnes o 08:37

@anonym_autor mam tento https://www.smajl.sk/bezecky-pas-hrs-t-500ms-ma... a som super spokojna. Aj s eshopom aj s pasom

pelian
Dnes o 09:24

Ja sa pripnem. Predtym som behavala, ale zacala som mat problemy s kolenom, tak som si musela dat na chvilku pauzu, teraz uz je dobre. 🙂 A teda teraz sa mi absolutne nechce ist do tej zimy, tak by som to chcela vyriesit takto. 😀

biba_18
Dnes o 09:24

určite nie tie krátke 100-110 cm, na behanie treba poriadny pás... tak ako píše @zuzubb007 - tie lacnejšie sú hračkárske a vhodné na chôdzu ...

elenajezova
Dnes o 09:31

Ja mam tiež na rýchlu chôdzu a som spokojná.

danka808
Dnes o 11:54

Ja som bezecky pas posunula dalej, lebo u nas sluzil len ako vesiak 😂 A na to teda zaberal extremne vela miesta. Obdivujem ludi, ktori dokazu doma cvicit, ja sa k tomu neviem dokopat. Vacsinou si najdem cokolvek ine, co treba robit. Ale ked uz idem do fitka, tak tam si to viem riadne odmakat.

anonym_36f3cc
Dnes o 12:02

Odporucam znacku Kettler.